kaboos کاربر حرفهای ارسالها 315 امتیاز 29 نام مرکز سمپاد هاشمی نژاد 1 مشهد شهر مشهد مدال المپیاد راهیابی به المپیاد واتر لو کانادا و کسب مقام اول 2010/6/21 #61 پاسخ : داغِ داغ!!!----تست اعصاب خفن!!! نترسیدم نمی دونم چرا؟؟؟!!!
Ghost کاربر فعال ارسالها 34 امتیاز 9 نام مرکز سمپاد علامه حلی شهر رفسنجان ، گرگان ، بوشهر ، کرمان دانشگاه دانشگاه علوم پزشکی کرمان رشته دانشگاه پزشکی 2010/6/21 #62 پاسخ : داغِ داغ!!!----تست اعصاب خفن!!! قدیمی بود
Golnoush.N کاربر نیمهحرفهای ارسالها 208 امتیاز 203 نام مرکز سمپاد فرزانگان 3 کرج شهر کرج 2010/6/21 #63 پاسخ : داغِ داغ!!!----تست اعصاب خفن!!! به نقل از hesamfear : چه قدر باحال نبود . به اين ميگي ترسناك ??? توي اين بازي مرحله 4 هم هست ؟ کلیک کنید تا باز شود... شما فرض کن ساعت 1-2 لم دادی توصندلیت داری بازی میکنی یه دفعه اینجوری میشه! در این صورت خب آره یه نمه ترسناکه! نمیدونم والا سه اش خیلی باریکه!!!
پاسخ : داغِ داغ!!!----تست اعصاب خفن!!! به نقل از hesamfear : چه قدر باحال نبود . به اين ميگي ترسناك ??? توي اين بازي مرحله 4 هم هست ؟ کلیک کنید تا باز شود... شما فرض کن ساعت 1-2 لم دادی توصندلیت داری بازی میکنی یه دفعه اینجوری میشه! در این صورت خب آره یه نمه ترسناکه! نمیدونم والا سه اش خیلی باریکه!!!
prgh کاربر فوقفعال ارسالها 76 امتیاز 29 نام مرکز سمپاد شهید حقانی شهر بندرعباس مدال المپیاد اون که ایشالا سال دیگه دانشگاه هرمزگان 2010/6/21 #64 پاسخ : داغِ داغ!!!----تست اعصاب خفن!!! من که تونستم چیکار کنم؟؟؟؟؟؟ منفی دیگه؟؟؟
green کاربر فعال ارسالها 60 امتیاز 11 نام مرکز سمپاد فرزانگان امین اصفهان شهر esfahan 2010/6/21 #65 پاسخ : داغِ داغ!!!----تست اعصاب خفن!!! خیلی خنک بود!(khonok) خیلی بیخود بود! باید میترسیدیم؟؟؟؟!!!!
saye3000 کاربر حرفهای ارسالها 441 امتیاز 193 نام مرکز سمپاد فرزانگان قم شهر قم دانشگاه تهران رشته دانشگاه پزشکی 2010/6/22 #66 پاسخ : داغِ داغ!!!----تست اعصاب خفن!!! الآن باید بترسیم؟
Sadaf.Tb کاربر حرفهای فارغالتحصیل ارسالها 340 امتیاز 96 نام مرکز سمپاد فرزانگان 1 شهر اصفهان سال فارغ التحصیلی 1392 دانشگاه صنعتی اصفهان رشته دانشگاه مهندسی پزشکی 2010/6/22 #67 پاسخ : داغِ داغ!!!----تست اعصاب خفن!!! واسه من نمیاد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
kaboos کاربر حرفهای ارسالها 315 امتیاز 29 نام مرکز سمپاد هاشمی نژاد 1 مشهد شهر مشهد مدال المپیاد راهیابی به المپیاد واتر لو کانادا و کسب مقام اول 2010/6/22 #68 پاسخ : داغِ داغ!!!----تست اعصاب خفن!!! اصلا به راه ها ربطی نداره همون اول شروع که می شه کلیک روبگیر و ببر به خونه ی پایان اونجا ولش بعد می ره مرحله بعد در نتیجه 4 وجود نداره
پاسخ : داغِ داغ!!!----تست اعصاب خفن!!! اصلا به راه ها ربطی نداره همون اول شروع که می شه کلیک روبگیر و ببر به خونه ی پایان اونجا ولش بعد می ره مرحله بعد در نتیجه 4 وجود نداره
astronomer_girl کاربر فوقحرفهای ارسالها 845 امتیاز 1,533 نام مرکز سمپاد فرزانگان سمنان شهر سمنان 2010/6/23 #69 پاسخ : داغِ داغ!!!----تست اعصاب خفن!!! قلبم ریخت O0
nnn کاربر فعال ارسالها 44 امتیاز 40 نام مرکز سمپاد فرزانگان ميانه دانشگاه علوم پزشکی تبریز رشته دانشگاه پزشکی 2010/6/27 #70 پاسخ : داغِ داغ!!!----تست اعصاب خفن!!! حالا مگه این چی بود!!!!!!!!!!!!!!!1 من که اصلا هیچ ترسی احساس نکردم. ولیییییی جالبه..........
