• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

سرکار گذاری!

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Samaneh.Z
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : سرکار گذاری !

1) ما با بچه ها سال پيش مد كرده بوديم ميرفتيم پشت بچه ها يه دستي مي كشيديم و يه برگه مي چسبونديم كه روش نوشته بود:..................... (اين رو بهتره ننويسم) ;D ;D ;D

2)سال پيش من تازه گوشي گرفته بودم از بچه ها شماره بقيه رو ميگرفتم تا سر كارشون بذازم. من شماره ي يكي از بچه هاي اغديي رو گرفتم و وقت خواب شروع به اس ام اس دادن بهش كردم تا جايي كه باهاش قرار هم گذاشتم. اما صبح كه رفته بود مدرسه بچه ها شمارمو بهش داده بودن اونم فهميد بعد زنگ بعدش كلي ازش كتك خوردم (اما خيلي بهش خنديدم اصلا صدامم در نيومد.) ;) :)) :))

3) من امسال گچ ورميدارم و با انگشتاي دستم پشت بچه ها خط مي كشم و اونا فكر مي كنن واقعا با گچ چيزي نوشتم وبازم ميوفتن دنبالم ................... :)) :)) :)) :))

یک بار توی زنگ هنر یکی از دوستام وقتی معلم نشست روی صندلی جلوی میزش نشست طوری که خانمون نمی دیدش !!! بعد وقتی خانمون از دوستش پرسید فلانی کجا رفته؟ دوستش گفت رفته ازمایشگاه!!!! ما هم همه زدیم زیر خنده !!!! خانمون نمی دونست ما به چی می خندیم که یکی بی جنبه بازی در اوردو جاشو نشون داد!!!! اگه نمی گفت خانمون تا اخر نمی فهمید!!!!! :)) :)) :))

یه روز دبیر شیمی اومد سر کلاس یه سری برگه نمونه سوال باهاش بود دوستم روز قبل نیومده بود مدرسه گفت اینا چیه منم گفتم برگه امتحانه دیگه مگه نمیدونی اونم برگشت به پشت سری گفت امتحان داریم اون یکیم برگشت به کناریش گفت خلاصه کل کلاس گشت تا به دبیر رسید!اونم باورش شد! ;D

یکی رو سره کار گذاشتیم ، یه کارت شارژ 5 تومنی ازش گرفتیم >) >) بنده خدا هنوز نمی دونه سره کاری بوده ...

شما ها چقد + تشریف دارین.ما عکس چیز میزاریم پشت یارم تاز میره پای تخته معلم از پشتش میگیره.
یه دفه هم به معلم فیزیکمون گفنم میخوام لیزر بخار مس بسازم ولی یه مشکل کوچیک دارم ،به دمای 7000 درجه نیاز دارم.اونم گفت من وقتی بچه بودم یه وسیله ساخته بودم دمای 100000درجه تولید میکرد ???.آخر نفهمیدم من اونو گیر آوردم یا اون منو!!!!!!!!
tg-rio.blogfa.com

اونقدر زیاد که از دستم در رفته !!! ;)

برادر دوس دختر سابقمو سره کار گذاشته بهش گفته بودم دخترم گفتم برام شارژ بفرسته خودش شارژ نداشت شمارمو داده بود به دوس دخترم گفته بود واسم شارژ بفرسته :-s لو رفتم پیشش نقشرو بیخیال شدم ;D

به نقل از پگاه :
این مورد کاغذ چسبوندن رو بچه ها ما هم میکردن ( منم که اصلا تو این کار شریک نبودم...:-" )

"لطفا به من یونجه بدهید" یا " نزدیک نشوید، لگد میزند"

;D ;D
بچه های ما مینوشتن (ببخشیدا ;D) خر فروشی :))

یک بار روی پشت یکی از دوستام یک کاغذ چسبوندیم روش نوشته بود: این خر به فروش می رسد!! البته بعد کندیمش، وقتی از مدرسه رفته بود بیرون!! اما با این حال نفهمید!!! :))

سرکار گذاشتن تخصص منه کار منه
شما دوستاتونو میذارید سر کار من عالم ادم دوستامو که از بس سرکار گذاشتم میترسن به سرکار گذاشتن من فکر کنن
فک. فامیل هم که تا دلتون بخواد سرکار گذاستم ولی معلمارو کم تر شده سر کار بذارم ;)

Back
بالا