- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان2
- شهر
- مشهد
- سال فارغ التحصیلی
- 1394
- دانشگاه
- علوم پزشکی مشهد
- رشته دانشگاه
- پزشکی
پاسخ : سربازی
واسه شما پسرا عالیه
واسه شما پسرا عالیه
بهتر نیست به جای این بزارین معاف میشم؟ فقط صافی کف پا که نیست. مثلا نمره عینک بالای 5(یا 3؟ #-o) هم هست یا اینکه تک پسر باشی و سن پدر بالای 65 سال..کف پام صافه!
تو ایران هم ب سربازها حقوق داده میشه ولی خب مقدارش خیلی ناچیزهبه نقل از Һеѕтег ргчппе :سربازی ؛ مساویـست با رفتن دو سال از عمر یک جوون ؛ پای چیزی که نمیخواد .
میتونه توی اون دو سال ؛ کار بکنه ، درس بخونه وآینده ـش رو بسازه .
توی بعضی کشورها سربازی ، آزاده و حق انتخاب وجود داره واگر کسی بره سربازی ، قوق میگیره و مزایا و ... در اختیارش قرار میگیره .
از مزایای سربازی هم اینه که جدیت و سختی ، و دوری از خانواده میتونه خیلی تأثیر گذار باشه روی مستقل شدن .
بنظرم اگر قراره بمونه هم ؛ بهتره از مدتش کم بشه .
+ درکل موضوع برای پسراست و خودشون مسلمن بهتر میتونن نظر بدن !
سریازی به وطن پرستی ربطی نداره هابه نقل از پوریا عابدی :همین چیزاست ک نمیذاره آدم ترک تجصیل کنه دیگه
سربازی واقعا رسم مسخره ایه...آقا اصلا من ذره ای عرق میهن پرستی ندارم...جنگ هم بشه فرار میکنم...خوبه؟! مگه زوره آخه؟
منم قبول ندارمبه نقل از پوریا عابدی :@محمدرضا:بنده ب کل فلسفه ی مرز جغرافیایی را قبول ندارم...ضمنا آنها مشکلشان فقط مرز های جغرافیایی است...اگر مقاومتی نباشد جنگی هم نیست و جان عزیزان من ب خطر نمی افتد :)
در ضمن زندگی بسیار بهتر از سربازی انسان را مرد بار میاورد...یک جمله در محیط سربازی بس است برای نرفتن اختیاری من ب آن"اینجا چرا نداریم..."
:)
زندگی خودش ب تو شرایط سخت رو میده...نیازی نیست بدوی دنبالش
باشه...بذار دنیا قبول داشته باشه...دلیل میشه تو هم قبول داشته باشی(این بحث رو بهتره تو تاپیک هایی مثل"وطن پرستی"ادامه بدیم...زیادی داره دور میشه از بحث تاپیک)به نقل از PanterA :منم قبول ندارم
ولی دنیا دنیای کساییه که قبول دارن
ما جنگی نداریم ... باهامون جنگ دارن ... میبینی که؟
وقتی یکی میخواد تو نباشی تو جلوش وای میسی یا میگی : من حرفتو قبول ندارم ... به حرفت اعتقاد ندارم و ...
اگه سربازی رفته بودی مشکلات زندگی دیگه مشکل نبود واست
تو سربازی میری که مشکلات زندگیتو حل کنی اصن
میگیری منظورمو؟