- نام مرکز سمپاد
- علامه حلی
- شهر
- تهران
- سال فارغ التحصیلی
- 89
پاسخ : سمپاديا رو به نابودي
2. خب وقتی بحث مفید شکل نمی گیره باید بحث مفید ساخت. پس چیکار کنیم؟ تو که فقط ایراد میگیره.
وقت بیشتر از این نمیشه گذاشت. به فکر اضافه کردن تعداد افراد هستیم.
حرف های تو بد نیست اما عملی نیست. توانش رو نداریم برای اجراش.
1. کپی کردن بحث های مفید ، نه لزوما علمیببین، تو میخوای با کپی کردن بحث های علمی موجود در سایت های دیگه و علم ماشین حسابی اینجا رو درست کنی؟ خوب اینجوری که نمیشه آقاجان! تاپیک بهتره فکری و فرهنگی باشه
2. خب وقتی بحث مفید شکل نمی گیره باید بحث مفید ساخت. پس چیکار کنیم؟ تو که فقط ایراد میگیره.
انرژی و وقتی برای تفهیم نمی ماند ! البته یوزرها وقتی میبینند تاپیکی قفل میشه یا ارسال هاشون حذف میشه باید حالیشون بشه و معیار دستشون بیاد که رفتار مدیرا چه جوریاست.مسئولا: بخاطر عدم تفهیم و کنترل (کنترل # قفل کردن)
یک رئیس جمهور هم میتونه 8 ساله یک کشور رو تبدیل به ابرقدرت بکنه اما برای اینکار خیلی چیزها لازمه.ببین من میگم حتی بدترین تاپیک رو میشه به بهترین تبدیل کرد، منتهی با وقت گذاشتن و حوصله
یادته که، اون موقع که تند تند تاپیک می قفلیدی
این تاپیک یکی از چرت ترین تاپیک های ممکن بود که میشد زد
تو گفتی هدایت نمیشه، من گفتم کار نشد نداره
چند روز بعد اون تاپیک شد یه بحث فرهنگی مفید
و خیلی تاپیک های دیگه
اگه دیدی جایی گفتم مشکل از مدیریته چون واقعا تو خیلی زمینه ها مشکل از مدیریته، وگرنه نه تو بابای منو کشتی نه بذرکار نه آرمیتا نه مکرم!
ولی خوب چطور انتظار داری وقتی مدیرا و ناظما وقت کمی برای سایت میزارن سایت گل و بلبل بشه؟
یه تولبار الان 2 ماهه که در دست بررسیه (!!!) خوب این یعنی چی؟
وقت بیشتر از این نمیشه گذاشت. به فکر اضافه کردن تعداد افراد هستیم.
حرف های تو بد نیست اما عملی نیست. توانش رو نداریم برای اجراش.