symphony
کاربر جدید
- نام مرکز سمپاد
- شهید بهشتی
- شهر
- سنندج
- دانشگاه
- پیام نور
- رشته دانشگاه
- کودکیاری
پاسخ : اتحاد در سمپاد؟
من میگم باید باشه
من میگم باید باشه
به نقل از ali 73 :شما هنوز معنای حقیقی اتحاد رو نمیدونین ! من یه بار جایی بودم و صحنه ای دیدم که لازمه بگم ! تو یه دبیرستان معمولی بودم که کار داشتم بعد سر یه کلاس یه دانش آموز میره عکس معلم رو به صورت کاریکاتوری میکشه ! بعد یادش میره پاک کنه. معلم میاد تو عکس رو میبینه بعد میگه کی کشیده ؟ هیچ کس هیچی نمیگه . بعد میگه هر کی کشیده بره بیرون و گرنه به همه این ترم صفر میدم ! همه با هم میرن بیرون !!!! اون ترم تو اون درس همه صفر میشن !!! به این میگن اتحاد !!
الان یه نفر از سمپادی ها حاضره چنین کاری بکنه !! محاله ممکنه ! به یه نفر بگی 0.25 ازت کم میشه سریع میگرخه ، همه چی رو لو میده !!
اتحاد وقتی معنا داره که همه جا با هم متحد باشین ! چه سختی چه خوشی . اگه قرار باشه فقط جایی که منافعتون در میونِ متحد باشین که دیگه نمیشه گفت اتحاد ! این اسمش میشه سوء استفاده ! چون هر وقت ببینی به نفعتِ با بقیه متحد شی هر وقت هم که به ضررت باشه بگی به من چه ! این اسمش اتحاد نیس!به نقل از .:$_$:. :به اینم نمیگن اتحاد.....شرمنده ولی اینم نهایتشه....یه سمپادی این کارو نمیکنه چون میدونه که کار درستی نیست....اینکه واسه ندونم کاری یکی بقیه هم تو دردسر بیافتن....اتحاد وقتی لازم میشه که منافع همه در نظر گرفته بشه نه فقط یه نفر خاص و واسه همچین مسائلی....اگه درستش رو در نظر بگیریم باید اون فرد خودش رو لو میاد نه اینکه بقیه رو هم تو دردسر بندازه...
به نقل از ali 73 :اتحاد وقتی معنا داره که همه جا با هم متحد باشین ! چه سختی چه خوشی . اگه قرار باشه فقط جایی که منافعتون در میونِ متحد باشین که دیگه نمیشه گفت اتحاد ! این اسمش میشه سوء استفاده ! چون هر وقت ببینی به نفعتِ با بقیه متحد شی هر وقت هم که به ضررت باشه بگی به من چه ! این اسمش اتحاد نیس!
خب منفعت همه ! الان اگه بگن قراره امسال معلم ریاضیتون فلانی باشه که یکی از بدترین معلم های ریاضی و هیچی بارش نیس آیا بچه هاتون حاضرن به نشانه اعتصاب2 جلسه سر کلاس نرن تا معلم رو عوض کنن !! ینی محاله ممکنه ! اگه بگن هر کی نیاد 0.25 ازش کم میشه فردا همه سر کلاسن !به نقل از .:$_$:. :منم نگفتم فقط منعفت خودم...گفتم همه....شاید تو مدارس وضعی پیش بیاد حالا درسی یا غیر درسی نیاز باشه متحد بشیم و کاری رو انجام بدیم که منافع همه در میون باشه و این واقعا نیازه و صد در صد درست..
ولی اینکه اتحاد تو هرکاری رو درست بدونیم یا حتی به خاطر اطرافیانمون یا حالا دوستان،با هم متحد بشیم تا کاری رو که درست نمیدونیم رو انجام بدیم،این اشتباهه....یه باند تبهکار هم با هم متحد میشن ولی آیا کارشون درسته...مسلما که درست نیست!!
به نقل از ali 73 :خب منفعت همه ! الان اگه بگن قراره امسال معلم ریاضیتون فلانی باشه که یکی از بدترین معلم های ریاضی و هیچی بارش نیس آیا بچه هاتون حاضرن به نشانه اعتصاب2 جلسه سر کلاس نرن تا معلم رو عوض کنن !! ینی محاله ممکنه ! اگه بگن هر کی نیاد 0.25 ازش کم میشه فردا همه سر کلاسن !
تازه من سر این که این کار خوب هست یا نیس بحث ندارم ! بحث اتحاد ! اون گروه تبهکار هم اتحاد داره !! ولی من نگفتم خوب یا بد میگم اتحاد دارن که ما ها نداریم !
من نگفتم مدرسه خودم ! مدرسه منم مثه مدرسه شما ها !! من میگم در کل تو سمپاد اتحاد نیس که شامل خود منم میشه!به نقل از ali 73 :شما هنوز معنای حقیقی اتحاد رو نمیدونین ! من یه بار جایی بودم و صحنه ای دیدم که لازمه بگم ! تو یه دبیرستان معمولی بودم که کار داشتم بعد سر یه کلاس یه دانش آموز میره عکس معلم رو به صورت کاریکاتوری میکشه ! بعد یادش میره پاک کنه. معلم میاد تو عکس رو میبینه بعد