روش مطالعه برای المپیاد شیمی

sogand1374

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
تبریز
پاسخ : روش مطالعه

سلام...کسی نیست اینجا اول بخونه........ ؟؟؟؟؟؟؟یا مبتدی باشه؟؟؟؟؟اگه هست اونام یه چیزی بگن دیگه....!!!!!!! [-(

EHSAN1995

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی بابل
شهر
بابل
مدال المپیاد
برنز المپیاد شیمی سال 91
رشته دانشگاه
یه چیزی میخونیم دیگه...

من سال دوم هستم(نچندان مبتدی).اگر سوالی هست،میتونین بپرسین.

sogand1374

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
تبریز

خدا رو شکر یکی پیدا شد آدمو دریابه.........!!!میخواستم بدونم آدم اول چی کار باید کنه؟؟ :-/بیشتر بچه های المپیادی مدرسه ی ما بی خیال درس های مدرسه شدن......چه شکلی آدم به هر دو مورد برسه........؟؟؟؟؟!!!

EHSAN1995

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی بابل
شهر
بابل
مدال المپیاد
برنز المپیاد شیمی سال 91
رشته دانشگاه
یه چیزی میخونیم دیگه...

اگر میخاین هر دو رو داشته باشین
1-یا باید خیلی خرخون باشین تا همه رو خونه بخونین (در این صورت میتونین کلاس ها رو 2در کنین و المپیاد بخونین)
2- یا این که برین سر کلاس و همونجا همه درس ها رو یاد بگیرین و خونه المپیاد بخونین.
شاید روش دیگه ای هم باشه!!!!!
من حدودا بیخیال مدرسه شدمو فقط برای امتحان ها یه نگاهی به درس میکنم. :-" :-" :-"

bmsn73

کاربر حرفه‌ای

کلاً نظر من اینه... کلاس اول سعی کنید به مطالعه نسبتاً سطحی کتابایی مثل مورتیمر یا مریل (من خودم اینو اول خوندم واقعاً کتاب باحالیه...! اصلاً حوصله سربر نیست) مشغول بشین... اصلاً به خودتون فشار نیارین...! هدف فقط ایجاد علاقه هست و آشنایی نسبی با مباحث...
سال دوم یکم بیشتر روی مباحث کتابای سال دوم و سوم مسلط بشین... مثلاً می تونین کتابای بهمن بازرگانی رو حسابی بخونین مثلاً... تست بزنید... بسیج بدین، عید برین دوره بسیجو از این جور کارا... این سال یکم از درساتونو باید بزنید! ولی بازم فشار نیارید اصلاً... هنوز خیلی مونده!
تابستون سال سوم، اولین جاییه که المپیادی واقعی از بقیه جدا میشه (مثل کروماتوگرافی می مونه :D) شروع کنین به خوندن مباحث تخصصی که حفظی نیستن... مثلاً شیمی تجزیه یا شیمی فیزیک...
اوایلش اگه معلم نداشته باشین خیلی کند پیش میرین، ولی نگران نباشین! اگه سال دوم مرحله 1 و بسیج قبولیده باشین، مدرستون روتون حساب باز می کنه... شما فقط تابستون رو حسابی بخونید، از اول سال، کم کم بشینین زیر پای مدرسه و والدین و یکی یکی کلاسارو نرید... (نه اینکه مثل من جیم بزنید، انضباط ندن بهتونا!...) با معلمتون هماهنگ باشین... تا دو سه ماه همون تخصصیارو ادامه بدین، شیمی آلی هم دیگه میاد جزوش... اصلاً هم حفظی نیست (البته یکمکی هست!) بعدش که مطالعه برای مرحله 1 هست... بعد از مرحله 1، حدود 5-6 هفته وقت دارین مباحثی رو که تابستون خوندین دوره کنید و یه نیم نگاهی هم روی شیمی معدنی داشته باشید... از وسطای اسفند هم دیگه مرحله دو هست و هزار بدبختی... (مثل الآن ما! :D)

