• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

دژاوو يا آشنا پنداري

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Sampadik
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : دژاوو يا آشنا پنداري

این دژاوو که شما میگین تو واقعیت اتفاق میفته واسه خودم هم زیاد پیش اومده ،اما یه چیز دیگه ای هم هست نمیدونم واسه شما اتفاق افتاده یانه ،واسه خودم که اتفاق افتاده یه خوابی میبینم بعد که پا میشم و خوابم یادم میاد با اینکه اون اتفاقی که تو خواب واسم افتاده تا حالا تو واقعیت نیفتاده خوابم واسم آشناست یعنی حس میکنم قبلا اون اتفاق واسم افتاده و احساسی که اون موقع داشتم رو قبلا داشتم به این مورد چی میگن ؟بازم دژاوو میشه؟

من تا حالا یه صحنه کاملا به خصوص سه بار برام اتفاق افتاده!
شایدم رو رپیت تنظیم شدم! :))
دفه اول خب هیچی!
دفه دوم گفتم اینو قبلا دیدم
دفعه سوم کفری شدم!

من خواب تکراری هم میبینم ینی یه خوابایی هست که من دیگه حفظ شدم ولی میبینم....کمک! :-ss

یه بار یکی از دوستان وسط ِ مکالمه‌مون گفت عــه من دقیقا ً این ُ یادم میاد ؛ که تو اینجا نشسته بودی ُ درباره ِ فلان چیز حرف میزدی ..
ولی من اصلا ً یادم نمی‌اومد اون لحظه رو . !

من یه جایی خوندم که علتش اینه که تصویرها اول میرن به چشم ، بعد میرن به یه جای پردازنده ِ تصاویر ، بعد میرسن به مغز و حافظه . ولی بعضی وقتها قاطی میشه ، تصویرها اول میرسن به مغز و حافظه بعد میرن به یه پردازنده ، پردازش که شدن دوباره بر میگردن به حافظه . اینجوری دوبار یه تصویر واحد دیده میشه و چون یکی از این تصویرا خوب پردازش نشده [اولیه] احساس میکنیم که مال ِ یه مدت قبله !

جدیدا هر روز واسه من این اتفاق میفته.نمیشه که هر روز توی این روند پردازش تصویر و رفتنش به حافظه و...مشکلی پیش بیاد.
مگه این که یه مشکل اساسی به وجود اومده باشه و اینطوریم رو کل چیزایی که میبینیم تاثیر میذاره...
یه دفعه با شنیدن اسم یه خواننده این حالت برام به وجود اومد.اولین آهنگیم که ازش شنیدم کاملا ریتمش تو ذهنم بود...انگار قبلا شنیده بودمش.(در حالی که نشنیده بودم...)

یه مستندی رو من دیدم درین مورد که یکی از دلایلی که برا این اتفاق می گفت این بود که (شاید خنده دار باش تاحدی حتی ;D):
اینکه عناصر روی زمین محدودن و چیزی قرار نیست جدید به وجود بیاد یا از بین بره و کلا در حال تبدیل شدنن!
مثلا به چرخه ی غایی اشاره کرد که مثلا عناصر توی غذای ما یعدا توی غذای دیگرانم می رن و ازین حرفا!
و اینو می گفت که چون توی بدن آدمای مختلف و جاهای مختلف بودن ، یه امکانی بعدا به وجود میاد که ما این حسو داشته باشیم.

البته خیلی حدس دور از منطقی بود به نظرم. :-??

میدونین اکثر کسایی که غش می کنن لحظاتی قبل از غش این حالت براشون پیش میاد؟

• لایک
امتیازات: n.a

ینی چی دقیقا؟ ینی حس میکنن صحنه غش کردنو دیدن؟ :-?

به نقل از Cheetah :
ینی چی دقیقا؟ ینی حس میکنن صحنه غش کردنو دیدن؟ :-?
اون طور که من خوندم (و برداشت کردم) این حالت یعنی دژاوو براشون تداعی میشه و بعد غش می کنن

من در مورد دژاوو تو کتاب زمان منفی هدا عربشاهی خوندم.
رمانه و واقعا جالبه! به کسایی که از این پدیده خوششون میاد توصیه میکنمش.
اونجا اینُ میگفت که:
آدما تو یه زمان منفی زندگی میکنن قبل الان.
ینی از مرگ متولد میشن. مثلا فرض کنید شب عروسی یه آدم، میشه آخرین روز زندگی مشترکش با همسرش. مثلا اگه 20 سالگی ازدواج کرده، سال بعد میشه 19 سالش!
بعد که میرن رو به متولد شدن، تو دنیای الان که زمان درسته به دنیا میان! ;D

کلا پدیده ی جالبیه، ولی وقتی آدم خیلی واردش میشه گیج میشه واقعا ...

.

Back
بالا