• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

5 سال دیگه تو سمپادیا چه خبره؟

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع کوزت
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
من چهار سالم بوده که این تاپیک ساخته شده. تا وقتی بچه من هم چهارسالش باشه خواهد بود.

چه تاپیک خفنیییهههههه
خب من فکر میکنم ۵ سال دیگه اولا سایت سوت و کور تر از اینی که الان هست میشه ولی بازم من میام
کس خاصی رو الان تو سایت نمیشناسم ولی احتمالا ۵ سال دیگه دو سه نفری میشناسم 🤦🏻‍♀️🥴
و اینکه دلم برای کنکوری بودن تنگ میشه🤮
البته اگه زنده باشم
تازه ۲ سال از گذشته
و چند نفری از سایت‌میشناسم و چقدرررررر خوشحالم که‌ میشناسمشون
و اره درست گفتم دلم برای کنکوری بودن تنگ شده
تا ۵ سال دیگه واقعا نمیدونم چه اتفاقی قراره بیوفته تنها چیزی که میدونم اینه که تا ۳ سال دیگه کارشناسی تموم میشه
امیدوارم یه کار بعدش میدا کنم یا ارشد بخونم

پاسخ : 5 سال دیگه تو سمپادیا چه خبره؟

شاید هم باشه :-"

مثلا من شوهر پولدار پیدا کرده باشم و بیام اینجا از شوهرم بگم :))

واقعا نیاز دارم الان هم مثل 9 سال پیش یه حدسی درباره زندگیم بزنم و درست در بیاد!
هعی جوونی :]

۵ سال دیگه دانشجوی سال اول دکترا (تو گرایش مورد علاقه ام) یا شایدم سال آخر ارشدم چون هنوز نتونستم از پایان نامه ام دفاع کنم
بازم تو سمپادیام و از روزمرگی هام پست میزارم
احتمالا صاحب خواهر زاده شده باشم تا اون موقع
زور زدنام بابت افزایش وزن جواب نداده و بازم اسکینی موندم
احتمالا مامان بابا منو تحت فشار گذاشتن نمیخوای ازدواج کنی؟ و منم دارم پافشاری میکنم برای تجرد تا ۳۰ سالگی
مثل الانم دوستای خوبی کنارم دارم و تنها نیستم
مهارت های عمومی زندگیم بهتر شده مثل آشپزی ، حرفه ای زبان خوندن و ورزش کردن، اطلاعات عمومی، معنویات و... و از طرفی سطح ارتباطات اجتماعیم هم بالا رفته. دیگه فوبیای اجتماع و خجالت و این چیزا رو ندارم و میتونم یه مجلس رو گرم کنم.
در نهایت فکر میکنم تا ۵ سال دیگه شاهد سوپرایزهای بیشتری در ایران خواهم بود مثل همه این اتفاقات ۵ سال گذشته که انگار همش خواب بودن و هنوزم باورم نمیشه.

وقتی از عروسی مطهری برگشتیم می‌یایم غر می‌زنیم، عروس چقدر زشت بود و غذاشون چه بدمزه بود:))
@Admin2 مطهری کمتر از دو سال فرصت داری
@Admin2 ریمایندر
مطهری کمتر از ده ماه فرصت داری
@Admin2 مطهری، شده شش ماه :‌))
+البته بنده کودک بودم در پست اول، عروسی مروسی نداریم :)) عروس هم خیلی خانومه 💘

خب با اجازه
چیزی که دوست دارم پنج سال دیگه اتفاق بیفته: توی یک قدمی ترک ایران به سمت یه کشور دیگه باشم
چیزی که شانس بیشتری داره برای این که اتفاق بیفته: معلم میشم و ازدواج می کنم
پ.ن: ابدا قصد توهین به شغل معلمی رو ندارم و حتی قریب به 70 درصد فامیلمون معلمن ولی خب این شغل موردعلاقه ی من نیست و از طرفی برای آینده ی بشریت بهتره من معلم نشم چون احتمالا کسی نمی فهمه چی دارم درس میدم :-"
:))))))))
چه کاری بود بالا آوردن این پست

Back
بالا