mgh-nano
کاربر خاکانجمنخورده

- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان یک
- شهر
- کرمان
- دانشگاه
- شهید بهشتی
- رشته دانشگاه
- cs
پاسخ : مسائل مربوط به سمپاد کرمان
عقایدتون قابل تحسینه ! اما اینکه میگی بچه ها کنار هم و با هم واسه پیشرفت کار کنن ، با وضعیت الآن به هیچ وجه امکان پذیر نیست ! وقتی مدیر ما میگه که کار گروهی و مشترک ممنوع (به خاطر یه سری دلایلی که از نطر تنها من تحجره) ، ما میایم یه کاری میکنیم و شما به این خیال که ما برای کم کردن روی شما ( هر چند که این مساله رو هم در نظر میگیرن و به این دلیل کاراشون رو به نحو احسنت انجام میدن) این کارو کردیم ، برنامه ای بهتر از اون جور میکنین ! پس میبینی که خیلی هم دسته ما نیست !
و اینکه میگی ما رو بدون کنترل گذاشتن کنار هم ! برای من یکی نامفهومه !
با جرات میتونم بگم اولین نفری هستی که اعتراف کرده توپا رو باد نمیفرسته اون ور !
سعي نكنين رو مخ هم ديگه كار كنين. ؟؟
اول از همه باید بگم این وضع فقط مال ما کرمونیا نیست !به نقل از Spooky :من نميدونم چرا ما كرمونيا هر بار ميايم درباره موضوعي تو اينجور سايتا و وبلاگها صحبت كنيم اونقدر بي ربط حرف ميزنيم كه يادمون ميره موضوع چي بوده. موضوع مگه "مسايل مربوط به سمپاد كرمان" نيست؟
به نظر من يكي از بدترين كارايي كه تو كرمان كردن اين بوده كه فرزانگان و علامه حلي رو بدون كنترل كنار هم گذاشتن. بچه ها ميتونن با هم واسه پيشرفت كار كنن نه اينكه فقط واسه اينكه علامه ها جلوي فرزانگانيها و فرزانگانيها جلوي علامه ها خودي نشون بدن كاري انجام بدن. يادم نمي ره يه روز آخر زنگ بچه ها تو زمين فوتبال برنامه ريخته بودن كه كي ميتونه توپ رو محكمتر بفرسته تو فرزانگان! بياين يه خورده با هم بهتر و عاقلانه تر رفتاركنين سعيسعي نكنين رو مخ هم ديگه كار كنين.سعي نكنين رو مخ هم ديگه كار كنين. نكنين رو مخ هم ديگه كار كنين.
عقایدتون قابل تحسینه ! اما اینکه میگی بچه ها کنار هم و با هم واسه پیشرفت کار کنن ، با وضعیت الآن به هیچ وجه امکان پذیر نیست ! وقتی مدیر ما میگه که کار گروهی و مشترک ممنوع (به خاطر یه سری دلایلی که از نطر تنها من تحجره) ، ما میایم یه کاری میکنیم و شما به این خیال که ما برای کم کردن روی شما ( هر چند که این مساله رو هم در نظر میگیرن و به این دلیل کاراشون رو به نحو احسنت انجام میدن) این کارو کردیم ، برنامه ای بهتر از اون جور میکنین ! پس میبینی که خیلی هم دسته ما نیست !
و اینکه میگی ما رو بدون کنترل گذاشتن کنار هم ! برای من یکی نامفهومه !
با جرات میتونم بگم اولین نفری هستی که اعتراف کرده توپا رو باد نمیفرسته اون ور !
سعي نكنين رو مخ هم ديگه كار كنين. ؟؟