• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

سمپاديا رو به نابودي

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع alemzadeh
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
وضعیت
موضوع بسته شده است.
میشه بچه بازی در نیارید ؟

آقا از سنتون خجالت بکشید ! میاید میگید آقا منو بن کن ، یکی بیاد سمپادو هک کنه . من میخوام برم .
که چی ؟ به ما چه تو میخوای بری ؟ پیغام خصوصی بهشون بده مشکلو بگو . انقدر منطقی هیتن مدیرا . اگه میخوای بری یه معذرت خواهی کن . هیچ دلیلی نداره بری . سمپادیا داره نابود میشه ؟ خوب تقصیر خودمونه ! با کارهای احمقانه کاربرخهای خوب رو از دست میدیم . لطفاً بس کنید لوس بازی رو .

خداحافظ سمپاديا

با توجه به جو و مشكلا پيش اومده تو سايت و اين كه بعضي از كاربرا ما رو دليل آشوبگر و دليل اين اتفاقات ميدونن من و يك سري از دوستان تصميم گرفتيم از سايت بريم تا سايتي بدون آشوبگر و امن داشته باشين ;D
اگه كاري داشتين بياين تو ياهو در خدمتم : ali.irani72@ymail.com
خداحافظ دوستان اميدوارم ما رو ببخشين و سايتي به خوبي و خوشي قبل بشه.....
همه موفق باشين....... :)

پاسخ : سمپاديا رو به نابودي

به نقل از black gum :
آقا از سنتون خجالت بکشید ! میاید میگید آقا منو بن کن ، یکی بیاد سمپادو هک کنه . من میخوام برم .
که چی ؟ به ما چه تو میخوای بری ؟ پیغام خصوصی بهشون بده مشکلو بگو . انقدر منطقی هیتن مدیرا . اگه میخوای بری یه معذرت خواهی کن . هیچ دلیلی نداره بری . سمپادیا داره نابود میشه ؟ خوب تقصیر خودمونه ! با کارهای احمقانه کاربرخهای خوب رو از دست میدیم . لطفاً بس کنید لوس بازی رو .
خفه شو بابا، همین تاپیکو نگاه کن، تا قبل از اینکه مدیر بیاد گند بزنه به همه چیز پیشنهادا مسالمت آمیز داشت میرفت جلو
ولی الان با این وضع چه غلطی میشه کرد؟

می شه عین آدم بر گشت سر کارا ، اگه حضرات محترم ، محترمه راضی ببشن کل کلای بچه گانه رو بذارن کنار.

چرا خودتون دارین پیشنهاد اتحاد بین سمپادیا رو میدین ولی خودتونم وسطش جا میزنین...؟

خداحافظ سمپاديا

با توجه به جو و مشكلا پيش اومده تو سايت و اين كه بعضي از كاربرا ما رو دليل آشوبگر و دليل اين اتفاقات ميدونن من و يك سري از دوستان تصميم گرفتيم از سايت بريم تا سايتي بدون آشوبگر و امن داشته باشين ;D
اگه كاري داشتين بياين تو ياهو در خدمتم : ali.irani72@ymail.com
خداحافظ دوستان اميدوارم ما رو ببخشين و سايتي به خوبي و خوشي قبل بشه.....
همه موفق باشين....... :)

بچه ها فرشيد بن شد به سلامتي منم ديگه نميام

چه راه های عاقلانه ای همه میگن! بن شدن و رفتن!واقعا راه خوبیه! عملی هم هست!
واقعا که!
واقعا این تاپیکم مثل همه ی تاپیکای قبلی باید با این راه تموم شه؟

منماوضاع را مثل قبل دوستانه نمی بینم همه منتظرن که حال بقیه را بگیرن این به اون میپره و ........
این اون سمپادیایی نیست که من می شناختم و دوست دارم باشه !!!!!!
با توجه به اتفاقات امروز تصمیم گرفتم برم نه این که دیگه اصلا نیام ولی دیگه کمتر میام
از همه می خوام که اگه بدی خوبی دیدن به بزرگی خودشون ببخشن
آرزوی موفقیت براشون میکنم :)
تو یاهو هستم اگه خواستید ادم کنید
siavash.reisi01@gmail.com
خداحافظ

به نقل از سیاوش :
منماوضاع را مثل قبل دوستانه نمی بینم همه منتظرن که حال بقیه را بگیرن این به اون میپره و ........
این اون سمپادیایی نیست که من می شناختم و دوست دارم باشه !!!!!!
با توجه به اتفاقات امروز تصمیم گرفتم برم نه این که دیگه اصلا نیام ولی دیگه کمتر میام
از همه می خوام که اگه بدی خوبی دیدن به بزرگی خودشون ببخشن
آرزوی موفقیت براشون میکنم :)
تو یاهو هستم اگه خواستید ادم کنید
siavash.reisi01@gmail.com
خداحافظ

سیاوش تو یکی دیگه کجا ؟

آخه چه خبرتونه؟ مده این خدافظیا؟؟؟

هیچ کودومتون تا تهش نمیمونین ؟؟؟

افرادی که به ملکوت اعلا پیوستند :

1. GCD

Ali - ashoobgar .2

3. سیاوش

4. و احتمالا مهتا...

آقا اصلا حالا که اینجوی شد منم برای همیشه میرم....اصلا دیگه نمی خوام این سایتو ببینم...:-((

وضعیت
موضوع بسته شده است.
Back
بالا