پاسخ : دژاوو يا آشنا پنداري
خب ما امسال یکم دور و بر این موضوع گشتیم...چیز باحالیه...
میشه باهاش علمی برخورد کرد میشه هم خرافی ولی به هرحال هیچکدوم ثابت یا رد نشدن
علت هاش زیاد بودن میکس کردم با هم گفتم :
1.خوندم بچه ها نوشته بودن ...اینه که ما قبل اینکه وارد جسم مادیمون بشیم روحمون یه برنامه کلی دریافت کرده ( شاید الهامی که میگن شده ) و این دژاوو نشانه ای از اینه که رو برنامه داریم پیش میریم

نظریه مشابهی هم هست که میگه آینده به ما گفته شده ولی ما موظفیم فراموش کنیم و وقتی دژاوو اتفاق میفته یعنی سیستم سوتی داده
2.ناخودآگاه ما با ذخیره ی گذشته، حال و آینده ی ما در ارتباطه ووقتی ما دژاوو رو تجربه میکنیم درواقع ذهنمون گریزی زده به اونور .... یه جور دیگه هم میشه گفت : در ناخودآگاه ما زمان پیوسته است و گذشته آینده و این نوع تقسیم بندی کلآ معنی نداره ! ( یه تیوری معروفه این !

)
3.خواب هامون....بعضی از اونا درباره ی آینده ممکنه باشن و ما فراموششون میکنیم تا اینکه اون آینده اتفاق بیفته این خواب ها سوتی سیستمن که وقتی ما با خستگی میخوابیم دیده میشن...
4.تناسخ !
5.خرافه همیشه با مردم بوده تو داستاناشون و حتی عقاید خیلی تا الان....اینکه دژاوو نشانه ی حضور شیطان / فرشته /.. در کنار ماست و خیلیا ی دیگه به نظر مسخره میان دیگه برای آدمای امروز !
6.من به این ایمان آوردم به شخصه : مغز ما عنصری از یه بخش کل رو دریافت میکنه و مطابق با تجربیاتش کل رو میسازه...واضح ترش اینکه به طور مثال شما وارد یه خونه میشید که تا حالا نشدید و یه بوی خاصی ( بوی غذا مثلآ

) میاد...مغز شما این عنصر رو میگیره ...کل رو میسازه بعد میگه اِ من که اینجا بودم که !
یه چیز جالب اینکه در لحظه ی دژاوو خیلی از ما سعی کردیم چیزی رو تغییر بدیم یا اتفاق ثانیه بعد رو حدس بزنیم ولی این امکان وجود نداره
یه چیز دیگه اینکه سوال خودمم هست : حیوونا هم بله ؟ یعنی دژاوو دارن ؟

باحال میشه ها !