پاسخ : داغِ داغ!!!----تست اعصاب خفن!!! حالا مگه این چی بود!!!!!!!!!!!!!!!1 من که اصلا هیچ ترسی احساس نکردم. ولیییییی جالبه..........
Aila کاربر فعال ارسالها 20 امتیاز 12 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر بجنورد مدال المپیاد شیمی - ریاضی دانشگاه ایشاا...شریف رشته دانشگاه ایشاا...مهندسی شیمی 2010/6/27 #71 پاسخ : داغِ داغ!!!----تست اعصاب خفن!!! من خودمو کشتم این باز نشد!
nnn کاربر فعال ارسالها 44 امتیاز 40 نام مرکز سمپاد فرزانگان ميانه دانشگاه علوم پزشکی تبریز رشته دانشگاه پزشکی 2010/6/28 #72 پاسخ : تست اعصاب خفن اخ اخ............ این دفعه بد جورترسیدم........ :-sبه دیوارا هم بخورین فرق نداره.....
پاسخ : تست اعصاب خفن اخ اخ............ این دفعه بد جورترسیدم........ :-sبه دیوارا هم بخورین فرق نداره.....
poorya.a کاربر فوقفعال ارسالها 108 امتیاز 10 نام مرکز سمپاد شهید بهشتی شهر بجنورد مدال المپیاد فقط یه دونه ریاضی فقط مرحله اول 2010/6/28 #73 پاسخ : تست اعصاب خفن دمت گرم . معرکه بود . من هنوز دارم میلرزم !!!
Melody کاربر فعال ارسالها 25 امتیاز 3 نام مرکز سمپاد جهنم فرزانگان شهر اهواز 2010/7/9 #74 پاسخ : تست اعصاب خفن ای کووووفت ، ای درد ، صدا جیغم از این بیشتر بوود میخوای واست بفرستم ؟!؟!
shadi joon کاربر حرفهای ارسالها 304 امتیاز 41 نام مرکز سمپاد دبيرستان فرزانگان1مشهد شهر مشهد 2010/7/9 #75 پاسخ : تست اعصاب خفن وای ان چنان جیغی کشیدم که مامانم ترسید!!!!!!!!!! حداقل میگفتی با صداشو قطع کنیم!!!!!!!! تمام بدنم میلرزه!!!!
پاسخ : تست اعصاب خفن وای ان چنان جیغی کشیدم که مامانم ترسید!!!!!!!!!! حداقل میگفتی با صداشو قطع کنیم!!!!!!!! تمام بدنم میلرزه!!!!
shadi joon کاربر حرفهای ارسالها 304 امتیاز 41 نام مرکز سمپاد دبيرستان فرزانگان1مشهد شهر مشهد 2010/7/9 #76 پاسخ : تست اعصاب خفن توجه کردین دخترا بیشتر ترسیدن؟؟؟؟که احتمالا اقایون هم ترسیدن ولی قپی اومدن!!!
marlik کاربر حرفهای ارسالها 519 امتیاز 717 نام مرکز سمپاد شهید صدوقی دانشگاه پلی تکنیک رشته دانشگاه مهندسی صنایع - صنایع 2010/7/17 #77 پاسخ : تست اعصاب خفن با اینکه الان نیمه ی شبه نترسیدم
hamoon کاربر فوقفعال ارسالها 163 امتیاز 131 نام مرکز سمپاد شهید اژه ایی2 شهر اصفهان دانشگاه MIT:masachusets institiute of technology 2010/7/17 #79 پاسخ : تست اعصاب خفن ایشالا تیر بخوری من قلبم ریخت تو پاچم.
fire storm کاربر حرفهای ارسالها 383 امتیاز 100 نام مرکز سمپاد فرزانگان 1 ارومیه شهر urm مدال المپیاد کانگرو & لیگ پایا (ریاضی) دانشگاه - رشته دانشگاه دندان پزشکی 2010/7/17 #80 پاسخ : تست اعصاب خفن این که چیزی نیست یکی دیگه بود می گفت با مربع ها دایره بسازید بعد می گفت صداشو زیاد کنین چون صدای جا به جا شدنشون کمکتون می کنه منم صداشو تا ته زیاد کردم فکر کنم همسایه ها هم شنیدن
پاسخ : تست اعصاب خفن این که چیزی نیست یکی دیگه بود می گفت با مربع ها دایره بسازید بعد می گفت صداشو زیاد کنین چون صدای جا به جا شدنشون کمکتون می کنه منم صداشو تا ته زیاد کردم فکر کنم همسایه ها هم شنیدن