اون دیگه چیه میشه توضیح بدی؟!به نقل از آبجي مرضيه :بخور ماسك كرم
ماسك كرم : ماسكاي گياهي كه رو صورت ميمالن(دكتر برين ميگن چي)به نقل از 4245 :اون دیگه چیه میشه توضیح بدی؟!
مثلا:به نقل از panther :مرسی من الان کاملن فهمیدم!
میشه یکم مثال بزنین؟ یا عنوان های دلایل رو بگین؟ B-)
توی تهران مرکز طب سنتی دانشگاه تهران هست که کلاً همه ی کاراشون بر اساس طب سنتیه و داروی شیمیایی ندارن .چون که واقعا هست! ( حداقل دورنماش این طوریه! )
توی تهران که من تا حالا ندیدم ولی توی قم مراکز معتبری هستن که واقعا کارشون بهداشتیه مثلا آقای بلاغت رو من یادمه یکی از اولین کسایی بود که حجامت بهداشتی رو پایه گذاری کرد! کلا فکر نکنم تا حالا از این مراکز جدید مورد ایدز و کلا ایجاد مشکل بخاطر به کار گرفتن روش های غیربهداشتی گزارش شده باشه!
در کل حجامت خوبه برای کسایی که دلشو دارن من از اسم تیغ زدن هم حالم بد می شه!
به نقل از BAX :من قبلنا میزد خیلی نا محسوس
اما الن دیگه همونم نمیزنه
بیشتر ارثیه!
به نوع پوست ربط داره بیشتر افراد با پوست چرب جوش میزننبه نقل از 4245 :یعنی چی ارثیه ؟! ^-^
به نقل از reza.d :به نوع پوست ربط داره بیشتر افراد با پوست چرب جوش میزنن
نوع پوست ارثیه البته با رژیم غذایی مناسب میشه از جوش زدن جلوگیری کرد اما نوع پوست عوض نمیشهبه نقل از 4245 :خوب پوست چرب هم بیشتر به تغذیه ربط داره !
من روزی 10 کیلو از انواع روغنی جات استفاده میکنم و پوستم چربه و جوش میزنم ! :)
به نقل از نرگس :من قبلا روزی یکی دوباز از صابون های آنتی باکتریال استفاده می کردم!بعد دکترم رو عوض کردم،این دکتر جدیده می گفت که زیاد صابون نزن،پوستت مواقومتش کم میشه! :-\
بعد 6 ماه از یه سری کرم استفاده کردم،نتیجه نداد!رفتم یه دکتر دیگه از این ژل های گیاهی آلوئه ورا و اینا داد برای جوش های قرمز!!! بازم نتیجه نداد! #-o