Atieh
کاربر فوقحرفهای
- نام مرکز سمپاد
- دبیرستان فرزانگان 1 تهران
پاسخ : شعر اول
معنیش قشنگ بود و به عنوان اولین شعر یه نفر به نظر من خوب بود واقعا! و به ایشون تبریک هم بگید چون شعر دومش پیشرفت کرده! (از لحاظ وزن و معنی و ... به نظرم بهتر بود اون!) حالا به طور کامل نظر خودمو میگم!
اینا هم نظرای من بود (تغییراتی که تو شعر دادم!)! شاید اصلا درستم نباشه ولی عقل من در این حد قد داد دیگه ! کسانی که بیشتر میدونن به بزرگی خودشون ببخشند!
معنیش قشنگ بود و به عنوان اولین شعر یه نفر به نظر من خوب بود واقعا! و به ایشون تبریک هم بگید چون شعر دومش پیشرفت کرده! (از لحاظ وزن و معنی و ... به نظرم بهتر بود اون!) حالا به طور کامل نظر خودمو میگم!
در کل خیلی خوب بود!به نقل از (فرزند) کورش بزرگ :عشق من.من دوستت داشتم ولی
تو مرا تنها گذاشتی با غمی
* اینجا به نظرم همون طور که توی شعر دوشم گفتم یکم صریحه! یعنی باید بیشتر توصیف کنه تا اینکه صریح بگه تو منو با غم تنها گذاشتی! اونجوری خوشگل تره!
که میسوزاند مرا از دل و از جان
ولی باز میگویم عشق من با من بمان
*معنی این تیکه اش خیلی قشنگ بود! با توجه به اینکه گفتید اول راهنمایی بوده اون موقع، تو این تیکه اش سادگی سنش معلومه!
بگو این بود رسم پیمان و وفا؟
من نمیدانم کجا کردم خطا
*این تیکه وزنش خیلی خوب بود!
عشق من گر بکنی با من مدارا
میشود دردهای من با تو مداوا
* این تیکه وزنش یکم خراب شده ولی معنیش قشنگه! به نظرم اگه به جای" گر بکنی" بزاره گر کنی و به جای "دردها" بزاره "غمها" وزنش درست میشه معنیشم چندان فرقی نداره!
از نبود و دوریت در غم و در اشک هستم
کاش میدانستی که از عشق تو مستم
اینم باز یکم صریحه و وزنشم بهتر میتونه باشه! اگه این بود بهتر بود! "از نبود و دوریت در غم و اشکم / کاش میدانستی از عشق تو مستم!
تا به پایان دوستت خواهم داشت
با زبان شعر گویم:عشق من با من باش
* این معنیش باز خوبه وزنشم به نظرم خوبه!
اینا هم نظرای من بود (تغییراتی که تو شعر دادم!)! شاید اصلا درستم نباشه ولی عقل من در این حد قد داد دیگه ! کسانی که بیشتر میدونن به بزرگی خودشون ببخشند!