• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

Mortal Kombat

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع death
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : Mortal Kombat

به نقل از محمد طالب :
فقط taniya

یه حرکت داشت میگفت : هپلی هپو ! ;D خیلی باحال بود
کمبت 4 شرطی میزنم ;D
همونی که گردن طرف رو میشکست ؟!
پ.ن : من با مورتال 4 خیلی خاطره دارم ! همین بازی منو در سن 4 سالگی به کامپیوتر معتاد کرد ! ;D

به نقل از بیتا :
همونی که گردن طرف رو میشکست ؟!
پ.ن : من با مورتال 4 خیلی خاطره دارم ! همین بازی منو در سن 4 سالگی به کامپیوتر معتاد کرد ! ;D

نه اون یه چیز دیگه بود در کل چیز باحالی بود ;D با اون بومرنگش که در می آورد خیلی حال میکردم همیشه با اون وقتی داشتم میباختم انقدر کرم میریختم تا میبردم ;D

بیتا اون عکسی که گذاشتی مربوط به Mortal Kombat Armaggedon هست که به نظرم یکی از مسخره ترین ورژن های MK بود !
کلا زدن همه چیش رو بهم ریختن تو این ورژن ! یه سری شخصیت هایی بهش اضافه کردن که اصلا تو هیچ کدوم از ماجرا ها و داستان های MK وجود نداشته :)) ولی ماشین سواریش باحال بود ;D

only JOHNNY CAGE

Mortal Kombat 3بنظرم از همه ورژن هاش بهتــره ... 4 زياد خوب نيست . رابــطه شون دقيقا مــثل GTA(Vice City( و San andres هســت!

به نقل از Shadow! :
بیتا اون عکسی که گذاشتی مربوط به Mortal Kombat Armaggedon هست که به نظرم یکی از مسخره ترین ورژن های MK بود !
کلا زدن همه چیش رو بهم ریختن تو این ورژن ! یه سری شخصیت هایی بهش اضافه کردن که اصلا تو هیچ کدوم از ماجرا ها و داستان های MK وجود نداشته :)) ولی ماشین سواریش باحال بود ;D
آخه من دیدم خیلی از شخصیت هاش هستن دیگه این رو گداشتم ! ;D ولی من با مورتال 4 بیشتر از همش حال میکنم ! ;D
ولی من فکر کنم آخرین ورژنش ( vs dc universe ) از همش مسخره تره ! ;D

اینا رو بیخیال الان ما میریم گیم نت مورتال کامبت 9 بازی میکنیم شرطی
کسی اینو بازی کرده باشه نسخه های قبلیش رو فراموش میکنه خیلی باحاله
کی بازی کرده؟؟

یه زمانی یه سگا بود و یه مورتال کامبت . . .
ما که از 2ش شروع کردیم. بین اینام به نظر من بین 3-4ش یه ورژن واسه سگا بود و armageddon و آخریش(9) بقیه بهتر بودن.
کاراکترم که فقط Raiden یا همون حسن برقیه خودمون ;D
بعد از حسن برقیم،"Kung Lao"(همونی که کلاهشو پرت میکنه) و "Kenshi"(آقا کوره)

پ.ن:
این اشانتیون پست، اهنگ تم مورتال کامبت:
Mortal combat Theme Song

عشق است و نووب :))

با دیدن این تاپیک خاطرات دوران بچگی ما زنده شد... ;D
یادش بخیر روی سگا با پسرعموم بازی میکردیم عجب کیفی میداد... ;D حدودا 6-7 سال داشتیم عشق همین بازیای بزن بزن بودیم :> ;D البته نمیدونم چرا هیچوخ تو این بازی استعداد نداشتم ! :( ;D

Back
بالا