نوشتی سوالات متفرقه!به نقل از Sobooli :به نظر من از وب مسنجر خود ياهو يا ebuddy استفاده كنيد
ياهو ميل هم به علت server update بعضي وقتا قاطي ميكنه
اخوه اون deface مال هك هستا
به نقل از meli :آقا خواستیم فقط اعلام عموم کنیم که اینترنت دانلود منیجرمون با استفاده از توضیحات دوستان همچنان کار نمیکنه و میگه جعلیه...
تو مجله ی کینگم نوشته بود برا نصب دوبارش باید ویندوز عوض کنم
دانلود منیجر دیگه ای کسی سراغ نداره که خوب باشه؟
نه بابا دزدی چیه؟به نقل از Mahdi.Gh :دانلود کردی؟!( یَنی دزدیدی؟! )
اگه دزدیدی باید از سایتای ایرانی ( یَنی سایتای دزد ) کرکشم بدزدی !
به نقل از meli :نه بابا دزدی چیه؟
یه بار دانلود کردم حواسم نبود موقه ی نصبش به نت وصل بودم دیگه نمیتونم ازش استفاده کنم تا ویندوز عوض نکنم
این به نرم افزار مربوط میشه و نه اینترنت لطفا سوالتون رو توی انجمن نرم افزار بپرسیدبه نقل از داماد مسعودی :ورژن جدید کرومو گرفتم خیر سرم
حالا وقتی ی تب بازه داره کار میکنه ی تب دیگه باز کنم اون راه نمیافته
بعد تو همون تب قبلی اگه ی لینکی رو بزنم تو ی تب دیگه باز شه میشه!"فهمیدین چی شد؟"
دوباره هم نصب کردم درست نشد
اخوی جون نهان سازی یک از مفاهیم شی گرایی است که شما بصورت مکرر در زندگی روزانه از آن استفاده می کنید . آیا شما پو ل، گواهینامه رانندگی و کارت اعتباری خود را در کیف پو لتان قرار می دهید ؟ آیا شما خودکار ها، کاغذها و کتاب های خود را در کیف تان قرار می دهید و به مدرسه می برید؟ اگر اینگونه باشد پس شما از نهان سازی استفاده می کنید. نهان سازی به معنی قرار دادن چیزهای مرتبط به هم در داخل یک شی جدید است.برای مثال یک حساب بانکی شامل: شماره حساب، نام مشتری، آدرس مشتری، نوع حساب و موجودی مشتری می باشد. همچنین برای یک حساب بانکی رفتارهای مانند باز کردن حساب، بستن حساب، برداشت از حساب و واریز به حساب وجود دارد. شما این اطلاعات را باهم در داخل یک شی حساب پنهان می کنید.به نقل از اخوی! :باتشکر از توضیحات ارزنده تون در مورد encapsulatiom بیشتر توضیح میدین؟
کروم جدیدا هر تب رو جدا پردازش میکنهبه نقل از داماد مسعودی :ورژن جدید کرومو گرفتم خیر سرم
حالا وقتی ی تب بازه داره کار میکنه ی تب دیگه باز کنم اون راه نمیافته
بعد تو همون تب قبلی اگه ی لینکی رو بزنم تو ی تب دیگه باز شه میشه!"فهمیدین چی شد؟"
دوباره هم نصب کردم درست نشد
يا IP از پايه هاي پروتكل ارتباطي TCP/IP مي باشد كه براي انتقال بسته هاي داده، صوت و تصوير از طريق اينترنت استفاده مي شود. IPv6 پروتكل نسل آينده شبكه هاي كامپيوتري (NGN) مي باشد كه براي جايگزين شدن پروتكل فعلي استاندارد شده است. اين پروتكل بستر اصلي اينترنت نسل آينده خواهد بود كه نسبت به IPv4 پيشرفت هاي به سزايي در زمينه امنيت، تحرك، همگرايي و مقياس پذيري دارد. چهارچوب اوليه IPv6 توسط IETF (Internet Engineering Task Force) در دهه 1990 استاندارد شد، اگر چه هنوز توسعه هاي مستمري در زمينه جنبه هاي پيشرفته مشخصي از اين پروتكل در حال انجام مي باشد.به نقل از اخوی! :IP V.6 چیه؟
الان ما ازش استفاده می کنیم؟