INTREPID
کاربر فوقفعال

- نام مرکز سمپاد
- علامه حلی
- شهر
- کرمان
- سال فارغ التحصیلی
- 92
پاسخ : سمپادی های کرمان
اما درباره اینکه میگی هدف از این گردهمایی ها چیز دیگه ایه ، حرفت یه جورایی نشونه بی اعتمادی به بقیه ست . شاید بعضی ها و نه همه واسه کارای دیگه ای بیان ، ولی همیشه یه بزرگتر همراه بچه هاست تا شرایط کنترل شه . مثلا همایش هم یه گردهمایی بچه های فقط سمپادی بود که بیشتر جنبه علمی داشت ولی بازم گردهمایی بود . ساعتایی واسه با هم بودم . ولی بازم میگم ، به نظر من - که اصن هم مهم نیست - برگزاری یه گردهمایی تو کرمان فعلن مناسب نیست .
در مورد اون که گفتم یه سمپادی بهتر با یه سمپادی رابطه برقرار میکنه ، میتونی اینجا دربارش بحث کنی . نظر من اینه که اون سمپاد فراتر از فقط یه اسمه و واقعا روی شخصیت ما اثر گذاشته و میذاره . این حرفم هم اصن ربطی به مغرور و خودخواه بودن نداره . تو اون لینک که گذاشتم میشه درباره متفاوت بودن یا نبودن بحث کرد .به نقل از sepantaminoo :خب بحث من اينجاس اينكه چند تا سمپادي دور هم جمع شن هيچ نتيجه اي و فايده اي نداره!
اينم ك ميگين سمپادي حرف سمپادي رو بهتر ميفهمه ي حرف بي پايه و اساسه چون اسم ي مدرسه فك نكنم ب يكجور بودن افراد و يكسان بودن شعورشون تاثير بذاره!!!
به نظرم هدف ازين كارا چيز ديگ ايه! خوشحالم ك بچه ها اينقده باشعور و منطق ب اين موضوع فك كردن، امتيازا واقعا خوشحال كنندس! انتظارشو اصلا نداشتم!
اما درباره اینکه میگی هدف از این گردهمایی ها چیز دیگه ایه ، حرفت یه جورایی نشونه بی اعتمادی به بقیه ست . شاید بعضی ها و نه همه واسه کارای دیگه ای بیان ، ولی همیشه یه بزرگتر همراه بچه هاست تا شرایط کنترل شه . مثلا همایش هم یه گردهمایی بچه های فقط سمپادی بود که بیشتر جنبه علمی داشت ولی بازم گردهمایی بود . ساعتایی واسه با هم بودم . ولی بازم میگم ، به نظر من - که اصن هم مهم نیست - برگزاری یه گردهمایی تو کرمان فعلن مناسب نیست .

.