• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

سرکار گذاری!

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Samaneh.Z
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : سرکار گذاری !

روز امتحان ترم آمار،کلی معطلمون کردن.دبیر ببینیم دبیر ریاضی برگه هامونو تصحیح کرده یا نه.حواسمون نبود دارن سوالا رو مینویسن،رفتیم تو،تا اومدیم با دبیر حرف بزنیم،دبیر آمار بیرونمون کرد.وقتی اومدیم بیرون بچه ها گفتن سوالا رو دارن تایپ میکنن؟ما هم گفتیم «آره.حواسشون نبود ما اونجاییم،صفحه اول سوالا رو کلا دیدیم.کلی حفظی داده.اصلا نمودار و اینا نداده بود.فقط یه نمودار داده بود،که خیلی تفسیرش سخت بود.بارم بندیاش هم افتضاح بود.یه سوال داده بود،کلی جوابش میشد،1 نمره.در عوض یه سوال خیلی راحت داده بود،5/1 نمره.» >)
بچه ها هم کلی رفتن سر کار.همه اینجوری :-ss شده بودن.

یه بار یه شماره الکی گرفتیم بعد به طرف گفتیم شما تو برنامه نود برنده شدید مشخصات کاملتونو بدید!

طرفم همه چیشو تا شماره شناسنامه اش هم گفت!

مرده 65 سالش بود میوه فروش بود و تو کرج زندگی میکرد!!!

کلی ذوق کرد بنده خدا!!!!!

یه بار محض مزاح......رفتیم یه روزنامه همشهری برداشتیم........
به اگهی باحال سرایداری رسیدیم.....اون موقع داخل مدرسه بودیم.با کلی درد سر مخ یه نفر رو زدیم گوشیشو گرفتیم....بعد رفتیم دست شویی ( :-[)زنگ زدیم.....
من هی داشتم به طرف چرت و پرت می گفتم....می گفتم 19 سالمه.اول دبیرستان به خاطر بی پولی ترک تحصیل کردم....الان یه شوهر دارم.20 سالشه......می گفتم یه بچه قد و نیم قد داریم.......هی از بدبختیمون می گفتم...بعد به دامن طرف افتادم.... هی می گفتم جون عزیزت این سرایداری ساختمونتون رو بدین ما.......طرف گرخید....
بعدا هم فهمیدیم جه گندی زدیم......رفته بودیم به بخش اماده به کار زنگ زده بودیم...نه اونایی که کسی رو لازم داشتن........

تو مدرسه از اين كارا زياد كرديم...
يه بار همه ي بچه ها هماهنگ كرديم ساعتامون رو 40 دقيقه كشيديم جلو. ساعت كلاس رو هم همين طور. اون زنگ هم زبان داشتيم...
معلم كه 15 دقيقه درس داد گفتيم خانوم يه ربع مونده تا زنگ ما خيلي خسته شديم، استراحت كنيم.
اولش باور نكرد ولي وقتي ديد همه ي ساعتا يه جورن مطمئن شد كه ساعت خودش عقب افتاده
خلاصه بهمون استراحت داد
ما هم 50 دقيقه بهش خنديديم!!!
:)) :))

امروز منو یکی از دوستام به بقیه هم کلاسیامون اس دادیم گفتیم جواب المپیاد اومده فقط سایت مشکل پیدا کرده ما لیست قبول شده هارو تو فلان وبلاگ اپلود کردیم برید دانلود کنید نصفشون که رفتن تو وبلاگه حالسشون پرفته شد هی به من اس دادن گفتن کارو خدا نکنه شنبه بیای مدسه :-ss بقیم که زنگ زدن پشت تلفن فش دادن :-" ولی خدایشش باحال بود ;D

جای بهتری از اینجا برای گذاشتن این پیدا نکردم پس اگه جاش غلته ببخشید ولی برا ما دیگه خاطره شده! ;D ;D
کلیپی که در زیر لینکش رو گذاشتم نشون دهنده مرض داشتن بچه های کلاس ماست >) >) >) >) >) >) >) >) >)
البته دوربینمون مخفی نیست و کاملا آشکاره!
http://rapidshare.com/files/451432249/00.rar

چند روز پیش منو یکی از دوستام این وبلاگو ساختیم
http://ysc-ac.mihanblog.com/
خیلی حال داد کله کلاسمون رفت سره کار به همه اس داده بودیم جواب اومده همه زنگ میزدن یک در میان میگفتم قبول شدن یا نه نصفشونم که رفته بودن تو وبلاگ دانلود کرده بودن فایلو :))

به نقل از Samaneh.Z :
تا حالا کسی ( معلم ، همکلاسی ، دوست ، آشنا و ...) رو سرکار گذاشتید؟ چندبار؟
تعریف کنین ما هم بخندیم!! ;D ;D ;D

يه بار يادمه با دخترعمو هام رفتيم بيرون سوار تاكسي شديم ..

تو تاكسي مرده ميگه شما دانشجويين ؟!!

ما هم گفتيم بعله !!!!!!!!

خب ديگه كلي گفت گوشيش خريده خرابه .. ما هم گفتيم دانشجويه زبانيم .. آخر هم ادرس يه جايي رو داديم بره گوشيشو نشون بده ..
.
.
خدايش ما تو تاكسي همش ميخنديدديم !!!!!!!!!!!

مسافران بیچاره در یک قدمی مکان مورد نظرشونن اما غافل ...
میان از ما مردم آزارا میپرسن فلان جا کجاست؟ ;D
ما هم میگیم اونجااااااااااااااا!
اونجا استعاره از نا کجا آباد ;D
یه بارم سر خودمون اومد ولی... :((

یه با با یکی از بچه ها رفته بودیم بیرون
بعد یه نفر به گوشیم زنگ زد
دوستم گفت بده من سرکارش بذارم
طرف کلی با دوستم صحبت کرد بعد دوستم گفت من پوریا نیستم
بعد طرف گفت الان پوریا کجاست ؟؟
دوستم هم گفت نمی دونم من خبر ندارم
طرف گفت : پس گوشیش دست شما چیکار میکنه ؟؟
دوستم گفت این گوشی خودمه فکر کنم پوریا گوشیشو رو گوشی من دایورت کرده ;D

Back
بالا