mstar77
کاربر فعال
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان شهریار
- شهر
- کرج
- مدال المپیاد
- یه بار المپیاد فیزیک شرکت کردیم گفتیم کیک و ساندیس میدن اونو ندادن هیچ تازه مخمم پوکید:D
- دانشگاه
- دوقوزآباد به امیدخدا(ولی ما
- رشته دانشگاه
- آبیاری گیاهان دریایی;)
پاسخ : دیسوگرافی بچه های سایت
نام: محدثه
محل تولد:مشکین شهر
تحصیلات: اول دبیرستان
محل سکونت: کرج(یعنی حال کنین پاس کاری رو از مشکین شهر به کرج بعد هم تهران البته شهریار)
تاریخ تولد: 1377/01/19
قد: 167
وزن: 58
سایز پا: 39
چجور حیوانی هستی؟ انسان(حیوان ناطق)
درس مورد علاقه: زیست-تاریخ-فیزیک
حیوان مورد علاقه: آهو-ببر سفید(البته همه نوع ببری دوست میدارم)-شاهین
غذای مورد علاقه: لوبیاپلو
چه غذایی بلدی بپزی؟: چی دوس دارین بپزم براتون(یه آش که روش یه وجب روغن باشه چه جوره؟؟؟ )البته بی شوخی خیلی چیزا بلد میباشم
خواننده مورد علاقه: بابک جهانبخش-مرتضی پاشایی-تتلو-یاس-مجید خراطها-مصطفی فتاحی-پویا بیاتی
اهنگ مورد علاقه: اونایی رو که خیلی دوست دارم پناهم بده و به خودت باختمت از بابک جهانبخش و جای توخالی و مادون سبز از پویا بیاتی
اهنگساز و موزیسین مورد علاقه: مجید خراطها-رضا تاجبخش
سبک موسیقی مورد علاقه: پاپ-رپ هم فقط یاس
بازیگر مورد علاقه: پوریا پورسرخ-حسام نواب صفوی-اکبر عبدی-مرجانه گلچین-سیاوش خیرابی
فیلم مورد علاقه: خب آخه فیلم که زاد دوست دارم ولی الان حضور ذهن ندارم زیاد(بیشتر فیلم های کمدی ایرانی و هندی)
کارگردان مورد علاقه: رضا عطاران-مهران مدیری
فصل مورد علاقه: بهار چون نماد همه ی فصل هاست(یعنی یه جورایی همه ی فصل ها تو اون جمع شدن باور نمیکنین سال دیگه بیشتر دقت کنید تو فروردین)
ماشین مورد علاقه: مزدا3-فراری-آئودی8
دوست داری به کدوم کشور سفر کنی: ایتالیا-فرانسه-آلمان
دوست داری چه رشته ای بخونی؟ حقوق (ولی کل خاندان بسیج شدن و گفتن جرات داری برو انسانی ما میدونیم و تو میبینید ترو خدا؟؟؟)بعد هم ژنتیک و طب سنتی رو هم دوس دارم
شهر و کشور مورد علاقه: ایران-فرانسه (شیراز و اردبیل و ونیز و پاریس)
ورزش محبوب: تیراندازی با کمان
تیم محبوب: از فوتبال هیچی
رنگ محبوب: انواع بنفش و سفید
جمله معروف: حرفی نزن که بعدا نتونی بهش عمل کنی
آرزو: بتونم یه آدم سرشناس بشم انشالله
مدل گوشی:آیفون( به قول دوستم آیفون قلابی)
نظرت در مورد سایت:فوق العاده اس
نام: محدثه
محل تولد:مشکین شهر
تحصیلات: اول دبیرستان
محل سکونت: کرج(یعنی حال کنین پاس کاری رو از مشکین شهر به کرج بعد هم تهران البته شهریار)
تاریخ تولد: 1377/01/19
قد: 167
وزن: 58
سایز پا: 39
چجور حیوانی هستی؟ انسان(حیوان ناطق)
درس مورد علاقه: زیست-تاریخ-فیزیک
حیوان مورد علاقه: آهو-ببر سفید(البته همه نوع ببری دوست میدارم)-شاهین
غذای مورد علاقه: لوبیاپلو
چه غذایی بلدی بپزی؟: چی دوس دارین بپزم براتون(یه آش که روش یه وجب روغن باشه چه جوره؟؟؟ )البته بی شوخی خیلی چیزا بلد میباشم
خواننده مورد علاقه: بابک جهانبخش-مرتضی پاشایی-تتلو-یاس-مجید خراطها-مصطفی فتاحی-پویا بیاتی
اهنگ مورد علاقه: اونایی رو که خیلی دوست دارم پناهم بده و به خودت باختمت از بابک جهانبخش و جای توخالی و مادون سبز از پویا بیاتی
اهنگساز و موزیسین مورد علاقه: مجید خراطها-رضا تاجبخش
سبک موسیقی مورد علاقه: پاپ-رپ هم فقط یاس
بازیگر مورد علاقه: پوریا پورسرخ-حسام نواب صفوی-اکبر عبدی-مرجانه گلچین-سیاوش خیرابی
فیلم مورد علاقه: خب آخه فیلم که زاد دوست دارم ولی الان حضور ذهن ندارم زیاد(بیشتر فیلم های کمدی ایرانی و هندی)
کارگردان مورد علاقه: رضا عطاران-مهران مدیری
فصل مورد علاقه: بهار چون نماد همه ی فصل هاست(یعنی یه جورایی همه ی فصل ها تو اون جمع شدن باور نمیکنین سال دیگه بیشتر دقت کنید تو فروردین)
ماشین مورد علاقه: مزدا3-فراری-آئودی8
دوست داری به کدوم کشور سفر کنی: ایتالیا-فرانسه-آلمان
دوست داری چه رشته ای بخونی؟ حقوق (ولی کل خاندان بسیج شدن و گفتن جرات داری برو انسانی ما میدونیم و تو میبینید ترو خدا؟؟؟)بعد هم ژنتیک و طب سنتی رو هم دوس دارم
شهر و کشور مورد علاقه: ایران-فرانسه (شیراز و اردبیل و ونیز و پاریس)
ورزش محبوب: تیراندازی با کمان
تیم محبوب: از فوتبال هیچی
رنگ محبوب: انواع بنفش و سفید
جمله معروف: حرفی نزن که بعدا نتونی بهش عمل کنی
آرزو: بتونم یه آدم سرشناس بشم انشالله
مدل گوشی:آیفون( به قول دوستم آیفون قلابی)
نظرت در مورد سایت:فوق العاده اس