pardis 78
کاربر نیمهحرفهای
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان قم
- شهر
- قم
پاسخ : سوالات متفرقه
بهترین سایت برای آپلود چیست؟
بهترین سایت برای آپلود چیست؟
پرت و اگه کلا ببندی دسترسی از شبکه داخلی هم بسته می شه. باید روی روترت ببندی که دسترسی و فقط از طریق اینترنت بسته باشه.به نقل از اخوی! :چجوری پرت رو ببندم؟
فایروال سخت افزاری ندارم وقت فایروال نود 32 هستش و یک نرمافزار net limiter3
من خودم از Mediafire.com استفاده می کنم. ولی http://uploadfa.com/ هم خوبه.به نقل از pardis 78 :بهترین سایت برای آپلود چیست؟
ممكنه كه pup-blocked تيكش فعال باشهبه نقل از pardis 78 :من رفتم یه اکانت توی مدیا فایر ساختم وقتی می خوام آپلود کنم روی + کلیک می کنم هیچی باز نمیشه میشه بگید چه طوری آپلود کنم؟ :-s
به نقل از pardis 78 :می خوام یه فایل 155mbرو یک جا آپلود کنم کجا برم؟
یک سری سایت ها هستن میزارن یه این حجم فایل آپلود کنیبه نقل از pardis 78 :می خوام یه فایل 155mbرو یک جا آپلود کنم کجا برم؟
در حال حاظر امکان پیوست کردن نیستبه نقل از -Mehrnaz- :ميشه يكي طريقه پيوست كردن عكسو به من ياد بده؟ :-[
دو تا روش وجود داره :به نقل از Pashee :کسی میدونه چه جوری میشه آی پی کسایی که با آی دی یاهو مسنجر آن شدنو چک کرد؟؟؟
نه منظورم اینه آی پی کسایی که با آی دی لوگین کردنُ چه جوری بدست بیاریمبه نقل از Senyo Sánchez :دو تا روش وجود داره :
1. بدون نرم افزار
2. همراه با نرم افزار
که خودم بدون نرم افزار رو بیشتر میپسندم
میشه کامل توضیح بدین لطفا ؟به نقل از Pashee :نه منظورم اینه آی پی کسایی که با آی دی لوگین کردنُ چه جوری بدست بیاریم
توضیح چی بدم دیگه :-sبه نقل از Senyo Sánchez :میشه کامل توضیح بدین لطفا ؟
من که چیزی نفهمیدم ولی تا جایی که برداشت کردم میخوای بدونی چه کسایی با چه آی پی ای با آیدیت لوگین کردنبه نقل از Pashee :توضیح چی بدم دیگه :-s
مثلا میخوای مطمئن شی که فقط خودت با آی دیت لوگین میکنی
واسه این کار باید بری تو یاهو میل اگه اشتباه نکنم (فقط تا همین جاشو میدونم ) بعد بهت نشون میده که چه آی پی هایی با آی دیت لوگین کردن
برای بدست آوردن آي پي از روی ايميل يک راه قانوني وجود دارد که خود ياهو اين سرويس را به کاربرانش داده.
ايميل خود را باز کنید گرينه Mail Options را انتخاب کنید سپس گزينه General Preferences دراين قسمت تغيراتي را ميتوانيد در ايميل خود ايجاد کنيد مثل from name اسم خود را در نامه هائي که ميفرستيد تغير ميدهد یا messeges per page تعداد نامه هائي که در يک صفحه نشان داده ميشود و . . . حالا در قسمت headers با انتخاب show all ميتوانيد IP کساني که به شما ايميل فرستاده اند را ببينيد و در انتها تغيرات را save کنيد وحالا هرکس که برای شما ایمیل بفرستد آی پی او را مشاهده خواهید کرد.