ضرورت وجود امضا

آیا قابلیت امضا فایده و ارزشش فضایی که اشغال می کند را دارد یا خیر؟

• بله

رای‌ها: 66 75.9%
  • خیر

رای‌ها: 21 24.1%

• رای‌دهندگان
    87

fred

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
یه جایی همین نزدیکی ها
پاسخ : ضرورت وجود امضا

من فعلا نتونستم بفهمم فلسفه امضا چی چیه ولی خوب خواهی نشوی رسوا.....

Samaneh.Z

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان یک
شهر
کرج
مدال المپیاد
مدال نقره‌ی المپیاد نجوم‌و‌اخترفیزیک ..
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
مهندسی مکانیک

زیاد چیز خوبی نیست مثل یه سری از انجمن ها میمونه!!!! :D
حداقل بهتره که سایز عکسا توش محدود شه!

farshidGCD

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
-
سال فارغ التحصیلی
91
دانشگاه
MMU
رشته دانشگاه
IBM - ID

به نقل از مدیریت :
1. لحن خیلی بدیه اینجوری حرف زدن.

2. من گفتم هدف از اینکار چیه. وقتی هم میگم پیشنهادات منظورم پیشنهاداتی برای اجرای اون هدفه.

3. ما مدیران وقتی میبینیم کارکردهای اصلی انجمن به حاشیه میره و چیزهایی مثل امضا میشه محل شناخت افراد یا قفسه کتاب های شعر و ... دچار ناراحتی فراوان میشیم . بنابراین سعی داریم تمرکز اصلی هم خودمون و هم شما رو ببریم سمت تاپیک ها.
1. ...
2. منظورت از هدف کدومه؟ یعنی پیشنهادات برای برداشتن امضا؟ یا اصلاحش؟
3. ببین این هیچوقت با حذف امضا درست نمیشه، تا حالا فکر کردی چرا؟
چون دیگه اون افراد همیشگی یک سال پیش تو سایت نیستن، کسایی که هستن (بخصوص خود شماها) کل تاپیکاتون شده اعتراض به اینکه چرا انجمن علمی نیست
ولی یه سوال: تعبیر تو از علم چیه؟ دقیقا یه انجمن ایده آل از نظر تو چیه؟
1. انجمنی که همه موقع پست دادن یه دستشون رو ماشین حساب باشه یه چشمشونم رو کتابای درسی، بعد مساله حل کنن؟
2. انجمنی که ملت با هم بحثای فکری و فرهنگی کنن و در کنارش مسائل ریاضی و فیزیک و شیمی و هندسه حل کنن؟
3. انجمنی که برای هر کسی با هر سلیقه ای فضا باشه؟

تو اینو مشخص کن، من راه حل دقیق رو بهت میگم

nahid

violet
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1388

این همه مشکل تو سایت هست, فکر کنم اگه وقت و انرژیتون رو صرف حل مشکلات جدی تر کنید خیلی مفید تر باشه تا اینکه بپردازید به این مسائل حاشیه ای.
ضمنا امضاها خیلی خوبن, ولی اگه فکر می کنید سایت رو سنگین می کنن یا به هر مشکل به وجود میارن, بهتره هونطور که سهـــا صفحه ی قبل گفت حذفشون نکنید, فقط یه طوری باشن که توی پروفایل دیده بشن نه زیر همه ی پست ها.

farshidGCD

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
-
سال فارغ التحصیلی
91
دانشگاه
MMU
رشته دانشگاه
IBM - ID

به نقل از violet :
حذفشون نکنید, فقط یه طوری باشن که توی پروفایل دیده بشن نه زیر همه ی پست ها.
نمیشه، میشه؟
به نظر من ممنوعیت تگ های img و size به ترین راه ممکنه

mgh-nano

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان یک
شهر
کرمان
دانشگاه
شهید بهشتی
رشته دانشگاه
cs

یه سوال ، خارج از بحث : محدودیت برای مدیران نیست ؟؟

Tahmine

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان امين1
شهر
اصفهان
دانشگاه
صنعتي اصفهان
رشته دانشگاه
مكانيك

به نقل از mgh-nano :
مثل اينكه نه!

farshidGCD

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
-
سال فارغ التحصیلی
91
دانشگاه
MMU
رشته دانشگاه
IBM - ID

