به جانه خودم اگه بیکار بودم میومدم...ولی نمیشه ^#^به نقل از ♥乇しiShA♥ :خب چرا اینقد مینالین بیاین بکنینش مثله قبل.....![]()
"ناموسا" رو خوب اومدی ایولبه نقل از Wispy!!!! :دوستانی ک تهران درس میخونین بیاین میتینگ بذاریم
مدیر ناموسا پاک نکن
*زهرا:) : شما اسپم نده من قول میدم پاک نکنم :)
تشکربه نقل از حجت آندرلاین آر زد اچ :"ناموسا" رو خوب اومدی ایول
این تاپیک بعد از 406 صفحه شرافتمندانه هنوز اندر خم یک میتینگه![]()
سر چهارراه امام جمعه من یه دکه دیدم که روش نوشته کاغذ باطله و اینا :)به نقل از yasaman.k :بچه ها هيچكس جاييو ميشناسه بازيافت كاغذ باشه يا كلا كاغذ باطله بخوان؟
نابوده اصلا ... گویا هیچ موجود زنده ای اینجا رد نمیشهبه نقل از angry girl :چقد متروک![]()
![]()
فقط ما خیلی علافیم اینجا هنوز گویا; همه دنبال کار خودشوننبه نقل از الف میم یا را حا میم زا ها :نابوده اصلا ... گویا هیچ موجود زنده ای اینجا رد نمیشه
بشخصه ترجیح میدم کسیو راهنمایی نکنمبه نقل از yasaman.k :سلام
خوب بياين مثلا بگين كنكور چه جوريه چيكارش كنيم
اونموقع ها سر اقاي كربلايي و اقاي ناسوتي چه صحبتاي خفني ميشد الانم كه نيستن كلا
کلا تعداد آدم های آنلاین و فعال سایت خیلیییییی اومده پایین ... دیگه همه ملت تو تلگرام ملگرامنبه نقل از angry girl :فقط ما خیلی علافیم اینجا هنوز گویا; همه دنبال کار خودشونن![]()
![]()
کدوم اقای ارجمند؟؟؟به نقل از امیرحمزه :گروه المپیاد پرتو دانش
قابل توجه والدین و دانش آموزان محترم
(لطفا متن را کامل بخوانید)
با توجه به وجود استعداد های برترو نبوغ دانش آموزان کرمانی که هر ساله بهترین رتبه ها را در کنکور سراسری کسب می کنند. می توان به این حقیقت پی برد که تلاش در زمینه المپیاد و کسب مدال امکان پذیر است. اما نیاز به اساتید مجرب و روش های نوین آموزشی احساس می شود.
در این راستا گروه المپیاد پرتو دانش با همکاری برترین ها و مدال آوران دانشگاه های شهید بهشتی و شهید باهنر کرمان و... گامی بس استوار را در جهت آموزش جامع و با کیفیت المپیاد های علمی برداشته است.
برای ثبت نام به ربات تلگرام KOGroup@ مراجعه کنید .
برای اطلاع از خدمات آموزشی ما به کانال تلگرام telegram.me/KOGroup مراجعه فرمایید.
پ.ن: البته ببینید گروه آقای ارجمند هم داره در راستای المپیاد کار میکنه توصیه میکنم به هر دوجا سر بزنید و اونی که میبینید بیشتر به سودتونه انتخاب کنید![]()
![]()
مدیر خیلیط سال پیش مدرسه علامه حلی .به نقل از Wispy!!!! :کدوم اقای ارجمند؟؟؟