Parpari
کاربر فوقحرفهای
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- اهواز
پاسخ : هیهات من ظلّه! مشاعره
یه مشکلی هست توی کتب و مجلات یه تاپیک دیگه هم به اسم معرفی کتاب هست اونوقت یکی از اونا رو پاک کنم یا با هم ترکیب کنم یا 2تا رو پاک کنم؟به نقل از پارسا :خوب این قوانینی هست که برای مشاعره تصویب شده و همه باید بهش عمل کنند و مدیران انجمن ها هم باید اجراشون کنند !
1- مشاعرکلاسیک آزاده.
2- مشاعره رپی آزاده ولی تحت این قانون :اشعارش باید کاملا مجاز و فارسی باشه.
3- مشاعره با اسم کتاب اسمش به معرفی کتاب تبدیل می شه. قانون :اول کتاب معرفی شده ، باید با آخر کتاب قبلی شروع بشه + چند خط در مورد اون کتاب و نویسندش توضیح داده بشه. یعنی شما باید هر کتابی رو که باهاش مشاعره می کنید در موردش توضیح بدید! یعنی مثلا خلاصه ای از داستان رو بگید و ... .
4- مشاعره نجومی اسمش به معرفی پدیده های نجومی تبدیل می شه. قانون :اول پدیده معرفی شده ، باید با آخر پدیده قبلی شروع بشه + چند خط در مورد اون پدیده توضیح داده بشه.
5- تمام مشاعره های دیگه هم ممنوع هست. و هر کس که احساس می کنه مشاعره دیگه ای لازمه تا ایجاد بشه ، لازمه به مدیران کل یا ناظم ها اطلاع بده و اجازه بگیره.
بقیه مشاعره ها هم به زودی پاک خواهند شد ! پس اگه احساس می کنید چیز دیگه ای باید به این لیست اضافه بشه ، قبل از پاک شدن اون موضوع اطلاع بدید تا بررسی بشه .