پاسخ : سربازی!
به نقل از 3ggerman :
برادر من!
شما مثکه خیلی عقبید از این دنیا!!
مرد خرج زندگی بده!! این مال اونوقت بود که زن حق نداشت بره بیرون ماست بگیره!!!!!
الان مرد نون آور خونواده نیس که!! ماشالا!!
فک کنم زنشون خونه دار بودن!!!! الان فک نکنم دیگه همچین اتفاقی بیوفته!
وقتی الان شرایط مساویه چرا زن نره سربازی؟ چه فرقی داره؟ دلیل قدرت بدنیو نیاین که ... حداقل داوطلبیش که میتونن بکنن نه؟
مرد شدن مال همه زماناس.....
راس میگی خواهر...فقط باید یخورده عرضه داشت و یه دختر خرپول رو خرش کرد
![Big Grin ;D ;D](/forum/styles/yahmas/smiles/big_grin.gif)
(توهین نبود ها)...بقیش حل میشه...ولی اون موقع هم همش پولشو میزنه به رخت
به نقل از 3ggerman :
خب! واضحه ! خیلی علاقه دارم نظرتونو (خصوصا سمپادیم که هسیم!) بدونم راجع به این موضوع مهم!
نظر خودم گزینه ی 6 هست / بقیه دوستان نظر شخصیه خودشونو بگن /
نظر خودم! : من خیلی ( خیلی ) از سربازی خوشم میاد... دوستام میدونن!! .... خب نظر شما :
والا نمیتونم درک کنم چرا شما آبجی خانوما اینقدر از سربازی خوشتون میاد!
![Thinking :-? :-?](/forum/styles/yahmas/smiles/thinking.gif)
احتمالا میخوان برین اونجا خاله زنک بازی یا اینکه برین بشینین همش بحرفین با همدیگه...نه آباجی سربازی از این خبرا نیس...
البته اگه خیلی دوس داری بری میتونی به جای من بری
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
به نقل از parasto jooon :
من عاشقشم اگه بذارن 4 سال میرم سربازی.......
آبجی میشه 2 سالشو بجای من بری؟
بابا ولمون کن...طرف دیده که آب از سرش گذشته یه چیزی میشه دیگه...
امروز تمرین داشتیم تو چمن...1.30 تمرین کردیم...فکر کنم در کل 3 دقیقه استراحت کردیم...اونم 10 ثانیه 10 ثانیه بودش...آخرا دیگه نمیتونستم رو پاهام وایسم
![Pensive :( :(](/forum/data/assets/smilies/mini_pensive-face.png)
... من دیگه ... میخورم برم چمن واسه تمرین
)... طول تمرین هم آب خوردن اکیدا ممنوع بود (اولین بارم بود میرفتم تمرین چمن...بیشتر سالن میرم) ... یعنی امکان داره سربازی راحت تر از این باشه؟
(البته اونایی که شانس بیارن بیوفتن آشپزخونه کیف میکنن که البته اونا هم باید اولاش جون بدن :-ss )
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
به نقل از Shadow! :
من خودم سربازی رو دوست دارم ! به نظرم یکی از خاطره ساز ترین و جالب ترین دوران زندگی هست ! کلی رفیق از سرتاسر ایران میتونی پیدا کنی ! خیلی از قوانین زندگی اجتماعی هم اونجا یاد میگیری !
فقط موندم من تو پادگان چجوری شب زنده داری کنم ؟
چی گفتی دادا؟...قوانین اجتماعی یاد بگیری اونم تو سربازی؟؟؟؟؟...تو سربازی فقط یه قانون هس: هرچی گفتن بگی چشم قربان وگرنه ... :-s
چی؟شب زنده داری؟؟؟...مثل اینکه خیلی دلت میخواد بهت اضافه خدمت هم بیوفته ها
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
به نقل از Pashee :
من خیلی دوست دارم برم فرض کن هر روز 4صبح به زور بیدار شی و تو گرما هی مجبور شی بدوی به به چه حالی میده
ما تو سربازخونه مجبوریم هرکاری میگن بکنیم و ... شماها هم مجبورید هرچی شوهراتون میگه بگین
چشم
البته اثتثنا هم داره( بعضیا زن ذلیل از آب در میان که اونم اولاش طبیعیه که اینجوری بشه :-[ )... البته الانم بعضی پسرا دوس دختر ذلیلن
![At Wits End ~X( ~X(](/forum/styles/yahmas/smiles/at_wits_end.gif)
(مثل بنده...البته دوس دختر ندارم فعلا"...قبلا بودم
)
.
.
.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
به نقل از 3ggerman :
اینکه یاد بگیرین چه جور دفاع ( حمله!!) کنین وقت تلف کنیه؟!
نظر من در مورد دوری از خانواده! خب این همه سال باخانواده حالا دو سال میتونی یه جا باشی که رفیق پیداکنی/ خیلی توپه! / تایید!منم با پایگاه هوایی خیلی بیشتر حال میکنم/
خوب میتونی یه چند سالی بیشتر تو دانشگاه بمونی(کار سختی هم نیس...طول ترم حالتو میکنی...امتحانا که رسیدن میبینی...
![Laughting :)) :))](/forum/styles/yahmas/smiles/laughting.gif)
بعدش هم چند سال بیشتر میمونی و دوستای بیشتری پیدا میکنی
![Laughting :)) :))](/forum/styles/yahmas/smiles/laughting.gif)
)
خیلی هم راحت تر از سربازی هس...واسه شما دخترا هم که امکان سربازی نیس بهترین راه حل میتونه باشه تا بیشتر خوش بگذرونید و دوستای بیشتری پیدا کنید
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
به نقل از mahaba :
وااااای من عاشق سربازیم
خیلی خوش می گذره. خیلی
کلی خاطره و دوست جدید و کارای هیجان انگیز و سختیای باحال و تجربه و ...
خیلی هیجان داره
چرا فک می کنید عمرتون تلف می شه؟
من می گم یه پادگان بزنیم به جای پسرایی که نمی خوان برن ما بریم
آباجی نظر قبلیم به شما و همه ی آباجی هایی که همچین فکری دارن میرسه
به نقل از 3ggerman :
حالا اینقدم سخت نگیرین دو سه سال دیگه که ایشالا پادگانی شدین خیلی بتون بد میگذره! بماند که من خودم زیاد حرکات نظام جمع کار میکنم!!
بابا شما دخترا چرا گیر دادین به سربازی ما پسرا؟؟؟؟؟؟...خوب ما بریم سربازی شماها دیرتر ازدواج میکنین دیگه :-[ ... به فکر ما نیستین لااقلا به فکر خودتون باشین
× 3 ارسال متوالی شما ترکیب شد !