- نام مرکز سمپاد
- شهید سلطانی3کرج
- شهر
- کرج
- سال فارغ التحصیلی
- 1397
- دانشگاه
- politecnico di milano
- رشته دانشگاه
- statistical learning
پاسخ : سُوال !
آخر یه دو تو معادله ضرب کردم ضریب یک دوم رفت اگه منظورتون اینه.
آخه مشکل اینه که اون اول برای گشتاورا دو تا معادله است که من با آسون تره شتابو پیدا حردم م طبیعتا اگه با اون یکی می رفتم باید همین جواب باشه ولی اینطور نیست.
شتاب زاویه ای رو ثابت نگرفتم. شتاب مماسی ثابت گرفتم.به نقل از kh@zan :یه چند تا نکته اول اینکه وقتی از گشتاور استفاده میکنید منفیش به خاطر ساعتگرد بودن رو فراموش نکنید کلا این مثبت منفی ها خیلی مهمن مثلا وقتی دستگاهتون رو تعیین مکنید تا آخرش با همون پیش برید (یه بی دقتی هم توی راه اول داشتید انرژی جنبشی قرقره چرخان ضریب یک دوم نداره در انتها)
بعد اینکه مجذور سرعت منفی شد نشون میده هر کدوم از انرژی جنبشی های قرقره و کره به خودی خود از انرژی پتانسیل حالت اول بیشترن! یعنی در واقع بر اساس راه شما پایستگی انرژی نقض شده کلا انرژی جنبشی تولید شده!!
و اینکه چرا شتاب زاویه ای رو ثابت گرفتید؟!(فکر میکنم این اشکال ایجاد کرده و انرژی های جنبشیشون رو بیش از حد بزرگ کرده)
دقت کنید اینجا قرقره ی ما جرم داره (چون لختی چرخشی بش نسبت داده شده) که خب این هم توی انتقال نیروش تاثیر داره فکر کنم
کلا در مواقعی که نیرو ثابت نیست و تغییر میکنه و ضابطه ای براش نداریم از قضیه کار و انرژی استفاده میکنن
اینا به ذهنم رسید
آخر یه دو تو معادله ضرب کردم ضریب یک دوم رفت اگه منظورتون اینه.
آخه مشکل اینه که اون اول برای گشتاورا دو تا معادله است که من با آسون تره شتابو پیدا حردم م طبیعتا اگه با اون یکی می رفتم باید همین جواب باشه ولی اینطور نیست.