shahnaz کاربر فعال ارسالها 20 امتیاز 16 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر بندرعباس 2010/6/25 #1 حتما تا حالا اینکارتونا رو دیدین کارتونای خیلی باحالیه که سر تا سرش خون ریزیه :) من که خیلی دوست دارم شما چی؟
حتما تا حالا اینکارتونا رو دیدین کارتونای خیلی باحالیه که سر تا سرش خون ریزیه :) من که خیلی دوست دارم شما چی؟
Niloofar sharafi کاربر فوقحرفهای ارسالها 1,159 امتیاز 2,807 نام مرکز سمپاد فرزانگان 1 تهران شهر تهران مدال المپیاد - دانشگاه شریف رشته دانشگاه ریاضیات و کاربرد ها 2010/6/25 #2 پاسخ : happy tree friends خیلی خنگ و بامزه اند.
psi-3 کاربر نیمهحرفهای ارسالها 199 امتیاز 111 نام مرکز سمپاد فرزانگان امین شهر اصفهان دانشگاه صنعتی اصفهان رشته دانشگاه عمران 2010/6/26 #3 پاسخ : happy tree friends وای من عاشقشم!البته فقط یکی دو تاشو دیدم.خیلی دوست دارم بقیشم ببینم
shahnaz کاربر فعال ارسالها 20 امتیاز 16 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر بندرعباس 2010/6/26 #4 پاسخ : happy tree friends میتونی خیلی راحت دانلودشون کنی
kaboos کاربر حرفهای ارسالها 315 امتیاز 29 نام مرکز سمپاد هاشمی نژاد 1 مشهد شهر مشهد مدال المپیاد راهیابی به المپیاد واتر لو کانادا و کسب مقام اول 2010/6/26 #5 پاسخ : happy tree friends من نزدیک 54 تاش رو دارم هر موقع وقت کردم آپش می کنم براتون میذارم
Samaneh.Z کاربر فوقحرفهای ارسالها 1,137 امتیاز 1,491 نام مرکز سمپاد فرزانگان یک شهر کرج مدال المپیاد مدال نقرهی المپیاد نجومواخترفیزیک .. دانشگاه صنعتی شریف رشته دانشگاه مهندسی مکانیک 2010/6/26 #6 پاسخ : happy tree friends خیلی قشنگن! من زیاد دیدم خیلی باحالن!
parasto jooon کاربر فوقحرفهای ارسالها 637 امتیاز 3,481 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر مشهد دانشگاه مشهد رشته دانشگاه پزشکی 2010/6/26 #7 پاسخ : happy tree friends آره منم خیلی حل می کنم باهاشون...
Dizzy کاربر فوقحرفهای ارسالها 1,039 امتیاز 1,905 نام مرکز سمپاد فرزانگان 3 شهر کرج مدال المپیاد کامپیوتر دانشگاه تهران رشته دانشگاه شهرسازی 2010/6/29 #8 پاسخ : Happy tree friends با احترام به نظرات شما، به نظر من خیلی چرته!فقط اون قسمتش که گوزنه پاش زیر تنه گیر می کنه باحاله.
پاسخ : Happy tree friends با احترام به نظرات شما، به نظر من خیلی چرته!فقط اون قسمتش که گوزنه پاش زیر تنه گیر می کنه باحاله.
shahnaz کاربر فعال ارسالها 20 امتیاز 16 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر بندرعباس 2010/6/30 #9 پاسخ : Happy tree friends به نقل از Shift : با احترام به نظرات شما، به نظر من خیلی چرته!فقط اون قسمتش که گوزنه پاش زیر تنه گیر می کنه باحاله. کلیک کنید تا باز شود... تا حالا چند تاشو دیدی؟ فکر نمیکنم بیشتر از سه چهار تا باشه وگرنه اینو نمیگفتی
پاسخ : Happy tree friends به نقل از Shift : با احترام به نظرات شما، به نظر من خیلی چرته!فقط اون قسمتش که گوزنه پاش زیر تنه گیر می کنه باحاله. کلیک کنید تا باز شود... تا حالا چند تاشو دیدی؟ فکر نمیکنم بیشتر از سه چهار تا باشه وگرنه اینو نمیگفتی
Dizzy کاربر فوقحرفهای ارسالها 1,039 امتیاز 1,905 نام مرکز سمپاد فرزانگان 3 شهر کرج مدال المپیاد کامپیوتر دانشگاه تهران رشته دانشگاه شهرسازی 2010/6/30 #10 پاسخ : پاسخ : Happy tree friends به نقل از shahnaz : تا حالا چند تاشو دیدی؟ فکر نمیکنم بیشتر از سه چهار تا باشه وگرنه اینو نمیگفتی کلیک کنید تا باز شود... حداقل 30 تا
پاسخ : پاسخ : Happy tree friends به نقل از shahnaz : تا حالا چند تاشو دیدی؟ فکر نمیکنم بیشتر از سه چهار تا باشه وگرنه اینو نمیگفتی کلیک کنید تا باز شود... حداقل 30 تا
fire storm کاربر حرفهای ارسالها 383 امتیاز 100 نام مرکز سمپاد فرزانگان 1 ارومیه شهر urm مدال المپیاد کانگرو & لیگ پایا (ریاضی) دانشگاه - رشته دانشگاه دندان پزشکی 2010/6/30 #11 پاسخ : Happy tree friends من خیلی وقت پیش دیدم اصلا هم نمی دونستم چیه داشتم یه چیزی می خوردم که........
