aliabedini
کاربر حرفهای
- نام مرکز سمپاد
- هاشمی نژاد2
- شهر
- مشهد
- مدال المپیاد
- ریاضی کامپیوتر
- دانشگاه
- فردوسی
- رشته دانشگاه
- برق
پاسخ : سربازی
درضمن اگه برین تو سپاه یا ارتش برای دایمی دیگه اصن نمیخواد برین سربازی چون خودشون نظامین اما اگه موقت میخواین برین برای اینکه سربازیتون بپره فقط باید برین ارتش ببخشین اینو میگم اما برای سربازی سپاه رو پ*مم حساب نمیکنن فقط ارتش
منم میگم رفتم چون پارتی داشتم نه اینکه برم و اونام بگن بفرما
به نقل از N.Y.M :متاسفم که واقن دیدتون اینه نسبت به ارگانی که میخواین توش اشتغال پیدا کنید میگم ملت امروز ما همه دنبال راحت طلبی اند بگین نه همه این طوری فک کنن همین میشه وضعیت دیگه بعدم اینکه وارد سپاه شدن هم همچین راحت نیستا تزار گفت
دوستان به نظرم بحث داره منحرف میشه قرار بود درباره خود سربازی بحث شه نه مشتقاتش
به نقل از tezar :تا جایی ک ما شنیدیم و دیدیم این طوری هام نیس :)
شما اگه بتونی وارد سپاه بشی کلیه...
آیا میدانید برگه ای ک باید برای ورودیه ی یک کار کوچیک پر کنید(صرفا همون فرمA4-A5 معرفی و اینا) توی سپاه هجده (18) صفحه هستش؟؟؟{البته شنیدم الان کمترش کردن..تا دو سال پیش این بود}
ینی جد و آباد ب معنای واقعی کلمه....
بخوری و بخابی هم نیست...نسبت ب سختگیری های ارتش راحت تره چون از اول مردمی بوده واسه همین اون دقت و رسمی بودن شدید ارتش رو نداره... :)
اقایون و خانوم ها وارد شدن به سپاه و ارتش تو این سن شما فقط میتونه از بند پ باشه یعنی باید پارتی داشته باشیبه نقل از Hespride :والا من هرچی آشنا دارم که سربازی رفتن، اونایی که تو ارتشن همه لاغر و منضبط و خشک. اونایی که به سپاه وصلن همه فری کلن حالا شایدشانس اینا بوده
درضمن اگه برین تو سپاه یا ارتش برای دایمی دیگه اصن نمیخواد برین سربازی چون خودشون نظامین اما اگه موقت میخواین برین برای اینکه سربازیتون بپره فقط باید برین ارتش ببخشین اینو میگم اما برای سربازی سپاه رو پ*مم حساب نمیکنن فقط ارتش
منم میگم رفتم چون پارتی داشتم نه اینکه برم و اونام بگن بفرما