عه...به نقل از ThE sTaR :من که زیره قولم نزدم نگاه میکنم یه کاری کنیم تایپیک 3 صفحه بشه دوباره بیاد
برادر حسین اره من خودم حلش کردم ولی کامل یادم نیست الانبه نقل از @Hosein@ :کمکی از دست من بر میاد ؟!
خواهر مهیا حل کردی سوالو خودت ؟!
کروی چشه خوبه نقل از pariya :سوال کرویه که
اولین سوالی که بعد از خوندنه سوال به ذهنم رسید این بود که چه روزی از ساله ؟ باید بدونم چه روزیه تا ارتفاع خورشید رو داشته باشم ، تا طول سایه رو به دست بیارم دیگه !
بعد شما کاستونو چقدری تعریف میکنید ؟!
کاسه رو نقطه بگیر.اونش زیاد مهم نیست.اگه مساحت سایه و اینا رو پیدا کنی بقیش حلِّه!!به نقل از ThE sTaR :نه بابا اصلا نیاز نداری.
کاسه رو یه نقطه در نظر بگیریم بعد ببینیم در چند روز از سال کاسه تو سایه میمونه بعد ازتعداد روز ها نسبت یه سال درصد بگیریم درسته؟
این اولین چیزی بود که با اولین خوندن سوال به ذهنم رسید یعنی این دیروز به ذهنم رسید حال تایپشو نداشتم
با تشکر از همکاری شومابه نقل از @Hosein@ :ملت من یه توصیه ای کنم ! اونم اینکه در جاده ی المپ و کلا زندگی !! برا حل مساله بیاید مساله رو به مساله های کوچیک تر تبدیل کنین !
بعد برا هر قسمتش ایده بزنید ! الان مثلا اون مادرزن مُرده ای منو میگه که اینجا سوالو نوشت خودش داره جان می کَنه که چی ؟! که مساحت دیوارو اول بیابید ...
ضمنا کلا تو امتحانا و اینا شما اگه زورتون به یه قسمت مساله نرسید ، میاید میگید فرض می کنیم تونستیم اینو به دست بیاریم و اسمشو میذاریم مثلا : S
حالا بقیه ی مساله رو مینویسید که نمره ی باقی مساله رو بگیرید ...
نکاتی از پیر طریقت بود که ذکر رفت ... باشد که پند گیرید ...
خب اره!تناسب رو میبندیم و بعدش میل خورشید رو پیدا میکنم،با استفاده از ارتفاع و سمت هم میتونیم مساحت سایه رو پیدا کنیم که مساحت ثابتش میشه یه ذوزنقه!!تا عصر عکسشو میکشم با حل دقیقش میزارم!!به نقل از pariya :خب میایم اول یه تناسب میبدندیم تا لاندا بدست بیاد ، میگیم 365.25روز میشه 360درجه ،301 روز چند درجه ؟ از این جا لاندا به دست میاد
بعـــد یه مثلث کروی هست که لاندا رو داریم یه زاویه هم 90 درجست ، یه زاویه هم 23.5 ، سینوس ها و چهار جزیی که بنویسیم بعد و میل خورشید پیدا میشه ، دیگه بعد و میل و با توجه به اینکه ساعتم داده ، HA رو هم داریم ، ارتقاع خورشید به دست میاد بعدم دیگه سایه به دست میاد
× امیدوارم فهمیده باشید چی نوشتم تازه از راه رسیدم نوشتم هرچی به دهنم اومد اگه اشتباهم هست که دیگه شررمندهه :-[
تغییرات ظاهری خورشید در اسمان در طول یک سال (مثلا ساعت ۱۲)به نقل از pariya :آنالما چیه ؟
چه شکلی ؟! این " &" ؟!به نقل از mohamad®eza :& تقریبا این شکلیه
شکلش دقیق اینهبه نقل از pariya :چه شکلی ؟! این " &" ؟!
راهنمایی کنید چه جوری باید به دستش آورد ...
اره اره همینهبه نقل از pariya :آهاااا
اینه ؟.. اسمشو نمیدونستم