• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

دژاوو يا آشنا پنداري

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Sampadik
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : دژاوو يا آشنا پنداري

من یه چیزایی در باره ی رابطه ی عالم زرع(املاشو بلد نیستم ;D) و این مسئله شنیدم
میگن قبل از این که ما به این دنیا بیایم زندگیمون رو به مون نشون دادن
ولی حالا چه قد درسته خدا عالمه؟! :-?

بعضیام می گن ما اتفاقات آینده رو بعضی ها رو تو خواب می بینیم
من خودم به این یکی بیش تر اطمینان دارم

دژاوو.....برای من صد بار اتفاق افتاده...
وقتی اینجوری میشم.....بعدش کمی میرم تو فکر...ولی کمی بعد از اون میگذرم....هنوز فکر نکنم دلیل خوبی برای این پدیده پیدا کرده باشن.....ولی فرضیه های زیادی وجود داره :
خواب(رویا) : ممکنه این ولقع در خواب اتفاق افتاده باشه.....یا مشابه همین اتفاق باشه....و ما با این اتفاق اون خواب رو به یاد میاریم !
تجدید جسم : بعضیا میگن جسم ما قبلا یه بار مرده.قبل از اینکه دوباره به وجود بیایم این اتفاق افتاده که الان این اتفاق باعث شده ان را به یاد بیاریم.....همچنین بعضیا می گن مواقعی که روح از بدن خارج شده به چنین مکان هایی رفته..که هرگز جسم خود شخص نرفته......برای همینه که احساس میکنیم این اتفاق قبلا افتاده !
تداعی گری : در حین یک اتفاق چیز هایی را می بینیم یا میشنویم یا می بوییم که که قبلا در حین یک اتفاق دیگه رخ داده.......برای همین این حادثه را شبیه ان حادثه تداعی میکنیم !
دلایل زیادگیری هم داره : مثل مصرف مواد مخدر..ناهنجاری های عصبی و..... که ما از این نشونه ها نداریم ;)
+دلایل علمی تری هم وجود داره که من نفهمیدم یعنی چی =((

من هم فکر میکنم اون چیزایی رو که فکر میکنیم قبلا دیدیم رو تو خواب دیدیم
خیلی برام پیش میاد

خب چرا برای بعضیا بیشتر اتفاق میفته؟

مثالشو گفتم : خودم که گاهی حتی هر روز چند بار این حس بم دست میده یا دوستم که میگه اصلا تا حالا براش اتفاق نیفتاده! :-?

به نقل از Cheetah :
خب چرا برای بعضیا بیشتر اتفاق میفته؟

مثالشو گفتم : خودم که گاهی حتی هر روز چند بار این حس بم دست میده یا دوستم که میگه اصلا تا حالا براش اتفاق نیفتاده! :-?
شاید افتاده و یادش نیس !

اره ولی یعنی یکی همه چی همیشه یادشه و یکی اصلا یادش نیست؟ :-w

به نظرم این دلیلش نمیتونه باشه!

بعضی ها هم میگن روح آدم میتونه به آینده بره به خاطر همین بعضی صحنه ها یاد آدم میمونه تا وقتی که بهش برسی.
شما چی فکر میکنی؟

موقعی که زندس میره به اینده؟

منظورم اینه که مثلا وقتی خوابیم ... یا منظورتون قبل از تولده؟

خواب ان حالت داره پس نگید خواب خواب!! وقتی رویای صادقه اتفاق میافته یعنی شما تو یه کالبدی هستید که انقدری از این جهان لطیف تره این زمان براش بی معنا میشه و به نوعی آینده رو میبینید... و خوب به ان هزار تا دلیل خیلی وقتا خواب یعنی اون حافظه خواب پاک میشه و اصلنا ثبت نمیشه بعضی وقتا هم تو یه قسمت متروک <<مغز>> ذخیره میشه که اینطوری میشه... بعد اگه درست تر بخوام بگم شما هر شب هم کابوس میبینید هم رویا هم رویای صادقه هم چرندیات و .... ولی قوی ترینش ثبت میشه و ....

• لایک
امتیازات: mhdl

متنتون خوب بود ...

توجیه مناسبیه ولی وقتی من یه روز از خواب پا میشم و یادم میاد خواب مثلا یه صحنه ایو دیدم ... یه جا می نویسمش یا مدت زیادی فکرمو مشغول می کنه و دو هفته بعد همونو می بینم چی؟

این دیگه با چیزی که گفتین نمیخونه!

Back
بالا