اینا دیگه خداوکیلی افسانه هست. حداقل توی چند سال اخیر که المپیاد خیلی خرخونی شده اصلا امکان نداره. من خفن ترین آدمی که دیدم کسی بود که مهر ماه سال سوم شروع کرد و برنز جهانی هم گرفت.( دوره ی 20 المپیاد بود)به نقل از H O S E I N :کسی بوده که یه ماه مونده به مرحله یک شروع کرده و طلا هم آورده.
شما هم اگر تو عید شبانه روز (روزی 16 ساعت به عنوان مثال) عمیق و خوب بخونید قبول شدنتون محتمل هست.
به نقل از nima-m :اینا دیگه خداوکیلی افسانه هست. حداقل توی چند سال اخیر که المپیاد خیلی خرخونی شده اصلا امکان نداره. من خفن ترین آدمی که دیدم کسی بود که مهر ماه سال سوم شروع کرد و برنز جهانی هم گرفت.( دوره ی 20 المپیاد بود)
نمیدونم. شاید قبلش خوش و خوشال بوده، اون موقع جدی تر کار کرده، گفته از اون موقع شروع کردم. اسمش چی بود حالا؟به نقل از H O S E I N :آخه من اینو تو یه مصاحبه خوندم.
احتمالا" طرف از مدرسه خودتون هم بود.
اسمش رو نشنیدم. شاید از مدرسه ی ما باشه. ولی در کل همون جور که خودش گفته، دوم هم یه چیزایی خونده.به نقل از H O S E I N :این جا : البته خودش فکر میکنه که از سوم و از آذر شروع کرده. ولی دوم یه چیزایی خونده بوده.
http://www.roshd.ir/Default.aspx?tabid=269&EntryID=1866&SSOReturnPage=Check&Rand=0
به نقل از *وحــــــــید* :ممنون،خدا کنه،خدا کنه تو تیم المپیاد ایران همدیگه رو ببینیم اما من یه عالمه طرح برا خوارزمی هم دارم،نمیشه هر دوشون رو باهم انجام بدم یعنی هم المپیاد بخونم هم رویه طرحام کار کنم (و هم درسایه مدرسه رو بخونم)،نمیدونم چیکار کنم
به نقل از !!...me :یه سوال که تا حدی مرتبط با تاپیکه :
به نظر ِ شما یه کسی که میره المپیاد فیزیک چه ویژگی های مهمی باید داشته باشه ؟
+ من وقت ِ مناسبی دارم ! و فیزیک ُ هم خیلی دوس دارم ! اما مشکل ِ اصلیم اینه که نمیتونم از درسای مدرسه ام بزنم ! سخته !
به نقل از snake :آقا کف چنده امسال