sogand1374

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
تبریز

مرسی....خیلی خوب بود :)ولی میدونین من یه استاد دارم که میگه بهتره از اول درست و حسابی بخونین تا طلا رو 100% بگیرین.....!!!یعنی میگه کتابای بازرگانی رو همین سال اول تموم کنین.....که بعدا وقت ندارین....تازه وقتی هم مبحث سختی مثل استوکیومتری رو لنگ میزنیم قاطی میکنه.....میگه این شکلی نمیشه......!!!!!!!!!!!البته ایشونم خیلی خوبنااااااا.......خواستم بگم به ما ها این طور میگن......البته استاد مدرسه مون.....آقای طالبی ناراحت نشن یه وقت.......!!!!! :D

bmsn73

کاربر حرفه‌ای

مطمئن باشین کتابای بهمن بازرگانی علاقه ای رو بوجود نمی آره...
از نظر مطلب هم کتابایی که گفتم خدمتتون (مخصوصاً شیمی مریل، یا همون شیمی با نگرش کاربردی اسمیت اسموت پرایس) خیلی کاملتر از بهمن بازرگانیه، هیچ جای شک و شبهه ای هم براتون نمی ذاره... اگه میخواین از سال اول طلا رو شاختون باشه، این مؤثرتره! این که میگم سال دوم بهمن بازرگانی رو بخونین، اینه که بتونین خودتونو مطرح کنید بعنوان یه المپیادی و حمایت مدرستون رو بدست بیارید... اونم با نمره های خوب شیمی تو مدرسه و رتبه های خوب تو بسیج و المپیاد آزمایشی و اینا... آخه این کتابا جوریه که صرفاً مطالب کتاب درسیو تو کمترین زمان براتون مثل آب خوردن راحت می کنه... البته به شرطی که پیش زمینه علمی و علاقه ای :D لازم رو داشته باشین!!

EHSAN1995

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی بابل
شهر
بابل
مدال المپیاد
برنز المپیاد شیمی سال 91
رشته دانشگاه
یه چیزی میخونیم دیگه...

نمیدونم این سوال رو کجا باید مطرح کنم، پس همین جا میگم.
برای شیمی فیزیک(مخصوصا ترمودینامیک) بهترین کتاب پایه ای و آسون که به آدم یه دید کلی بده چیه؟ :-\ :-\ :-\
شیمی فیزیک ایرا لوین و آلبرتی رو نگاه کردم ولی هنوز سطحش برام یه کم بالا. (:| (:| (:|

bmsn73

کاربر حرفه‌ای

شما کلاس چندمی؟؟

شیمی عمومی ماهان خوبه...

sogand1374

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
تبریز

منم با نظر شما موافقم بهراد خان........ :)ولی یه جور دوگانگی بین استادا وجود داره.....از دو تا استادی که من داشتم یکی این طور گفت ...یکی هم شکر خدا هیچ کتاب و روش مطالعه ای نگفت !!!!!!!!!!!! [-( ولی من سعی میکنم همونجور که شما گفتین عمل کنم....چون بهتره.... :)

EHSAN1995

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی بابل
شهر
بابل
مدال المپیاد
برنز المپیاد شیمی سال 91
رشته دانشگاه
یه چیزی میخونیم دیگه...

به نقل از بهراد MrhLDo :
شما کلاس چندمی؟؟

شیمی عمومی ماهان خوبه...
اگه با من بودی،دوم. :-?

tirtapar

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 2 تهران
شهر
تهران
مدال المپیاد
برنز شدم رفت! :((( (المپیاد شیمی!)
رشته دانشگاه
باید فک کنم :دی

به نقل از بهراد MrhLDo :
شما کلاس چندمی؟؟

شیمی عمومی ماهان خوبه...

آقا بهراد خودتون دارید می گید شیمی عمومی ماهان!! اون که نهایتن 2،3 فصل شیمی فیزیک داره تا جایی که من حضور ذهن دارم!

bmsn73

کاربر حرفه‌ای

آره دیگه، هموناش مسلماً منظورمه!!

