سوالات متفرقه شبکه و اینترنت

AmirHR

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید اژه ای ۱
شهر
اصفهان
مدال المپیاد
یه سال برا نانو می خوندم ولی ادامش ندادم
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
دندانپزشكي
پاسخ : سوالات متفرقه شبکه و اینترنت

به نقل از مُشک :
من نمیدونم چجوری تو چندتا گروه بی مصرف عضو شدم تو یاهو گروپس میخام دیگه بهم ایمیل ندن یا عضویتمو لغو کنم چجوری باید این کارو انجام بدم؟
اینجارو ببین. منظورت همین بود دیگه؟!

• لایک
امتیازات: Moshk
نام مرکز سمپاد
ضروری
شهر
ضروری
سال فارغ التحصیلی
0

یه سوال خیلی مهم داشتم. هر کی میدونه و اطلاع داره که چرا اینجوریه خواهشا دریغ نکنه در اسرع وقت! جواب بده لطفا.

اینترنت من سرعتش 2048 مبین نت با مودم وایرلس بدون نیاز به خط تلفن هستش. البته کابل LAN داره و به لپ تاپ من وصله و خب بعضی وقتا از خود سیستم وایرلسش استفاده میکنم.

وقتی میخوام فایلی رو دانلود کنم، سرعتش به زور به 100 کیلوبایت میرسه. میانگین سرعتش میشه گفت 40 50 هستش.

ولی وقتی با لپ تاپ پدرم، یا یکی دیگه به همین اینترنت متصل میشم و فایل دیگه ای رو دانلود میکنم ، یا اصلا همون فایل رو دانلود میکنم، میبینم سرعتش داره به 400 500 هم میرسه. میانگین سرعت مثلا 200 میشه.

چرا؟ چطوری باید این مشکل رو در مورد لپ تاپ خودم برطرف بکنم؟

نام مرکز سمپاد
شهیدبهشتی
شهر
زنجان
سال فارغ التحصیلی
1393
دانشگاه
دانشگاه تهران
تلگرام
اینستاگرام

مال منم اینطوریه. :)) و الان چند ساله من دارم فکر میکنم رو این قضیه و هیچ ایده ای در موردش ندارم!

DaMoN SaLvAtOrE

مهدی صفری
نام مرکز سمپاد
شهید قدوسی
شهر
قم - تهران
سال فارغ التحصیلی
1393
دانشگاه
دانشگاه علوم پزشکی تهران
رشته دانشگاه
Health IT

به نقل از مُشک :
اهم
راه حل حدفو نصبو ورژن جدیدو اینا ندید راه حلای شمارو رفتم بدین مشکل دچار شدم :))
از freegate استفاده میکنی؟! :D

Hashie

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید مدنی
شهر
تبریز
رشته دانشگاه
مهندسی کامپیوتر

The Merovingian @ : یکی اینکه ببینین با چی دانلود میکنین (با نرم افزار یا مستقیماً از مرورگر)٫ اگه با IDM دانلود میکنین٫ ببینین ورژنش با ورژن اون لبتاپی که سرعتش خوبه فرق داره یا نه (ترجیحاً ورژن جدید باشه)٫ بعد اینکه ببینین برای نرم افزار سقف سرعت نذاشته باشین.
اگه موقع دانلود توی سایتای سنگین برین یا مثلاً از تورنت هم استفاده کنین٫ ترافیک زیاد میشه و سرعت کم میشه طبیعتاً. فعلاً اینا به ذهنم رسید.
---------------------------
(الآن خودم چند روزه نمیتونم نقل قول بزنم !) :D

نام مرکز سمپاد
ضروری
شهر
ضروری
سال فارغ التحصیلی
0

به نقل از The Last Horseman :
The Merovingian @ : یکی اینکه ببینین با چی دانلود میکنین (با نرم افزار یا مستقیماً از مرورگر)٫ اگه با IDM دانلود میکنین٫ ببینین ورژنش با ورژن اون لبتاپی که سرعتش خوبه فرق داره یا نه (ترجیحاً ورژن جدید باشه)٫ بعد اینکه ببینین برای نرم افزار سقف سرعت نذاشته باشین.
اگه موقع دانلود توی سایتای سنگین برین یا مثلاً از تورنت هم استفاده کنین٫ ترافیک زیاد میشه و سرعت کم میشه طبیعتاً. فعلاً اینا به ذهنم رسید.
---------------------------(الآن خودم چند روزه نمیتونم نقل قول بزنم !) :D

من همون آی دی امی که برا خودم نصب کرده بودم رو برای پدرم نصب کردم. هیچکدوممون هم اهل آپدیت کردن نرم افزارامون نیستیم!

اسپید لیمیتر (چقد ضایس وقتی انگلیسی رو با فارسی مینویسم!) هم غیرفعاله.

