برای شروع دیره ؟

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Giga
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : برای شروع دیره ؟

سلام دوستان.
من الان سال سومم.مرحله اولو قبول شدم بدون اینکه هالیدی یا منبع خاص دیگه بخونم. میخواستم بدونم اگه الان جدی شروع کنم دیره? ممنونو میشم اگه کمکم کنین.

بستگی به خودت داره. برای طلا بنظرم دیره اما برای رفتن به دوره (قبولی مرحله 2) نه خیلی

کسی بوده که یه ماه مونده به مرحله یک شروع کرده و طلا هم آورده.

شما هم اگر تو عید شبانه روز (روزی 16 ساعت به عنوان مثال) عمیق و خوب بخونید قبول شدنتون محتمل هست.

به نقل از H O S E I N :
کسی بوده که یه ماه مونده به مرحله یک شروع کرده و طلا هم آورده.

شما هم اگر تو عید شبانه روز (روزی 16 ساعت به عنوان مثال) عمیق و خوب بخونید قبول شدنتون محتمل هست.
اینا دیگه خداوکیلی افسانه هست. حداقل توی چند سال اخیر که المپیاد خیلی خرخونی شده اصلا امکان نداره. من خفن ترین آدمی که دیدم کسی بود که مهر ماه سال سوم شروع کرد و برنز جهانی هم گرفت.( دوره ی 20 المپیاد بود)

به نقل از nima-m :
اینا دیگه خداوکیلی افسانه هست. حداقل توی چند سال اخیر که المپیاد خیلی خرخونی شده اصلا امکان نداره. من خفن ترین آدمی که دیدم کسی بود که مهر ماه سال سوم شروع کرد و برنز جهانی هم گرفت.( دوره ی 20 المپیاد بود)

آخه من اینو تو یه مصاحبه خوندم.

احتمالا" طرف از مدرسه خودتون هم بود.

به نقل از H O S E I N :
آخه من اینو تو یه مصاحبه خوندم.

احتمالا" طرف از مدرسه خودتون هم بود.
نمیدونم. شاید قبلش خوش و خوشال بوده، اون موقع جدی تر کار کرده، گفته از اون موقع شروع کردم. اسمش چی بود حالا؟

این جا : البته خودش فکر میکنه که از سوم و از آذر شروع کرده. ولی دوم یه چیزایی خونده بوده.

http://www.roshd.ir/Default.aspx?tabid=269&EntryID=1866&SSOReturnPage=Check&Rand=0

به نقل از H O S E I N :
این جا : البته خودش فکر میکنه که از سوم و از آذر شروع کرده. ولی دوم یه چیزایی خونده بوده.

http://www.roshd.ir/Default.aspx?tabid=269&EntryID=1866&SSOReturnPage=Check&Rand=0
اسمش رو نشنیدم. شاید از مدرسه ی ما باشه. ولی در کل همون جور که خودش گفته، دوم هم یه چیزایی خونده.

آقا کف چنده امسال

خب حالا تو ام

تازه اومدم دیگه ببخشید

من دومم
از اول ترم دوم دارم میخونم،تابستون هم میخوام بترکونم...

موفق باشی.

انشاءالله تو دوره همدیگرو ببینیم. (یعنی هم تو قبول شی هم من)

ممنون،خدا کنه،خدا کنه تو تیم المپیاد ایران همدیگه رو ببینیم اما من یه عالمه طرح برا خوارزمی هم دارم،نمیشه هر دوشون رو باهم انجام بدم یعنی هم المپیاد بخونم هم رویه طرحام کار کنم (و هم درسایه مدرسه رو بخونم)،نمیدونم چیکار کنم

به نقل از *وحــــــــید* :
ممنون،خدا کنه،خدا کنه تو تیم المپیاد ایران همدیگه رو ببینیم اما من یه عالمه طرح برا خوارزمی هم دارم،نمیشه هر دوشون رو باهم انجام بدم یعنی هم المپیاد بخونم هم رویه طرحام کار کنم (و هم درسایه مدرسه رو بخونم)،نمیدونم چیکار کنم

یکی از بچه ها تو مدرسه ی ما هم همینطوریه. خواهشا" فقط یکیشو ادامه بده در غیر این صورت ضرر میکنی به هیچ کدومش نمیرسی. ببین تو کدومش میتونی موفق تر باشی همون رو ادامه بده.

ممنون،درسته
من هم طرحمو جدی روش کار میکنم
ولی خوب هالیدی رو هم باید تموم کنم،آدم وقتی اونو میخونه دیدش نسبت به فیزیک باز تر میشه و فهم فیزیک دو و سه و پیش خیلی آسون تر میشه،فایده خوندن برایه المپیاد فقط طلایه فیزیک نیست ...

یه سوال که تا حدی مرتبط با تاپیکه :
به نظر ِ شما یه کسی که میره المپیاد فیزیک چه ویژگی های مهمی باید داشته باشه ؟

+ من وقت ِ مناسبی دارم ! و فیزیک ُ هم خیلی دوس دارم ! اما مشکل ِ اصلیم اینه که نمیتونم از درسای مدرسه ام بزنم ! سخته !

به نقل از !!...me :
یه سوال که تا حدی مرتبط با تاپیکه :
به نظر ِ شما یه کسی که میره المپیاد فیزیک چه ویژگی های مهمی باید داشته باشه ؟

+ من وقت ِ مناسبی دارم ! و فیزیک ُ هم خیلی دوس دارم ! اما مشکل ِ اصلیم اینه که نمیتونم از درسای مدرسه ام بزنم ! سخته !

همین یکی از مهم ترین ویژگی های یک المپیادیه! باید ریسک کنی. <:-P

به نقل از snake :
آقا کف چنده امسال

اه ... بابا کف رو بیخیال ... تو همون IRYSC هم هیچکی نمیدونه ... اینجا می پرسی؟

کسی که میره المپیاد باید پشتکار داشته باشه و تحلبل درستی از موقعیت هایی که توش قرار میگیره داشته باشه!

البته یه همچین شخصی می تونه در همه جا موفق باشه!

Back
بالا