Ромина
کاربر فوقحرفهای
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگانــــ یکـــــ
- شهر
- کرمان
- سال فارغ التحصیلی
- 1394
به به چه پسر مودب و حرف گوش کنی
دعوا خبری نیس؟ من برم؟؟؟
برو راحت باشبه به چه پسر مودب و حرف گوش کنی
دعوا خبری نیس؟ من برم؟؟؟
خب میشه یکم اطلاعات بدین؟ چجوری درس میدن چجوری امتحان میگیرن و غیره؟فکر نکنم کسی باشه که ایشونو نشناسه.
من با خانم عسکری ادبیات کلاس داشتم چی میخوای بدونی ازشمن اسم یه سری معلم میزارم اگه کسی میشناسه بی زحمت یه اطلاعاتی بده ممنون میشم
فیزیک: لطف اللهی
شیمی: صیف اللهی
گسسته: آقای ناسوتی(یا ناسوکی )
حسابان: خانم فرید
زبان: کاظمی
عربی: خدا پرست، هنرمند
دینی: خوش دست
ادبیات: خانم عسکری
مدیونین بشناسین و نگین چیزی
با تشکر پیشاپیش
پ.ن: نمیدونم کدوما مردن کدوما زن ://///
یک اینکه ببخشید دیر جواب میدممن با خانم عسکری ادبیات کلاس داشتم چی میخوای بدونی ازش
تجربه ای که من از شاگردی ایشون داشتم :یک اینکه ببخشید دیر جواب میدم
دو اینکه امتحاناتی که می گیره در چه سطحیه؟ و نمره مستمر چجوری میده؟ صرفا با توجه به امتحاناتی که میگیره؟
کرمویا حال ندارن یه دورهمی بگیرنن :/آهان شما از بازمانده های اون موقعی چی شد؟ چرا همه جمع کردن رفتن؟
الانم واقعا کمیم وگرنه انقد بیحال بازی در نمیاوردیم
اتفاقا من خیلی دوست داشتم جمع شیم یه بار همو ببینیم خیلی وقت پیشا هم پیشنهاد میتینگ دادم منتها کسی استقبال نکردکرمویا حال ندارن یه دورهمی بگیرنن :/
خدایی جمع شین دورهم ببینم کرمونیا هم مثل اصفهانیا پایه ان یا نه
هر دورهمی با 3-4 نفر شروع میشه. باید یه نفس تازه ای دمیده بشه تو بچه ها اگر پایه این یه نفر دیگه رو هم اوکی کین یه دورهمی 3 نفره بریم تا راه بیفتن بچه هااتفاقا من خیلی دوست داشتم جمع شیم یه بار همو ببینیم خیلی وقت پیشا هم پیشنهاد میتینگ دادم منتها کسی استقبال نکرد
الانم که دیگه شرایط کرونایی و اینا
فلذا ما کرمانیا جسارت نمیکنیم ادای شما اصفهانیای پایه رو در بیاریم
نه دیگه دور همی سه نفره اونم برا کسایی ک همو نمیشناسن زیاد جالب نیستهر دورهمی با 3-4 نفر شروع میشه. باید یه نفس تازه ای دمیده بشه تو بچه ها اگر پایه این یه نفر دیگه رو هم اوکی کین یه دورهمی 3 نفره بریم تا راه بیفتن بچه ها
خاصیت دورهمی اینه که افراد همو بشناسن :/ وگرنه تو سایت که هیچ کس هیچ کس رو نمیشناسه :/نه دیگه دور همی سه نفره اونم برا کسایی ک همو نمیشناسن زیاد جالب نیست
منکسی از فرزانگان ناحیه دو نیست؟