خب اونا بی دردسر همینطوری با دانلود منجر دانلود میکنن سرعتشون اینطوریه. منم مث اونا دانلود میکنم. چرا باید برای من همچین باشه؟

AMiR.R

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
میرزاکوچک خان
شهر
rasht
دانشگاه
علوم پزشکی گیلان
رشته دانشگاه
پزشکی

به نقل از The Merovingian :
من همون آی دی امی که برا خودم نصب کرده بودم رو برای پدرم نصب کردم. هیچکدوممون هم اهل آپدیت کردن نرم افزارامون نیستیم!

سپید لیمیتر (چقد ضایس وقتی انگلیسی رو با فارسی مینویسم!) هم غیرفعاله.

خب اونا بی دردسر همینطوری با دانلود منجر دانلود میکنن سرعتشون اینطوریه. منم مث اونا دانلود میکنم. چرا باید برای من همچین باشه؟

تعداد کانکشن هارو هم چک کنین

یه سایت تست سرعت مثل speedtest اچک کنید که کلا سرعت اینترنت هم واسه شما پایین هست یا نه (که اصلا مشکل از IDM هست یا نه)

نام مرکز سمپاد
بستان
شهر
یک
سال فارغ التحصیلی
2002

احتمال داره مشکل از برنامه‌های نصب شده روی سیستمت باشه که ویروس/اسپمی داشته باشی که از اینترنت زیاد استفاده کنی.
یه دور تو برنامه‌هات چرخ بزن، اونایی که مشکوکه رو پاک کن؛ ببین درست می‌شه یا نه.
کلّ سیستمت رو هم یه دور فول اسکن کنی بد نیست.

نام مرکز سمپاد
ضروری
شهر
ضروری
سال فارغ التحصیلی
0

به نقل از عڔفان :
احتمال داره مشکل از برنامه‌های نصب شده روی سیستمت باشه که ویروس/اسپمی داشته باشی که از اینترنت زیاد استفاده کنی.
یه دور تو برنامه‌هات چرخ بزن، اونایی که مشکوکه رو پاک کن؛ ببین درست می‌شه یا نه.
کلّ سیستمت رو هم یه دور فول اسکن کنی بد نیست.

ok . هرچند همین هفته پیش هم cleanup کردم و فایلای موقت رو هم پاک کردم بلکه شاید ربطی داشته باشه به سرعت دانلود! تو programs&features هم گشتم برنامه های مشکوک رو پاک کردم. هیستوری مرورگرم که کروم بوده پاک کردم.

آنتی ویروسم هم smart security 7 هستش و ویروس دیتابیسش خودکار آنلاین آپدیت میشه. یکپارچه سازی داده های درایوهای هارددیسک هم به طور منظم هر یکی دو ماه انجام میدم.

خلاصه هر کاری که سرعت و عملکرد و بازدهی سیستمم رو بهبود ببخشه انجام داده بودم. ولی سرعت دانلود رو زیاد نکرد که نکرد. و کار دیگه ای هم به ذهنم نرسید که انجام بدم.

× البته یادمه چند هفته پیش، دسکتاپ ویندوزم خیلی شلوغ شده بود. اصن پُر پُر بود. و من هم دنبال راهی برای حل این مشکل میگشتم. که چرا سرعت دانلود برای من باید متفاوت باشه.

این مسئله رو که با پدرم مطرح میکردم، میگفت تو وایبر با گوشیش وقتی میخواد کلیپی رو دانلود کنه، بافرینگ اون کلیپ طول میکشه. من هم وقتی میرم از پوشه ی مووی ، کلیپ هایی که جالب نبودن رو حذف میکنم، سرعت دانلود و بافرینگ زیاد میشه.

منم به ذهنم رسید که احتمالا ربطی به دسکتاپ شلوغ من داره. وقتی دسکتاپ رو سروسامون دادم و تمیز کردم، دیدم سرعت دانلود جهشی افزایش پیدا کرد! و تا روزهای زیادی این روند ادامه داشت تا این که باز هم برگشت به روال سابق.

نام مرکز سمپاد
بستان
شهر
یک
سال فارغ التحصیلی
2002

یه بار وایبر رو از تسک منیجر کلاً ببند، بعد ببین سرعت دانلودت چه‌قدر می‌شه.
اگه زیاد شد که مشکل از وایبره. :-?
اگه نشد هم، یه لینک بهت می‌دم تست کنی، ببین سرعت دانلودش همونه یا نه؛ اگه بازم نشد، یه فکری می‌کنیم.
پ.ن: ببینم، به IDM اجازه دادی که 16تا کانکشن ایجاد کنه دیگه؟ :-?

نام مرکز سمپاد
ضروری
شهر
ضروری
سال فارغ التحصیلی
0

به نقل از عڔفان :
یه بار وایبر رو از تسک منیجر کلاً ببند، بعد ببین سرعت دانلودت چه‌قدر می‌شه.
اگه زیاد شد که مشکل از وایبره. :-?
اگه نشد هم، یه لینک بهت می‌دم تست کنی، ببین سرعت دانلودش همونه یا نه؛ اگه بازم نشد، یه فکری می‌کنیم.
پ.ن: ببینم، به IDM اجازه دادی که 16تا کانکشن ایجاد کنه دیگه؟ :-?