پاسخ : Happy tree friends من خیلی وقت پیش دیدم اصلا هم نمی دونستم چیه داشتم یه چیزی می خوردم که........
armita کاربر خاکانجمنخورده ارسالها 2,204 امتیاز 686 نام مرکز سمپاد دبیرستان فرزانگان ۱ شهر تهران دانشگاه شریف رشته دانشگاه علوم کامپیوتر 2010/6/30 #12 پاسخ : Happy tree friends من ۴۶ تاشو رو گوشیم دارم خیلی با مزن ! خیلی نو آوریه خوبیه ! نباید که همیشه کارتونا خیلی مهربانانه باشن !
پاسخ : Happy tree friends من ۴۶ تاشو رو گوشیم دارم خیلی با مزن ! خیلی نو آوریه خوبیه ! نباید که همیشه کارتونا خیلی مهربانانه باشن !
arman aria Arman Aria ارسالها 1,042 امتیاز 1,397 نام مرکز سمپاد شهید بهشتی شهر Mshhd سال فارغ التحصیلی 1390 مدال المپیاد المپیاد کامپیوتر دانشگاه OLC رشته دانشگاه Architecture تلگرام اینستاگرام 2010/6/30 #13 پاسخ : Happy tree friends 46 تا معلومه که... خیلی باحالن 4 تاشو دیدم
poorya.a کاربر فوقفعال ارسالها 108 امتیاز 10 نام مرکز سمپاد شهید بهشتی شهر بجنورد مدال المپیاد فقط یه دونه ریاضی فقط مرحله اول 2010/6/30 #14 پاسخ : Happy tree friends واقعا ساختشون ایده ی فوق العاده ای بوده . آدم های زیادی این مجموعه رو دوست دارن . من هم همینطور
پاسخ : Happy tree friends واقعا ساختشون ایده ی فوق العاده ای بوده . آدم های زیادی این مجموعه رو دوست دارن . من هم همینطور
PASHEH کاربر فوقفعال ارسالها 150 امتیاز 157 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر بندرعباس 2010/7/5 #15 پاسخ : Happy tree friends منم خیلی خوشم میاد خیلی باحالن
vesta کاربر فعال ارسالها 68 امتیاز 23 نام مرکز سمپاد فرزانگان 2010/7/5 #16 پاسخ : Happy tree friends واقعا قشنگن!! هر كدومش جذابيت خاصي داره خيلي دوست دارم
nima_nv کاربر فوقفعال ارسالها 146 امتیاز 11 نام مرکز سمپاد دبیرستان شهید هاشمی نژاد 1 شهر مشهد مدال المپیاد کلاس های المپیاد زیست رو میرم شاید فرجی شد .... 2010/7/6 #17 پاسخ : Happy tree friends به نظر من بهترین کارتون اپیزودیک دنیاست.... البته بعد از میتی کومون!!!!!
pofila کاربر نیمهحرفهای ارسالها 208 امتیاز 180 نام مرکز سمپاد فرزانگان 2 تهران شهر تهران مدال المپیاد شیمی D: دانشگاه سنعتی شریف رشته دانشگاه مهندسی مکانیک 2010/7/6 #18 پاسخ : Happy tree friends با حالن
پگاه 1717 لنگر انداخته فارغالتحصیل ارسالها 2,779 امتیاز 11,298 نام مرکز سمپاد دبیرستان فرزانگان امین شهر اصفهان مدال المپیاد یه زمانی واسه شیمی/ نجوم میخوندم 2010/7/6 #19 پاسخ : Happy tree friends خیلی یه جوریه به نظر من... برای بچه خوب نیست ، تاثیر منفی میذاره... یکیش هست که چشمش میاد بیرونو همینطور کش میاد و.... خیلی :-& :-&
پاسخ : Happy tree friends خیلی یه جوریه به نظر من... برای بچه خوب نیست ، تاثیر منفی میذاره... یکیش هست که چشمش میاد بیرونو همینطور کش میاد و.... خیلی :-& :-&
پرنیا کاربر نیمهحرفهای ارسالها 191 امتیاز 99 نام مرکز سمپاد فرزانگان بندرعباس 2010/7/6 #20 پاسخ : Happy tree friends بعضیاشون جالبن اگه چند تا بذاری بچه ها ببینن بد نیست