آخه من اولین بار آنتالپیو به معنای واقعیش از اون فهمیدم! :D

tirtapar

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 2 تهران
شهر
تهران
مدال المپیاد
رشته دانشگاه

نمی دونم واللا!!! کتابه خیلی خیلی خوبیه، ولی به نظرم کافی نیست. یعنی شیمی فیزیک رو در حدی که لازمه یه شیمی عمومی بگه، گفته ولی موافقم که قشنگ گفته! :D

bmsn73

کاربر حرفه‌ای

به نقل از sogand1374 :
منم با نظر شما موافقم بهراد خان........ :)ولی یه جور دوگانگی بین استادا وجود داره.....از دو تا استادی که من داشتم یکی این طور گفت ...یکی هم شکر خدا هیچ کتاب و روش مطالعه ای نگفت !!!!!!!!!!!! [-( ولی من سعی میکنم همونجور که شما گفتین عمل کنم....چون بهتره.... :)

موفق باشی!!!

به نقل از Paaat :
نمی دونم واللا!!! کتابه خیلی خیلی خوبیه، ولی به نظرم کافی نیست. یعنی شیمی فیزیک رو در حدی که لازمه یه شیمی عمومی بگه، گفته ولی موافقم که قشنگ گفته! :D

منم رو حساب دومی بودن ایشون گفتم دیگه!! یعنی حرف من جواب این حرفه بود :D :

به نقل از EHSAN1995 :
نمیدونم این سوال رو کجا باید مطرح کنم، پس همین جا میگم.
برای شیمی فیزیک(مخصوصا ترمودینامیک) بهترین کتاب پایه ای و آسون که به آدم یه دید کلی بده چیه؟ :-\ :-\ :-\
شیمی فیزیک ایرا لوین و آلبرتی رو نگاه کردم ولی هنوز سطحش برام یه کم بالا. (:| (:| (:|

راستی بچه ها، ممنون از اینکه تو این شرایط بازم میاین سایت!! خودم می دونم خیلی سخته!! :D راستی، جریان این پت و مت چیه دیگه؟!؟!

EHSAN1995

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی بابل
شهر
بابل
مدال المپیاد
برنز المپیاد شیمی سال 91
رشته دانشگاه
یه چیزی میخونیم دیگه...

ممنون از نظراتون ولی من کتاب خودم رو پیدا کردم(جلد دوم مورتیمر) :D :D :D
به نظر شما شیمی عمومی ماهان بهتره یا مورتیمر؟

tirtapar

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 2 تهران
شهر
تهران
مدال المپیاد
رشته دانشگاه

به نقل از بهراد MrhLDo :
راستی، جریان این پت و مت چیه دیگه؟!؟!
جریانی نداره، من پتم، مت هم مته!!! :D

tirtapar

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 2 تهران
شهر
تهران
مدال المپیاد
رشته دانشگاه

به نقل از EHSAN1995 :
ممنون از نظراتون ولی من کتاب خودم رو پیدا کردم(جلد دوم مورتیمر) :D :D :D
به نظر شما شیمی عمومی ماهان بهتره یا مورتیمر؟

هر دوش خوبه و به نظرم ماهان یکم کامل تره... من جای شما بودم اول مورتیمر می خوندم بعد ماهان، یا برعکس ولی هر دوش رو می خوندم...
ماهان هم که چاپه قدیمه کلن 700 تومن می دی، 500 صفحه کتاب (2جلدی) تحویل می گیری!!! اصلن من نمی دونم کی گفته تورم زیاده!!! :D :-"

LOLLIPOP

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فـرزانگان یک
شهر
تبـریـز
دانشگاه
پلی‌تکنیک
رشته دانشگاه
مهندسی پلیمر/رنگ

من امسال دومم. امسال المپیاد ندادم و تقریبا هیچی هم نخوندم. الان عذاب وجدان گرفتم!(چون شیمی خیلی دوس دارم)
می خوام بدونم اگه از تابستون شروع کنم جدی بخونم خیلی دیره؟ اگه بخوام بخونم چی باید بخونم؟

ممنون می شم راهنماییم کنین...

EHSAN1995

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی بابل
شهر
بابل
مدال المپیاد
برنز المپیاد شیمی سال 91
رشته دانشگاه
یه چیزی میخونیم دیگه...

سلام.اگر جدی بخونی اصلا دیر نیست.باید اول شیمی 1و2 رو مرور کنی(برای دوم مبتکران بهمن بازرگانی) بعد سوم رو با بازرگانی بخونی بعد هم مورتیمر و...
حالا از جدی منظورت چند ساعته و سرعت خوندن و درک مطلبت چجوریه؟

بالا