به نقل از mgh-nano :
نچ

narenjak

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
علامه حلی

من یه نکته اضافه کنم در مورد محدودیت ما مدیرا

محدودیت ما مدیرا گویا 160 تا بجای 300 تا

ای بابا

× نیما : داره مراحل اداریش طی میشه دیگه !!! :D به زودی درست میشه !! منتظر باش من خودم ندا رو بهت میدم !!! :D ×

farshidGCD

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
-
سال فارغ التحصیلی
91
دانشگاه
MMU
رشته دانشگاه
IBM - ID

منظور مدير كل هاست

farshidGCD

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
-
سال فارغ التحصیلی
91
دانشگاه
MMU
رشته دانشگاه
IBM - ID

راستي فكر كنم جا داره همينجا بابت گنده شدن آواتارا بتشكرم
حاج مدير جان، تو كه از اين كاراي خوب خوب بلدي چرا بعضي وقتا كاراي بد مي كني آخه؟

ma(-)Dye

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان(1)
شهر
کرج
رشته دانشگاه
آدم از فرداش خبر نداره که!

نمی شه یه جوری انداه عکسارو کنترل کرد؟البته به جز فرهنگ سازی!
(ببخشین اگه سوالم تکراری بود!)
امضا و امثالهم مهم ترین فایدشون اینه که یه جوری جو خودمونی تر میشه!(به جان خودم باور کنید!!)نباشه تاپیک ها زیادی یکدست و خشت می شن!اینجا که فقط دنبال این نیستیم که هر کی بیاد 4 تا حرف مفید بزنه آمارو ببره بالا چیزای دیگه هم لازمه
جنبه ی تبلیغاتیش خوبه البته در ورتی که درست استفاده شه

و....
در هر صورت نباید برش دارن(به نظر من)

• شروع کننده موضوع
  • مدیر کل

admin

کاربر فوق‌حرفه‌ای
عضو کادر مدیریت
مدیر کل
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
89

کاربر امضا :
1. تبلیغات
2. گذاشتن شعر
3. گذاشتن عکس های مختلف
4. کاربردهای متفرقه نظیر اعلامیه های شخصی

برای تبلیغات جایی گذاشته شده به اسم تریبون تبلیغاتی ! برای شعر و عکس هم جاهای مشخصی وجود دارند.

واقعا چقدر امضاها مفید هستند!

فرهنگ سازی هم چرت ترین چیزیه که تو عمرم شنیدم . چیزیه که همه حرفش رو میزنند اما هیچ کس نمیدونه چجوری و کسانی هم که میدونند معمولا جواب عملی نمیگیرند.

Niloofar sharafi

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1 تهران
شهر
تهران
مدال المپیاد
-
دانشگاه
شریف
رشته دانشگاه
ریاضیات و کاربرد ها

به نقل از مدیریت :
کاربر امضا :
1. تبلیغات
2. گذاشتن شعر
3. گذاشتن عکس های مختلف
4. کاربردهای متفرقه نظیر اعلامیه های شخصی

برای تبلیغات جایی گذاشته شده به اسم تریبون تبلیغاتی ! برای شعر و عکس هم جاهای مشخصی وجود دارند.

واقعا چقدر امضاها مفید هستند!

فرهنگ سازی هم چرت ترین چیزیه که تو عمرم شنیدم . چیزیه که همه حرفش رو میزنند اما هیچ کس نمیدونه چجوری و کسانی هم که میدونند معمولا جواب عملی نمیگیرند.
1.واسه هر تبلیغی نمی شه رفت تو تریبون تبلیغات ( مثلا من تو امضام این جا رو لینک دادم که هر جا پستی به اسم من ثبت شده ، همه آدرس این جا رو ببینن و بیان . اگه امضا نباشه به نظرتون برم تو تربیون تبلیغاتی این جا رو لینک بدم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟)
2و3 . خودتون توی اخبار چند وقت پیش نوشته بودید که فروم جایی نیست که آدما بخوان چیزایی که دوست دارن رو توش بذارن تا دیگران بخونن . علاوه بر اینکه اگه به نظرتون به یه همچین چیزی نیاز نیست ، اصلا از اول تاسیس فروم ، چرا یه همچشن امکانی رو گذاشتید که حالا بر دارید ؟ دلایلتون اون موقع چی بود ؟
به نقل از GCD - VAMPIRE :
نمیشه، میشه؟
به نظر من ممنوعیت تگ های img و size به ترین راه ممکنه
این ایده به نظرتون چه اشکالی داره ؟

• شروع کننده موضوع
  • مدیر کل

admin

کاربر فوق‌حرفه‌ای
عضو کادر مدیریت
مدیر کل
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
89

خب اصلا تبلیغات برای چی؟ کاربرد فروم که تبلیغات نیست. هرچیزی جایی داره. قرار نیست جایی برای همه چیز توی فروم فراهم باشه.
خوبی این smf اینه که آدم میدونه چه جواب هایی و چه تاپیک هایی رو نخونده. راحت میتونه بره چک کنه. با دوتا لینک همه چیزمشخص میشه و دیگه نیازی به این همه تبلیغ تاپیک ها نیست.

