• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

سمپاديا رو به نابودي

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع alemzadeh
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
وضعیت
موضوع بسته شده است.
پاسخ : سمپاديا رو به نابودي

ببین، تو میخوای با کپی کردن بحث های علمی موجود در سایت های دیگه و علم ماشین حسابی اینجا رو درست کنی؟ خوب اینجوری که نمیشه آقاجان! تاپیک بهتره فکری و فرهنگی باشه
1. کپی کردن بحث های مفید ، نه لزوما علمی
2. خب وقتی بحث مفید شکل نمی گیره باید بحث مفید ساخت. پس چیکار کنیم؟ تو که فقط ایراد میگیره.

مسئولا: بخاطر عدم تفهیم و کنترل (کنترل # قفل کردن)
انرژی و وقتی برای تفهیم نمی ماند ! البته یوزرها وقتی میبینند تاپیکی قفل میشه یا ارسال هاشون حذف میشه باید حالیشون بشه و معیار دستشون بیاد که رفتار مدیرا چه جوریاست.

ببین من میگم حتی بدترین تاپیک رو میشه به بهترین تبدیل کرد، منتهی با وقت گذاشتن و حوصله
یادته که، اون موقع که تند تند تاپیک می قفلیدی
این تاپیک یکی از چرت ترین تاپیک های ممکن بود که میشد زد
تو گفتی هدایت نمیشه، من گفتم کار نشد نداره
چند روز بعد اون تاپیک شد یه بحث فرهنگی مفید
و خیلی تاپیک های دیگه
اگه دیدی جایی گفتم مشکل از مدیریته چون واقعا تو خیلی زمینه ها مشکل از مدیریته، وگرنه نه تو بابای منو کشتی نه بذرکار نه آرمیتا نه مکرم!
ولی خوب چطور انتظار داری وقتی مدیرا و ناظما وقت کمی برای سایت میزارن سایت گل و بلبل بشه؟
یه تولبار الان 2 ماهه که در دست بررسیه (!!!) خوب این یعنی چی؟
یک رئیس جمهور هم میتونه 8 ساله یک کشور رو تبدیل به ابرقدرت بکنه اما برای اینکار خیلی چیزها لازمه.
وقت بیشتر از این نمیشه گذاشت. به فکر اضافه کردن تعداد افراد هستیم.

حرف های تو بد نیست اما عملی نیست. توانش رو نداریم برای اجراش.

ببخشید من دوباره این وسط پارازیت میام!

میشه یکی دقیقا وظیفه ی "ناظم" رو برای من توضیح بده؟!

من هنوز خوب برام جا نیفتاده ناظم چه فرقی با مدیر کل داره! ;D ;D

به نقل از مدیریت :
2. خب وقتی بحث مفید شکل نمی گیره باید بحث مفید ساخت. پس چیکار کنیم؟ تو که فقط ایراد میگیره.
انرژی و وقتی برای تفهیم نمی ماند ! البته یوزرها وقتی میبینند تاپیکی قفل میشه یا ارسال هاشون حذف میشه باید حالیشون بشه و معیار دستشون بیاد که رفتار مدیرا چه جوریاست.
یک رئیس جمهور هم میتونه 8 ساله یک کشور رو تبدیل به ابرقدرت بکنه اما برای اینکار خیلی چیزها لازمه.
وقت بیشتر از این نمیشه گذاشت. به فکر اضافه کردن تعداد افراد هستیم.
حرف های تو بد نیست اما عملی نیست. توانش رو نداریم برای اجراش.
داشتم پست خداحافظیمو می نوشتم، ولی حاج ممد، ما هستیم!
وقتی بدونم کمکی از دستم بر میاد مرد نیستم اگه کمک نکنم
میگی انرژی نیست؟ انرژی هست!
اینهمه بچه ها هستن، حوصله هم دارن در حد چی
مطهری، این بچه ها رو به چشم دشمن نبین که اگه دشمن بودن الان نمیگفتن سایت فلان مشکل رو داره و باید درست شه، میگفتن سایت هیچ مشکلی نداره و میزاشتن با همین روند سمپادیا نزول کنه
ولی ساکت نیستن چون سایتو دوست دارن
خود من زندگیمو تو سایت گذاشتم، میگی انرژی نیست؟ بسم الله! فول انرژی اینجا جلوت وایساده، همیشه تو سایتم و همونطور که تو پروفایلم نوشتم از دردسر شدیدا خوشم میاد
اگه هم فکر میکنی من بدرد نمیخورم، بفرما! این لیست انرژی:

علي-Al
GCD
3ggerman
سـ‌‍‌‌هــــا
سیاوش
Pink Floyd
settareh
JOYFOOLISH
بیتا
violet
Samaneh.Z
Iranian girl
کیمیا.پ

