جیران کاربر فوقحرفهای ارسالها 822 امتیاز 1,150 نام مرکز سمپاد فرزانگان خرم آباد مدال المپیاد المپیاد شیمی و زبان 2010/5/24 #11 پاسخ : سرعت و دقت چشمانتان را تست كنيد!(سخته!!!) خوب بودمیسی چشم منم که ماشالله...... میانگینم 3 ثانیه بود تقریبا (شایدم کمتر)+
پاسخ : سرعت و دقت چشمانتان را تست كنيد!(سخته!!!) خوب بودمیسی چشم منم که ماشالله...... میانگینم 3 ثانیه بود تقریبا (شایدم کمتر)+
armita کاربر خاکانجمنخورده ارسالها 2,204 امتیاز 686 نام مرکز سمپاد دبیرستان فرزانگان ۱ شهر تهران دانشگاه شریف رشته دانشگاه علوم کامپیوتر 2010/5/24 #12 پاسخ : سرعت و دقت چشمانتان را تست كنيد!(سخته!!!) جالب بود ممنون ! هر کدوم کمتر از 1 ثانیه طول کشید !
mgh-nano کاربر خاکانجمنخورده ارسالها 1,411 امتیاز 3,169 نام مرکز سمپاد فرزانگان یک شهر کرمان دانشگاه شهید بهشتی رشته دانشگاه cs 2010/5/24 #13 پاسخ : سرعت و دقت چشمانتان را تست كنيد!(سخته!!!) حول و حوش 4-5 ثانیه همش با هم + مرسی
3ggerman کاربر خاکانجمنخورده فارغالتحصیل ارسالها 1,718 امتیاز 1,413 نام مرکز سمپاد فرزانگان امین شهر اصفهان مدال المپیاد المپیاد ریاضی دانشگاه دانشگاه تهران رشته دانشگاه علوم کامپیوتر 2010/5/24 #14 پاسخ : سرعت و دقت چشمانتان را تست كنيد!(سخته!!!) به قول شاعر تف ثانیه وقت گرفت!
جیران کاربر فوقحرفهای ارسالها 822 امتیاز 1,150 نام مرکز سمپاد فرزانگان خرم آباد مدال المپیاد المپیاد شیمی و زبان 2010/5/24 #15 پاسخ : سرعت و دقت چشمانتان را تست كنيد!(سخته!!!) به نقل از 3ggerman : به قول شاعر تف ثانیه وقت گرفت! کلیک کنید تا باز شود... خوب گفتی ایول یه +
پاسخ : سرعت و دقت چشمانتان را تست كنيد!(سخته!!!) به نقل از 3ggerman : به قول شاعر تف ثانیه وقت گرفت! کلیک کنید تا باز شود... خوب گفتی ایول یه +
lily.hozak کاربر فوقفعال ارسالها 114 امتیاز 8 نام مرکز سمپاد فرزانگان قم شهر قم مدال المپیاد اینو معنیشو نمیدونم.... دانشگاه ان شاا... هرجا. رشته دانشگاه اگر امسال و به سلامتی رد کنم میخوام برم مهندسی پزشکی اگه خدا بخواد.... 2010/5/24 #16 پاسخ : سرعت و دقت چشمانتان را تست كنيد!(سخته!!!) همچین نوشته سخته ترسیدم این c چرا اینقدر زود مشخص شد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ جالبه امیدمو نسبت به چشمام از دست داده بودم حالا اگر جدا خیلی تست درست حسابیه نرو چشم پزشکی
پاسخ : سرعت و دقت چشمانتان را تست كنيد!(سخته!!!) همچین نوشته سخته ترسیدم این c چرا اینقدر زود مشخص شد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ جالبه امیدمو نسبت به چشمام از دست داده بودم حالا اگر جدا خیلی تست درست حسابیه نرو چشم پزشکی
broodfather کاربر فوقحرفهای ارسالها 1,369 امتیاز 691 نام مرکز سمپاد حلی 3 شهر تهران مدال المپیاد دادم ! ;D دانشگاه نمیدونم ... اگه خدا بخو� رشته دانشگاه اسب سواری با سگ 2010/5/24 #17 پاسخ : سرعت و دقت چشمانتان را تست كنيد!(سخته!!!) n رو تو 0.1 ثانیه پیدا کردم ! 6 هم تو 0.2 ثانیه ! ولی C سخت بود ! 2-3 ثانیه طول کشید !
پاسخ : سرعت و دقت چشمانتان را تست كنيد!(سخته!!!) n رو تو 0.1 ثانیه پیدا کردم ! 6 هم تو 0.2 ثانیه ! ولی C سخت بود ! 2-3 ثانیه طول کشید !
Amincool کاربر فعال ارسالها 28 امتیاز 2 نام مرکز سمپاد علامه طباطبایی شهر بناب مدال المپیاد من درس خودمو بخونم هنر کردم. 2010/5/24 #18 پاسخ : سرعت و دقت چشمانتان را تست كنيد!(سخته!!!) n تو mها خیلی تابلوئه از چپ نگاه کنید خط 4 تو رفته تره
پاسخ : سرعت و دقت چشمانتان را تست كنيد!(سخته!!!) n تو mها خیلی تابلوئه از چپ نگاه کنید خط 4 تو رفته تره
X R@y کاربر فوقحرفهای فارغالتحصیل ارسالها 968 امتیاز 1,406 نام مرکز سمپاد مجتمع علامه طباطبایی شهر بناب سال فارغ التحصیلی 91 مدال المپیاد المپیادهای ریاضی و کامپیوتر سال اول + زیست سال سوم (همه مرحله اول) دانشگاه علوم پزشکی تبریز رشته دانشگاه پزشکی 2010/5/24 #19 پاسخ : سرعت و دقت چشمانتان را تست كنيد!( 1 مورد ا&# به نقل از Amincool : n تو mها خیلی تابلوئه از چپ نگاه کنید خط 4 تو رفته تره کلیک کنید تا باز شود... اينو حلش كردم! خوب شد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ دوستان يكي ديگه رو هم خودم درست كردم تا يه ذره سختتر شه!!!!!
پاسخ : سرعت و دقت چشمانتان را تست كنيد!( 1 مورد ا&# به نقل از Amincool : n تو mها خیلی تابلوئه از چپ نگاه کنید خط 4 تو رفته تره کلیک کنید تا باز شود... اينو حلش كردم! خوب شد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ دوستان يكي ديگه رو هم خودم درست كردم تا يه ذره سختتر شه!!!!!
mgh-nano کاربر خاکانجمنخورده ارسالها 1,411 امتیاز 3,169 نام مرکز سمپاد فرزانگان یک شهر کرمان دانشگاه شهید بهشتی رشته دانشگاه cs 2010/5/24 #20 پاسخ : تست سرعت و دقت چشم +(1 مورد اضافه شد) این 3 هه خیلی تابلوئه !