• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

و حالا ... ورژن جدید تست تمرکز!

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع mahrud
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : و حالا ... ورژن جدید تست تمرکز!

تو مدرسه بازی می کردیم اخرین رکوردم 17 ثانیه و خورده بود که یادم نیست چی بود:دی

30 ثانيه

الان خیلی بهتر شده، فقط کروزرش رو درست کنی دیگه عالی میشه (اکثر اوقات کروزر از رو مربع قرمز در میره & به شکل سلکشن هست)
رندوم کردن جای قرمز هم به نظرم خوب نیست
& جا خواستی واسه آپلود تو پ.خ بگو بهم

رکوردم فعلا 21.992 ثانیه است..

رکوردم شد 27 ثانیه!

16 ثانیه.

پیشرفت کردم21 ولی یقیش دیگه خیلی سخته.

به نظر من توی چنین بازی هایی رکورد برای بدست آوردن میزان مهارت مهم نیست. میانگین زمان تعیین کننده تره. من میانگینشون حدود 10-11 شد.

می دونی یکی از مشکلاتی که داره اینه که باید دکمه موس رو نگه داریم و همین کل حواس و اعصاب و تمرکز آدم رو به هم می ریزه. اگر بشه که با کلیک اول روی یک دکمه ی جدید التعبیه ( چه کلمه ای ساختم!) مثل استارت فقط با جا به جا کردن موس شکل حرکت کنه و نخوایم کلید رو نگه داریم، خیلی خوب می شه.

ولی با این حال ممنون

به نقل از َ aminnnn73 :
به نظر من توی چنین بازی هایی رکورد برای بدست آوردن میزان مهارت مهم نیست. میانگین زمان تعیین کننده تره. من میانگینشون حدود 10-11 شد.

می دونی یکی از مشکلاتی که داره اینه که باید دکمه موس رو نگه داریم و همین کل حواس و اعصاب و تمرکز آدم رو به هم می ریزه. اگر بشه که با کلیک اول روی یک دکمه ی جدید التعبیه ( چه کلمه ای ساختم!) مثل استارت فقط با جا به جا کردن موس شکل حرکت کنه و نخوایم کلید رو نگه داریم، خیلی خوب می شه.

ولی با این حال ممنون

در كل به نظر منم ديگه گفتن ركورد خيلي كار چيزي نيست! ;D...چون اصولا نميشه مقايسه كرد!
اين موردي هم كه گفتين...واسه من بعضي وقا اينطوري ميشه!!...يعني ديگه نيازي نيست دكمه رو نگه دارم!! چرا؟! ;D

به نقل از سـ‌‍‌‌هــــا :
اين موردي هم كه گفتين...واسه من بعضي وقا اينطوري ميشه!!...يعني ديگه نيازي نيست دكمه رو نگه دارم!! چرا؟! ;D
دقیقا این باگ هست، که کلا موسش قاطی داره
یهو میگیره ول میکنه

Back
بالا