1. ...به نقل از مدیریت :1. لحن خیلی بدیه اینجوری حرف زدن.
2. من گفتم هدف از اینکار چیه. وقتی هم میگم پیشنهادات منظورم پیشنهاداتی برای اجرای اون هدفه.
3. ما مدیران وقتی میبینیم کارکردهای اصلی انجمن به حاشیه میره و چیزهایی مثل امضا میشه محل شناخت افراد یا قفسه کتاب های شعر و ... دچار ناراحتی فراوان میشیم . بنابراین سعی داریم تمرکز اصلی هم خودمون و هم شما رو ببریم سمت تاپیک ها.
نمیشه، میشه؟به نقل از violet :حذفشون نکنید, فقط یه طوری باشن که توی پروفایل دیده بشن نه زیر همه ی پست ها.
مثل اينكه نه!به نقل از mgh-nano :یه سوال ، خارج از بحث : محدودیت برای مدیران نیست ؟؟
نچبه نقل از mgh-nano :یه سوال ، خارج از بحث : محدودیت برای مدیران نیست ؟؟
به نقل از TFire :مثل اينكه نه!
ممنون !به نقل از GCD - VAMPIRE :
1.واسه هر تبلیغی نمی شه رفت تو تریبون تبلیغات ( مثلا من تو امضام این جا رو لینک دادم که هر جا پستی به اسم من ثبت شده ، همه آدرس این جا رو ببینن و بیان . اگه امضا نباشه به نظرتون برم تو تربیون تبلیغاتی این جا رو لینک بدم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟)به نقل از مدیریت :کاربر امضا :
1. تبلیغات
2. گذاشتن شعر
3. گذاشتن عکس های مختلف
4. کاربردهای متفرقه نظیر اعلامیه های شخصی
برای تبلیغات جایی گذاشته شده به اسم تریبون تبلیغاتی ! برای شعر و عکس هم جاهای مشخصی وجود دارند.
واقعا چقدر امضاها مفید هستند!
فرهنگ سازی هم چرت ترین چیزیه که تو عمرم شنیدم . چیزیه که همه حرفش رو میزنند اما هیچ کس نمیدونه چجوری و کسانی هم که میدونند معمولا جواب عملی نمیگیرند.
این ایده به نظرتون چه اشکالی داره ؟به نقل از GCD - VAMPIRE :نمیشه، میشه؟
به نظر من ممنوعیت تگ های img و size به ترین راه ممکنه
خب تبلیغاتی که من می گم که برای جایی به جز فروم نیست .به نقل از مدیریت :خب اصلا تبلیغات برای چی؟ کاربرد فروم که تبلیغات نیست. هرچیزی جایی داره. قرار نیست جایی برای همه چیز توی فروم فراهم باشه.
خوبی این smf اینه که آدم میدونه چه جواب هایی و چه تاپیک هایی رو نخونده. راحت میتونه بره چک کنه. با دوتا لینک همه چیزمشخص میشه و دیگه نیازی به این همه تبلیغ تاپیک ها نیست.
در مورد اون ایده هم باید راه اجراش رو پیدا کنم. فعلا نمیدونم چطور میشه اینکار رو کرد.
به نقل از JOYFOOLISH :به نظر من خوبه که امضاها باشن . و با اون طرح black هم خیلی مخالفم .
آخه اصلا نمی تونم متوجه بشم که امضاها چه مشکلی بوجود میارن . اگه مشکلی از سایز بزرگ بعضی از امضا هاست ، خب اون " یعضی از امضا ها " رو همون طور که دوستان گفتن ، محدودشون کنید . اگه مشکل توجه افراد به چیزای بی فایده است ، خب خیلی از آدما هستن که به نظرشون اینا بی فایده نیست . علاوه بر این که مگه نمی شه گفت که هر کی ناراحته از این امضا ها ، بره اون قالب black رو استفاده کنه ؟ این جوری توجه خیلی زیادی هم شده به نظر اون آدم ها ( فقط زحمتش یه اطلاع رسانی خشک و خالیه )
واسه امضاها هم که محدودیت گذاشتین . فکر کنم یه ذره هم امضاها مشکل دارن . چون من هر وقت یه چیزی یه ذره بلند تر از امضای الآنم نوشتم ، نصفش پاک شده .
می تونین مثلا بگین که عکس نذارن یا اگه می ذارن ، عکس از یه ابعادی بزرگ تر نذارن .
اون جوری دیگه فضای سایت خیلی خشک می شه . تو رو خدا نکنین این کارو .
امضاها آیا مشکل دیگه ای دارن ؟