به نقل از dark-night :چرا یه ذره ی باردار متحرک علاوه بر ایجاد میدان الکتریکی ، میدان مغناطیسی هم تولید میکنه ؟؟؟![]()

به نقل از Mahsa.z :دوتا نیمکره داریم به شعاع r این دو تا رو میزاریم کنار هم که یک کره تشکیل بدن بعد هوای بینشون رو با یه وسیله ای بیرون میکشیم...F(نیرویی که وارد میکنیم به 2 نیم کره) چقدر باشه تا این دوتا از هم باز بشن؟

نمیشه 2papr^2به نقل از H O S E I N :
به نقل از Mahsa.z :نمیشه 2papr^2
pa=فشار هوا
p=عدد پی
آخه فشار هوا رو اگه فرض کنیم که داره به یه سطحی بین دایره ها وارد میشه اونوقت داریم f=papr^2 این نیروی وارد به یه نیم کره نیروی کل میشه 2برابرش دیگه...نه؟

بله نیرویی که به هر نیمکره باید وارد بشه همونیه که شما گفتید و نیروی دوتاش برابره اما مجموعا باید 2 برابر اون نیرو ،جواب باشه چون فکر کنم جوابی که سوال میخواد مجموع نیرو هاییه که باید به هر نیمکره وارد کنیم...نه نیرویی که هر نیم کره لازم دارهبه نقل از H O S E I N :نه.
مثل نیرو سنج میمونه. اگه یه طرف نیرو سنج رو بگیرید و طرف دیگرو بکشید مثلا با 20 نیوتون در واقع هر دو دستتون دارن 20 نیوتون وارد میکنن.
جوابش همونه.
به نقل از Mahsa.z :بله نیرویی که به هر نیمکره باید وارد بشه همونیه که شما گفتید و نیروی دوتاش برابره اما مجموعا باید 2 برابر اون نیرو ،جواب باشه چون فکر کنم جوابی که سوال میخواد مجموع نیرو هاییه که باید به هر نیمکره وارد کنیم...نه نیرویی که هر نیم کره لازم داره

نمیدونم شاید نباید جهت رو مد نظر قرار بدیم!چون من جواب این رو دیدم از یک کتاب و 2 برابر بود...شاید اشتباه دیدم یا شاید جواب کتاب اشتباه بوده...به نقل از H O S E I N :جوابش همونیه که گفتم !
اونطوری که شما میگید میشه کل نیرو ها صفر ... چون جهتشون خلاف همدیگس...