به نقل از مدیریت :

3. انرژی و وقتی برای تفهیم نمی ماند ! البته یوزرها وقتی میبینند تاپیکی قفل میشه یا ارسال هاشون حذف میشه باید حالیشون بشه و معیار دستشون بیاد که رفتار مدیرا چه جوریاست.
1. گفتم که هر بحثی که خارج از این سایت مفید بوده الزاما اینجا مفید نخواهد بود

2. ;D من که میگم، باید همین تاپیکا رو هدایت کرد و درست کرد
میگی انرژی نیست، من میگم هست! مثالشو هم قبلا دیدی (گفت و شنود)

3. وقتی این کار همراه با تفهیم نباشه نتیجش همین میشه: کاربر اعصابش خورد میشه و لج میکنه و...
پس باید انرژی گذاشت
100% قبول دارم که 4 تا مدیر و 6 تا ناظم انرژی هدایت این حجم عظیمو ندارن
واس همین میگم ما هستیم

به نقل از GABRIELE :
1- خوب شاید اون طفلی که 400 تا پست داره از اونی که1000 تا داره بهتر بتونه تاپیک رو کنترل کنه! این اصلا ربطی نداره! مگه قدرت مدیریت یک کاربر به تعداد ارسالاش هست؟!
خب منم که گفتم, اون بنده خدا 70 تا 80% پستاش اسپمه :)
آخه همچین کسی که خودش اسپمره, میتونه تاپیک اداره کنه؟ :-w
کسی که خودش تاپیکای چرت و چرت توی انجمن عکس میزنه, میتونه این انجمنو مدیریت کنه؟ ^-^

ببخشد که اینو میگم اما توی همین تاپیک رفتار های متناقض هست از یه طرف می گید قانون گرایی از یه طرف قانون رو زیر پا می ذارید
اشارم به اینه که 2 پست پشت سر هم خلاف قوانین هست اما همین جا هم رعایت نمیشه
یه نکته که به نظر من نیاز یه تحول اساسی مدیریتی هست به نظرم هم توی مدیران انجمن ها(شاید خودم هم شاملش بشم)هم توی ناظم ها من جدن می تونم بگن یه چند تا ناظم ها هستن من هنوز پستی از اینا ندیدم نه توی انجمن های عمومی نه توی انجمن های مدیران نه توی جاهایی که برای یهتر شدن سایت بحث میشد ه و من این اضافه شدن ناظم جدید رو کار خوبی می دونم و یه نکته ی دیگه هم هست که من به یکی از مدیر کل ها گفتم و اون اینه که چون مشغله ی شما زیاده(و این کاملن موجه هست)توی تاپیکی کلن نظر نمی دید برای همین بچه ها فکر می کنن شما نیستید و از اونا دورید

به نقل از احمدرضا.ج :
ببخشد که اینو میگم اما توی همین تاپیک رفتار های متناقض هست از یه طرف می گید قانون گرایی از یه طرف قانون رو زیر پا می ذارید
یه نکته که به نظر من نیاز یه تحول اساسی مدیریتی هست به نظرم هم توی مدیران انجمن ها(شاید خودم هم شاملش بشم)هم توی ناظم ها من جدن می تونم بگن یه چند تا ناظم ها هستن من هنوز پستی از اینا ندیدم نه توی انجمن های عمومی نه توی انجمن های مدیران نه توی جاهایی که برای یهتر شدن سایت بحث میشد ه و من این اضافه شدن ناظم جدید رو کار خوبی می دونم و یه نکته ی دیگه هم هست که من به یکی از مدیر کل ها گفتم و اون اینه که چون مشغله ی شما زیاده(و این کاملن موجه هست)توی تاپیکی کلن نظر نمی دید برای همین بچه ها فکر می کنن شما نیستید و از اونا دورید
خوب يه نظر سنجي براي مدير انجمن ها هم گذاشتن ولي برا ناظما و مدير كل ها نذاشتن...

به نقل از احمدرضا.ج :
خوب اینطور مواقع آدم جو گیر میشه! شرمنده :-[

به نقل از علي-Ali :
خوب يه نظر سنجي براي مدير انجمن ها هم گذاشتن ولي برا ناظما و مدير كل ها نذاشتن...
به نظر من نظرسنجی برای جامعه 5 نفری ناظم ها کار بیهوده ای هست
بهتر اینه که تک به تک بررسی بشن

http://www.sampadia.com/forum/index.php/topic,40661 لطفا توي نظرسنجي شركت كنيد....

وضعیت
موضوع بسته شده است.
Back
بالا