پاسخ : جوش چیست ؟
محمد جان
زالو هیچ دردی نداره،چون زالو خون رو میمکه و در ازای اون بزاقش رو وارد میکنه،بزاق زالو،خاصیت سر کنندگی داره و شما هیچ چیزی احساس نمیکنی
مزیت زالو نسبت به حجامت اینه که زالو خون رو از اعماق میکشه و فقط وفقط خون های کثیف رو دوست داره.
زالو و حجامت هر دو مدرن و بهداشتی هستند ، لطفا هی نگید بهداشتی نیست.
موسسه ی طب بوعلی سینا در خیابان زاویه ی قم، زالو میگذارند و کاملا بهداشتی،دونه ا حدودا 1000تومن و هیچ عارضه ی منفی نداره.
زالو علاوه بر اینکه جوش ها رو کم میکنه: برای دیابت،فراموشی،سرع،سرماخوردگی،عفوت،آرتروز ، میگرن و....
در حال حاضر حجامت ها کاملا بهداشتی صورت میگیره در مراکز معتبر. همه ی وسایل یکبار مصرف هست.
ولی پیشنهاد میکنم در موادغذایی خودتون دقت کنید. بیشتر مربوط به اون میشه.
توی دوره ی نوجوانی به علت اینکه هرمون های جنسی زیاد میشن، کار کبد نامیزان میشه، به همین دلیل،خون کثیف بیشتر میشه،این کثیفی ها از رای پوست دفع میشه،پس شما اگه روی کبدتون کار کنید،به نسبت جوش های صورتتون کم میشه( همه ی این حرفایی که میزنم در موسسه ی طب گیاهی بوعلی سینا مردم ها رو باهاشون درمان میکنند-پدر من یه مدت میرفت اونجا برای آموزش،منم یاد گرفتم
)
برای تقویت کبد این نکات رو توجه کنید:
1-کبد به مواد خنک علاقه داره(منظورم دما نیست) عرق کاسنی یکی از موادی هست که طبعش خنکه. در افراد مختلف فرق داره از نظر میزان مصرف. شما از روزی نصف استکان شروع کنید بعد از هر وعده ی غذایی.چون طبعش خنکه،فشارتون میاد پایین،من بدنم طوری هست که یه ظرف نوشابه هم بخورم،کیف میکنم ولی بعضی ها فشارشون میاد پایین،پس از همون نصف استکان شروع کنید
2-آب زرشت:یک قاشق زرشت رو بشورید و توی یک لیوان بریزید،توش آب داغ بریزید و با نعلبکی درش رو ببندید و بگذارید شب تا صبح بمونه. صبح صافش کنید و بعد از هر وعده ی غذایی یک استکان بخورید،آبزرشت ترش و خوشمزه هست.
این دوتا دستور،اگه بازم خواستید من در خدمتم.سوالی هم بود،بفرمایید.