Turk کاربر فعال ارسالها 74 امتیاز 64 نام مرکز سمپاد شهید بهشتی مدال المپیاد ادبیات! 2009/6/20 #2 پاسخ : آرم سمپادیا ( نظر بدید) این آرمو وا3 سمپادیا طراحی کردم . می پسندید؟!
مهسـا لنگر انداخته فارغالتحصیل سابقه مدیریت فروم ارسالها 3,981 امتیاز 32,748 نام مرکز سمپاد فرزانگان امین شهر اصفهان سال فارغ التحصیلی 1390 2009/6/20 #3 پاسخ : آرم سمپادیا ( نظر بدید) به نظر من خیلی جالبه.ولی صاحبنظران باید نظر بدن.
nmejris@zan کاربر خاکانجمنخورده فارغالتحصیل ارسالها 2,239 امتیاز 10,799 نام مرکز سمپاد شهيد هاشمي نژاد 1 مشهد شهر مشهد سال فارغ التحصیلی 1391 دانشگاه فردوسی مشهد رشته دانشگاه مهندسی مکانیک 2009/6/20 #4 پاسخ : آرم سمپادیا ( نظر بدید) بي نظيره من كه ميگم براي لگوي سايت استفادش كنيم ايول
baroon کاربر فوقحرفهای فارغالتحصیل ارسالها 750 امتیاز 579 نام مرکز سمپاد یه زمانی فرزانگان تهران بودم! شهر تهران دانشگاه ولیعصر رشته دانشگاه معماری 2009/6/20 #5 پاسخ : آرم سمپادیا ( نظر بدید) خيلي خوبه خيلي زياد اما به نظرم اگه يه رنگ ديگه براش انتخاب مي كردي بهتر بود
پاسخ : آرم سمپادیا ( نظر بدید) خيلي خوبه خيلي زياد اما به نظرم اگه يه رنگ ديگه براش انتخاب مي كردي بهتر بود
parsa_spy کاربر فوقحرفهای ارسالها 1,161 امتیاز 441 نام مرکز سمپاد علامه حلی تهران شهر تهران سال فارغ التحصیلی 1390 مدال المپیاد مدال طلای المپیاد کامپیوتر دانشگاه صنعتی شریف رشته دانشگاه نرم افزار 2009/6/20 #6 پاسخ : آرم سمپادیا ( نظر بدید) به نظر من قشنگ نیست ! خیلی مغرورانه است! البته این صرفا نظر من بود!
atiyeh کاربر فعال ارسالها 44 امتیاز 12 نام مرکز سمپاد فرزانگان تهران دانشگاه تهران رشته دانشگاه زیست شناسی جانوری 2009/6/20 #7 پاسخ : آرم سمپادیا ( نظر بدید) به نقل از baroon : خيلي خوبه خيلي زياد اما به نظرم اگه يه رنگ ديگه براش انتخاب مي كردي بهتر بود کلیک کنید تا باز شود... موافقم!
پاسخ : آرم سمپادیا ( نظر بدید) به نقل از baroon : خيلي خوبه خيلي زياد اما به نظرم اگه يه رنگ ديگه براش انتخاب مي كردي بهتر بود کلیک کنید تا باز شود... موافقم!
fzgm کاربر فوقحرفهای ارسالها 782 امتیاز 82 نام مرکز سمپاد فرزانگان 1 تهران شهر تهران مدال المپیاد ریاضی،کامپیوتر(کوتاه)،ادبیات،شیمی(تنوع؟!) دانشگاه دانشگاه تهران رشته دانشگاه علوم مهندسی 2009/6/20 #8 پاسخ : آرم سمپادیا ( نظر بدید) خوبه ولی یه ذره شلوغ نیست تا مدیران چی بگن
سپهر کاربر فوقحرفهای ارسالها 627 امتیاز 73 نام مرکز سمپاد دبیرستان شهید بهشتی اهواز دانشگاه صنعتی اصفهان رشته دانشگاه مهندسی صنایع 2009/6/20 #9 پاسخ : آرم سمپادیا ( نظر بدید) به نظره من عالیه...................
parsa_spy کاربر فوقحرفهای ارسالها 1,161 امتیاز 441 نام مرکز سمپاد علامه حلی تهران شهر تهران سال فارغ التحصیلی 1390 مدال المپیاد مدال طلای المپیاد کامپیوتر دانشگاه صنعتی شریف رشته دانشگاه نرم افزار 2009/6/20 #10 پاسخ : آرم سمپادیا ( نظر بدید) من با اون جمله "فردای ایران روشن از ماست" مشکل دارم! به نظرم یه کم رگه هایی از غرور توش دیده می شه! اگه می شد ورش داشت یا عوضش کرد ، بهتر می بود.
پاسخ : آرم سمپادیا ( نظر بدید) من با اون جمله "فردای ایران روشن از ماست" مشکل دارم! به نظرم یه کم رگه هایی از غرور توش دیده می شه! اگه می شد ورش داشت یا عوضش کرد ، بهتر می بود.