• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

سمپادی های کرمان

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع mgh-nano
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : سمپادی های کرمان

رافو جان تو شهر خیلی بهتره اگه بشه خیلی ممنونت میشم

به نقل از مــُـنـــا :
چندتا از دوستان کرمانی هستن الان میخوان مارو بزارن سر کار؟ :|مولتی نسازین لطفا هی!
جان ؟!!
کسی مولتی نساخته تا اونجایی که خبر داریم B-)

به نقل از Moh@mad®eza :
جان ؟!!
کسی مولتی نساخته تا اونجایی که خبر داریم B-)
شاید شما خبر ندارین.ولی لطفا دوستان مولتی نسازن 8-|بحثشم توی این تاپیک نیست.دیگه ادامش ندین.

ما امشب ساعت 10 داريم ميريم! يعني واقعا هيچكس نمياد!!؟؟

به نقل از R.af.hou :
کجا بیام
هزینه؟

به نقل از R.af.hou :
:(( :(( :((
نمیتونم بیام امتحان دینی داریم هیچی نخوندم :((

افشاری جون فرمودند که اگه میخواین از وقت امتحانتون کم نشه ,همتون باید برید اعتراض کنید...
به غیر از مدرسه ی ما جای دیگه ای هم درس میده آیا؟!میگفت 400 تا برگه رو چه جوری صحیح کنم؟ 8-^ینی به ازای هر نفر تقریبا"4 تا برگه...
هممون میفتیم دیگه... :-<

+و اینکه حقیقتا" حجمش زیاده....سوالایی که به تجربیا و ریاضیا داده فرق میکنه...امروز هم تاکید کرد که باید کلّ مطلبُ بلد باشید...واسه تجربیا هم ضریبش با فیزیک برابره! :|
حالا واقعا" هیچ اتفاق خاصی نمیفته ما یه روز بیشتر بیام... :-s

به نقل از violet :
افشاری جون فرمودند که اگه میخواین از وقت امتحانتون کم نشه ,همتون باید برید اعتراض کنید... امروز خودش توی دفتر نشسته بود وقتی بچه ها اعتراض میکردن،بهش گفتم خب شما هم یه حرکتی بکنین،جواب سربالا داد!!!!!!
به غیر از مدرسه ی ما جای دیگه ای هم درس میده آیا؟!میگفت 400 تا برگه رو چه جوری صحیح کنم؟ 8-^ینی به ازای هر نفر تقریبا"4 تا برگه...مثه اینکه پیش انسانی هم داره+یه مدرسه دیگه که نمیدونم چه کوفتیه
ناگفته نماند که معلما مرض خودبزرگ بینی دارن!!!!!!

هممون میفتیم دیگه... :-< اون که شکی توش نیست!!!!

+و اینکه حقیقتا" حجمش زیاده....سوالایی که به تجربیا و ریاضیا داده فرق میکنه...اثرات خودبزرگ بینی!!!! ;Dامروز هم تاکید کرد که باید کلّ مطلبُ بلد باشید...واسه تجربیا هم ضریبش با فیزیک برابره! :|
حالا واقعا" هیچ اتفاق خاصی نمیفته ما یه روز بیشتر بیام... :-s قربون بچه های مد برم که همون 23ام برنامه مسافرت ریختن!!!! 8-^ البته نصف بیشترش به خاطر کاظمیه که خودش هم نیست.....

جغرافی جای ادبیات بوده و خود افشاری واسه اینکه وقتش زیاد باشه گذاشته آخر...خودش امروز گفت همتون با هم بگید...
حالا مثلا" اینکه بچه ها میگن سوالا فرق داره , فک کنم ترتیبشون و ایناس...چون این رفته کلّ کتابو سوال داده :))
اصن همه ی اینا به کنار....اگه بخوای درست بخونی واقعا" تموم نمیشه!!!
×آدم زیست-فیزیک-ریاضی , حتی عربی بیفته باز یه چیزی.....بریم بگیم جغرافی افتادیم؟! X_X
راستی یکی میگفت توی مدرسه ی مامانش بخشنامه شده که هیچ معلمی حق نداره مستمرُ کمتر از پایانی بده 8-^میتونیم کمبریج ندیم...!؟!

به نقل از violet :
میتونیم کمبریج ندیم...!؟!
اصلا به اون موردا فک نکن که امروز بچه ها تقریبا در حد التماسُ اینا باش برخورد کردن
از خر خویشتن پایین نیومد!! ;;) 8-^
مطلوب هم خعلی قاطعُ اینا کاری به بخشنامه کلا نداره
برا خودش بخشنامه صادر میکنه 8-^

Back
بالا