۵ سال دیگه سمپادیا؟!
یه سری دهه نودی تو سایتن که به هیچ صراطی مستقیم نیستن و مدیر ها از حجم گزارش ها و کار ها مو سفید کردن
تاپیک شب نشینی قفل شده و بچه ها تو تاپیک یفید مو های سایت نشستن و برا هم خاطره تعریف میکنن و هعی به هم میگن یادته، یه جاهایی هم میگن شماها یادتون نمیاد یه زمان اینجا این شکلی نبود که بعد شروع میکنن برای تازه وارد ها تاریخچه سایت رو از فروم سبز آبی تعریف کردن
بعد یهو
@esfrwms وارد میشه و یه سری اسکرین شات از مدل های مختلف سایت و آدماش رو میذاره و پاییزی است که اونجا اتفاق میافته

دوستان قدیمی برگشتن، با تغییرات سایت مواجه شدن و همدیگرو پیدا کردن وکلی حرف برای زدن
@arvin.a به سایت برگشته و دوباره با ریزترین و مسخره ترین نشانه ها همه روبا هم شیپ میکنه، اون موقع مسئول خانواده سمپادیاست و همه روبه هم میرسونه
بعد هر خانواده کارت ها عروسی وعکس های دونفرشونه که تو سایت گذاشتن
شاید اون موقع تاپیکعکس بچه های کاربران راه افتاده باشه
@حمیده به عنوان شیرینی مزونش یه انجمن برای پارچه های خوشگلش زده و اونجا به بچه ها برای مدل های مختلف لباسشون مشاوره میده
تو ح.ب حس وحال ها واقعی تره و شما متنی رو به شکل دل خواهت نمیخونی، اونگا هست کثل کتاب صوتی گوش میدی
@mohad_z یه کتابخونه بزرگ از کتاب های مورد علاقش زده، با حوصله، یه ذره عینکش روحا به جا میکنه و در مورد کتاب هایی که مناسب هرکسی هست بهش مشاوره میده
@Nemesys دیگه سرگردون نیست، میدونه چی میخواد و چیکار دوست داره انجام بده، تو اتاق جلسات نشسته و در حالی که با تمام تمرکز داره با لپ تابش گیم میزنه، بقیه اعضا از طرح های مهم و راهبردی برای شرکت صحبت میکنن
@پرنیان.ک استاد ویولونی شده برا خودش و اینجا لایو کنسرت هاشو برای بچه ها میذاره
و خب من هم هستم
شاید دوباره رمز و آیدی اکانتم یادم رفته باشه و با یه یوزر جدید اینجا مشغول معرفی خودم که من فلانیم از فلان سال دارم فعالیت میکنم
سمپادیای ۵ سال دیگه بوی کوچه باغ داره
بوی یه عالمه دوستی
حس خوب کنار هم بودن
بعدا نوشت: صدای جیغ و پرهیجان مهسا که میگه زندگی هنوز خوشگلیاش رو داره رو یادم رفت
کمتر هم بغض میکنه و گله میکنه و ناراحته
شاید اون موقع به تکنولوژیش هم دست پیدا کرده باشیم و چندتا ازش برا خودمون زده باشیم