نه من وایبر ندارم. پدرم هم منظورش تو گوشی بود :-"

آره به طور پیش فرض روی ماکزیمم تعدادش یعنی 16 ئه.

نام مرکز سمپاد
بستان
شهر
یک
سال فارغ التحصیلی
2002

خب، این لینک رو تست کن و ببین سرعتت هنوز کمه یا نه؟

Moshk

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی 1
شهر
ساری
سال فارغ التحصیلی
1397

اهم یخورده رفتم تو پروکسی و ... فیلتر شکنم پخ شدن اصلا سه تاش هیچکدوم کار نمیکنن چکنم؟

AmirHR

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید اژه ای ۱
شهر
اصفهان
مدال المپیاد
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
دندانپزشكي

به نقل از The Merovingian :
یه سوال خیلی مهم داشتم. هر کی میدونه و اطلاع داره که چرا اینجوریه خواهشا دریغ نکنه در اسرع وقت! جواب بده لطفا.

اینترنت من سرعتش 2048 مبین نت با مودم وایرلس بدون نیاز به خط تلفن هستش. البته کابل LAN داره و به لپ تاپ من وصله و خب بعضی وقتا از خود سیستم وایرلسش استفاده میکنم.

وقتی میخوام فایلی رو دانلود کنم، سرعتش به زور به 100 کیلوبایت میرسه. میانگین سرعتش میشه گفت 40 50 هستش.

ولی وقتی با لپ تاپ پدرم، یا یکی دیگه به همین اینترنت متصل میشم و فایل دیگه ای رو دانلود میکنم ، یا اصلا همون فایل رو دانلود میکنم، میبینم سرعتش داره به 400 500 هم میرسه. میانگین سرعت مثلا 200 میشه.

چرا؟ چطوری باید این مشکل رو در مورد لپ تاپ خودم برطرف بکنم؟

این برنامه رو نصب کن و اگه از ویندوز 8 استفاده می کنی اون کارایی که گفته برا ویندوز 8 هم باید بکنی،بکن.
بعدش که نصب کردی این برنامه تمام کانکشنایی که کامپیوترت داره با اینترنت برقرار می کنه رو نشون میده. ببین چیز ناشناخته ای یا چیزی که کلی حجم مصرف کنه بینشون هست یا نه!!

به نقل از مُشک :
اهم یخورده رفتم تو پروکسی و ... فیلتر شکنم پخ شدن اصلا سه تاش هیچکدوم کار نمیکنن چکنم؟

یعنی تنظیمات پروکسی رو دستکاری کردی و بعدش اونا از کار افتادن؟؟ :rolleyes:

Moshk

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی 1
شهر
ساری
سال فارغ التحصیلی
1397

آقا آره دیگه چکنم؟

AmirHR

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید اژه ای ۱
شهر
اصفهان
مدال المپیاد
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
دندانپزشكي

به نقل از مُشک :
آقا آره دیگه چکنم؟
تنظیمات پروکسی یکی فیل شکنارو تو فایرفاکس وارد کن ببین با اونم کار نمیده؟!

ایلیا

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
حلی
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
97
مدال المپیاد
تلاشی بیهوده در المپیاد زیست شناسی!
دانشگاه
هنر تهران
رشته دانشگاه
عکاسی

یکی از دوستان میگه کلا میتونم دان کنم جز یه سایت خاص،این ارورو براش میده:
untitled.jpg

کسی ایده ای نداره دلیلش چیه؟

نام مرکز سمپاد
راهنمایی حلی 2 - دبیرستان حلی10
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1397
دانشگاه
Shahed Uni
رشته دانشگاه
Computer Science
تلگرام
اینستاگرام

با چه مرورگری میره ؟ و چی میخواد دانلود کنه؟

ایلیا

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
حلی
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
97
مدال المپیاد
تلاشی بیهوده در المپیاد زیست شناسی!
دانشگاه
هنر تهران
رشته دانشگاه
عکاسی

با گوگل کروم رفتنشو مطمئنم،ولی چی میخاد دانلود کنشو نه :-" گویا ازین پخش آنلاین هاس،ازونا میخاد دان کنه،یعنی با پیغامی که IDM میده شروع به دانلود میکنه

AMiR.R

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
میرزاکوچک خان
شهر
rasht
دانشگاه
علوم پزشکی گیلان
رشته دانشگاه
پزشکی

به نقل از ایلیا :
با گوگل کروم رفتنشو مطمئنم،ولی چی میخاد دانلود کنشو نه :-" گویا ازین پخش آنلاین هاس،ازونا میخاد دان کنه،یعنی با پیغامی که IDM میده شروع به دانلود میکنه
اگه اشتباه نکنم پراکسی idm رو پوشش نداده و این ارور به خاطر فیلتر بودنه،، برای اطمینان بگید یه چی از آپارات دانلود کنن

بالا