- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان امین
- شهر
- اصفهان
- سال فارغ التحصیلی
- 1390
پاسخ : نظر خواهی برای قالب سایت
تروخدا این زردشو ملایم کنین!
تروخدا این زردشو ملایم کنین!
اصلا کجا هست این؟به نقل از نــيما :یعنی لینک " دیدن پاسخ های جدید به ارسالهای شما " براتون کار نمیکنه ؟!؟!؟
به نقل از پارسا :خودت رو لو دادی که !
پس چند تا اکانت داری که غیر قانونیه !
به نقل از نــيما :نکته ی خوبی بود !! موافقم !! اضافه میکنیم !!
ولی مگه شما چند تا یوزر داری ؟!؟!؟ داشتن بیش از یک یوزر خلاف قوانین هست هــــــا !!! یعنی لینک " دیدن پاسخ های جدید به ارسالهای شما " براتون کار نمیکنه ؟!؟!؟
گذاشته میشه به زودی !
من و بی قانونی ؟؟به نقل از mAhsAAA :دقیقا!!!!
نمیدونی غیر قانونیه؟!
عزیز من اقلا اعلام نکن دیگه!
به نقل از پـــگاه :اصلا کجا هست این؟
ببین ما چی میکشیم لباس فرممون همین رنگی بود الان که دیگه اومدم دبیرستان و از دست لباس فرم راخت شدمبه نقل از mAhsAAA :تروخدا این زردشو ملایم کنین!
طبیعیش نکن سوتی دادی دیگهبه نقل از mgh-nano :من و بی قانونی ؟؟
خیر آقا !
گاهی با اکانت دخی خاله آن میشیم !
بعدشم ، آدم باید به فکر بقیه هم باشه ، من صرفا برای خودم نگفتم !
نیست! با internet browser میاد با explorer نمیاد!به نقل از peg0a2h1 :بالا ، سمت راست
صفه ی اول رو اگه بخونید نوشته که خودتون می تونید قالب ها رو تغییر بدیدبه نقل از TFire :خواهشا اينو عوض كنيد آدم خوابش ميگيره زيادي ملايمه. مثلا سياه با يه آبي خاص كه اسم رنگشو نميدونم بكنيد! اين نظر من بود.
من با فایر فاکسم ! همونجوریه !به نقل از kaboos :من به یک چیزی پی بردم که تو قالب بلک امضل ها درسته و مثل قالب قبلی کم رنگ نیست
ببخشيد صفحه ي اول سايتو يا تاپيكو در هر صورت من چيزي نديدم. كجا نوشته خوب اصلا چجوري تغييرش بدم؟!!!به نقل از kaboos :صفه ی اول رو اگه بخونید نوشته که خودتون می تونید قالب ها رو تغییر بدید
به نقل از TnT :راستی دوستان ، امکان انتخاب بین چند قالب دوباره فعال شده .
مشخصات ==> تنظیمات عمومی انجمن ها ==> تغییر قالب