• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

5 سال دیگه تو سمپادیا چه خبره؟

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع کوزت
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : 5 سال دیگه تو سمپادیا چه خبره؟

5 سال دیگه فکر کنم یه عده آدم بیکار مثل الان باز دارن تاپیک های 5 سال قبلش ( همین تاپیک های الان !! ;D ) رو هی میارن بالا ... :))
هی این تاپیک های فسیل شده ای که به روز شده رو میبنم ...یاد خاطرات دوران طفولیت و اینا میفتم !! یادش بخیر ... ;D ;D

احتمالا 100000000 تا عضو داره سایت که هیشکی هیشکیو نمیشناسه :|
بعد هر روز ، 20نفر خدافظی میکنن
بعدش با یه اکانت جدید میان ;D

آهان اینو یادم رفت بگم :دی
من اون موقع 21 و نیم سالمه، میام تو حرف بزن در مورد خواستگارام پست میدم :دی
و دارم روانشناسی میخونم >:D<
بعنی میشه؟ :-<
(این یعنی میشه، مال روانشناسی بودا :-" )

به نقل از مهشید_ف :
من اون موقع 21 و نیم سالمه، میام تو حرف بزن در مورد خواستگارام پست میدم :دی
حتما دارن پاشنه ی در رو هم میکنن... .
به نظر من که 5 سال دیگه اوج عشقو حالمه.

من 2 سال دیگه میمیرم شما میگی 5 سال؟ ;D

باو چمیدونم! اصلا یهو الآن مطهری داره به 5 سال دیگه فک می کنه بعد میگه بیخیه سایت تختش کنیم بریم پی زندگی پس فردا بچه هامون مسخرمون می کنند! ;D

5 سال دیگه من سال 3 دانشگاهم دارم عشق و حالم رو می کنم از این دبیرستان کوفتی خلاص میشیم با بچه ها میریم بیرون و....! ;D راضی شدید؟ ;D

۵سال دیگه

آخی نازی گوگولی عزیزم تاپیکه منه در دوران طفولیت بازش کردم:ایکس
علی مرسی:دی

اون زمان فرشید،خوناشام بود
بعد مسعودم هی من رو مخش بودم زن بگیره
وای چقد تغییر کرده همه چی

5 سال دیگه...

من سال دومه دانشگام... بعد کلی مغرورو اینا... بعد دیگه مشغله زیاد و اینا... ولی هنوزم ترک نکردم سایتو...

ولی ملت همه تک تک هر سال خدافظی کرده یا نکرده رفتن... بعد من موندم و سایت :-"(بین قدیمیا!)

بعد شایدم یه عالمه کاربره جدید مثلا یه علمه بچه 13-14 ساله عضو شدن بعد من اون موقع فک میکنم اینا چ کوچولوان و اینا 8-^

خب من فك كـنم خيلي كمتر از اين بيام ، از بچه هاي ِ قديمي ِ الآنم فك كنم تك و توك بيان اون موقه !‌ بعد ما كه سال 2 دانشگاهيـم كلي بزرگيم بين بقيه و اينا 8-^

كـلا فكر كـنم روزاي ِ بعـدي بهـتر خواهد بود ... اميدوارم يعني ... 8-^

5 سال دیگه احتمالاً خوردنِ خاکِ انجمن دیگه عادی شده و اینا ، کلّیم پنج چرخ دنده ای هس تو سایت . مسئولانِ زحمتکش به فکرِ یه فرمول جدیدن برای درجه کاربری. بعد یه روز همین خاک خورده ها از خواب پا میشن ، دست و صورت نشسته میشینن پای کامپیوتر . سمپادیا رو وا میکنن و میبینن همه شدن کاربرِ فوق فعال ! همه اولش کلی غر میزنن و اینا اما بعد عادی میشه !
مـاــَم که دوم دانشگاییم و اینا 8-^ 8-^ فک نکنم باشـیم تا اونموقه ، حتی ملیکا !! ;D بعد مهسا(بز) همچنان تو سایت فعاله . سالِ اول دانشگاس ، اومده تهران و هرروز داره منُ آب طالبی مهمون میکنه بعد تو حرف بزن ( که 12300000 صفه ـس) مینویسه 8-^ منم یه گنجینه ی شلوار کردی دارم 8-^

من نمیدونم میام یا نه ولی احتمالا تا اونجا خییییییییلی زیاد بیام اینجا.

حالا فرض کنین من اونجا یگه سایت یادم نباشه( :^o)وبعد ی روز که دارم درس میخونم یادم از این سایت بیفته و روزایی که توش داشتم و بیام اینجا 8-^

وااااااااااااااااااااااااااای اگه اینجوری میشد خیلی باحال بود ;;)

تاپیک فوق العاده ایه! :)

من اون موقع اگه خدا بخواد دانشجوی سال اول ارشدم و همچنان میام سایت و با افتخار میگم که از اول دبیرستان اینجا بودم و اینجا بزرگ شدم!
و سایت تا اون موقع خیلی بزرگ تر شده، و البته بهتر، با کلی ایده های خوب و عالی، به خیلی از اهدافش هم رسیده، انشاالله همتون هم به نحوی هستین، حضور دارین و به سمپادیا کمک می کنین که حتی اگر هم سمپاد نباشه و یا تعداد مراکز خیلی زیاد شده باشه، هم چنان این جو، بچه ها و سمپادیا رو حفظ کنیم و بشیم یه جامعه ی متحد سمپادی و البته که می تونیم، اما و شاید هم نداره :)

Back
بالا