در مورد اون ایده هم باید راه اجراش رو پیدا کنم. فعلا نمیدونم چطور میشه اینکار رو کرد.

• لایک
امتیازات: min3a

Niloofar sharafi

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1 تهران
شهر
تهران
مدال المپیاد
-
دانشگاه
شریف
رشته دانشگاه
ریاضیات و کاربرد ها

به نقل از مدیریت :
خب اصلا تبلیغات برای چی؟ کاربرد فروم که تبلیغات نیست. هرچیزی جایی داره. قرار نیست جایی برای همه چیز توی فروم فراهم باشه.
خوبی این smf اینه که آدم میدونه چه جواب هایی و چه تاپیک هایی رو نخونده. راحت میتونه بره چک کنه. با دوتا لینک همه چیزمشخص میشه و دیگه نیازی به این همه تبلیغ تاپیک ها نیست.

در مورد اون ایده هم باید راه اجراش رو پیدا کنم. فعلا نمیدونم چطور میشه اینکار رو کرد.
خب تبلیغاتی که من می گم که برای جایی به جز فروم نیست .
مثلا من یه آدمیم که تقریبا هیچ علاقه ای به یه رشته هایی مثل زیست ندارم . ولی تا حالا چند بار شده از لینکی که توی امضای بچه ها بود ، برم توی یه تاپیک و واقعا راضی باشم از این که رفتم . یا مثلا همین جا . خیلی از تاپیک هایی هستن که خودم به شخصه اومدم توی همین انجمن و دیدم وقتم رو تلف کردم . ولی این تاپیک ، ارزش حرف زدن داره . مثل تاپیک هایی مثل این که توی انجمن هایی ایجاد می شن که بازدیدشون کم تره ، به نظرم اونایی که ارزش دارن ، فقط با راه تبلیغ منی تونن شناخته بشن .
بعدشم مگه وجود امضا چه اشکالی رو بوجود آورده که نبودنش ، اون ها رو حل می کنه ؟
چه قدر با این حرفا مخالفید که :
به نقل از JOYFOOLISH :
به نظر من خوبه که امضاها باشن . و با اون طرح black هم خیلی مخالفم .
آخه اصلا نمی تونم متوجه بشم که امضاها چه مشکلی بوجود میارن . اگه مشکلی از سایز بزرگ بعضی از امضا هاست ، خب اون " یعضی از امضا ها " رو همون طور که دوستان گفتن ، محدودشون کنید . اگه مشکل توجه افراد به چیزای بی فایده است ، خب خیلی از آدما هستن که به نظرشون اینا بی فایده نیست . علاوه بر این که مگه نمی شه گفت که هر کی ناراحته از این امضا ها ، بره اون قالب black رو استفاده کنه ؟ این جوری توجه خیلی زیادی هم شده به نظر اون آدم ها ( فقط زحمتش یه اطلاع رسانی خشک و خالیه )
واسه امضاها هم که محدودیت گذاشتین . فکر کنم یه ذره هم امضاها مشکل دارن . چون من هر وقت یه چیزی یه ذره بلند تر از امضای الآنم نوشتم ، نصفش پاک شده .
می تونین مثلا بگین که عکس نذارن یا اگه می ذارن ، عکس از یه ابعادی بزرگ تر نذارن .
اون جوری دیگه فضای سایت خیلی خشک می شه . تو رو خدا نکنین این کارو .
امضاها آیا مشکل دیگه ای دارن ؟

• شروع کننده موضوع
  • مدیر کل

admin

کاربر فوق‌حرفه‌ای
عضو کادر مدیریت
مدیر کل
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
89

این چیزی که شما میگین اصلا دلیل قانع کننده ای نیست. خیلی موردیه.

مشکلات امضا زاید بودنشونه. حداکثر استفاده مفیدش در برابر مضراتش خیلی کمه. اول اینکه فضا اشغال میکنه و صفحات رو بیهوده طولانی و سنگین میکنه. دوم اینکه هیچ ربطی به تاپیک نداره. مثل اینکه توی صفحات کتاب ریاضی ، تبلیغات شامپو گذاشته باشن.

