arminsl
کاربر حرفهای
- نام مرکز سمپاد
- شهید بهشتی
- شهر
- نیشابور
- دانشگاه
- دانشگاه تهران
- رشته دانشگاه
- بیوتکنولوژی
به نقل از HiTrO :Ctrl + F5
www.img4up.comبه نقل از NEO :چندتا سایت خوب و دائمی آپلود عکس لطفا
چییی؟!چرا؟! کی؟! من همه عکسامو تو پرشین گیگ میذارم!به نقل از پـــوریــا ل. :نه تمام عکسای رباتیکی که توی انجمن رباتیک بود و توی پرشین گیگ اپ شده بود پاک شده بودن
به نقل از پـــوریــا ل. :نه تمام عکسای رباتیکی که توی انجمن رباتیک بود و توی پرشین گیگ اپ شده بود پاک شده بودن
کلا پرشین گیگ زیاد مطمئن نیست ..!به نقل از Lily Delicated :چییی؟!چرا؟! کی؟! من همه عکسامو تو پرشین گیگ میذارم!
به جای آپلودسنتر پیشنهاد میکنم از کلود استفاده کنیدبه نقل از NEO :چندتا سایت خوب و دائمی آپلود عکس لطفا
یه توضیح مختصری بدی و بگی کجا میشه این پیدا کرد خوب میشه =P~به نقل از پویا م :به جای آپلودسنتر پیشنهاد میکنم از کلود استفاده کنید
به نقل از پویا م :به جای آپلودسنتر پیشنهاد میکنم از کلود استفاده کنید
لینک نده که دیگه به درد نمیخوره به اون صورت دراپ باکس من همیشه لینک ازش میتونستم بگیرم. گوگل درایو هم خوشم نیومد استفاده نکردم.به نقل از علی سینا :مگه لینک میده؟؟
Drop box لینک میده ؟ یا گوگل درایو؟
به نقل از پویا م :لینک نده که دیگه به درد نمیخوره به اون صورت دراپ باکس من همیشه لینک ازش میتونستم بگیرم. گوگل درایو هم خوشم نیومد استفاده نکردم.
اوبونتو وان خودمم لینک میده.
اصولا همشون باید لینک بدن
به نقل از علی سینا :فرقش با آپلود سنتر چیه؟
به نقل از Fatemeh Azariyan :من این سوالو نمیدونستم کجا بپرسم واسه همین اومدم اینجا بگم
من چی کار کنم تا اسمم فونتش عوض بشه؟؟؟