در مورد نوشته های زیر اسم ارسال کننده هم مشکلات زیادی وجود داره. بگذارید یکم بررسیش کنیم. نوشته های زیر درجه کاربری چه چیزهای هستند :
0. نام
1. نام مستعار
2. درجه کاربری
3. درجه کاربری بر حسب تعداد ارسال
4. آیکن درجه کاربری
5. امتیاز
6. امتیاز
7. لینک پیغام خصوصی و آنلاین آفلاین
8. تعداد ارسال ها
9. امتیاز
10. لینک ایمیل و سایت و پیغام خصوصی
11. اسم مدرسه
12. جنسیت

سه آیتم مربوط به درجه کاربری هستند. سه آیتم مربوط به امتیاز.

کاربرد نام مستعار چیه ؟ خب چرا یک نفر باید هم یک نام اصلی انتخاب کنه برای پروفایل هم نام مستعار؟
درجه کاربری بر حسب تعداد ارسال به چه دردی میخوره؟ اینکه یک نفر خاک انجمن خورده باشه خیلی افتخار بزرگیه؟ باعث کمیت گرایی میشه فقط.
آنلاین آفلاین بودن فرد توی دو ساعت اخیر فرقی میکنه به حال شما؟ خب اگر کاری داشته باشین پیغام خصوصی میفرستین. امکان چت که نداریم توی سایت تا مهم باشه طرف آنلاینه یا آفلاین. خیلی علاقه مند بودین ساعت آخر فعالیتش رو بدونید میتونید برید پروفایلش.
تعداد ارسال ها مهمه واقعا؟ صرفا باعث اهمیت یافتن تعداد ارسال ها و به تبع اون کاهش اهمیت کیفیت پست ها میشه.
لینک ایمیل و وب سایت اون فرد چقدر کاربرد داره؟ یعنی از بین 100 نفر روی لینک و ایمیل چند نفر کلیک میکنید شما؟ چند بار؟
جنسیت فرد رو هم میشه از روی اسم مدرسه ش فهمید.

parnian.d

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزنگان1 بندرعبّاس
دانشگاه
تهران
رشته دانشگاه
داروسازی

به نظرم امضا جنبه ی روانی داره. اگه نباشه خیلی بد میشه.

تعداد ارسال پدیده ی بیهوده ایه. اسم مستعار هم همینطور(خودم گذاشتم چون امکانش بود! نباشه نمیذارم)

امضاها باید کوچیک بشن. به نظرم اصلا" عکس نباشه.نوشته هم در حد یکی دو خط.

مثبت و منفی بودن و نبودنش هیچ فرقی نمیکنه .جز اینکه یه سری از منفی های پشت سر هم حرص میخورن و همدیگه رو متهم میکنن. نباشه بهتره.

آنلاین و آفلاین مشخص باشه بهتره. خیلی وقتا شده من یه مشکلی داشتم مجبور بودم به مدیری پی ام بدم که آنلاین بوده. اگه نباشه از کجا بفهمم؟...

آیکن های پایین هم که به شخصه هیچ وقت ازش استفاده نکردم.

ولی به نظرم پایه ی تحصیلی باشه خوبه. از طرفی زیاد هم خشک نشه.

Shadow!

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید هاشمی نژاد 1 مشهد
شهر
مشهد

والا شاید اینجا کاربرد چندانی نداشته باشه اما درواقع امضا یه محل برای اطلاع رسانی و تبلیغ هست به صورتی که نه فضایی از تاپیک یا انجمنی اشغال کنه و نه موضوعی رو از بحث اصلیش خارج کنه !
واسه همه اطلاع رسانی و تبلیغات هم نمیشه تاپیک جداگانه زد .
البته برای امضا باید محدودیت هایی باشه . مثلا تا جایی که من تو فروم های دیگه بودم و هستم و اطلاع دارم به طور معمول گذاشتن عکس بیشتر از ابعاد 300*400 در امضا ممنوع هست ! یا نوشته امضا با فونت بیشتر از 16 و یا استفاده از انیمشن و لینک تا مقادیر محدود و از این قبیل ... !
اما باور کن این اولین جایی هست که من می بینم میخوان امضا رو حذف کنن :D اگه واقعا نگران فضای اشغال شده و از این حرفایی بهتره این Smf llc مسخره رو کنار بذاری و یه سیستم عامل و نرم افزار درست حسابی نصب کنی رو سایت :D
ببین این سسیتم عامل سایت به همه موضوع ها ربط داره ! :)) باز نگی چرا گیر میدی بهش :))

بالا