سلام علیکم!
اجازه هست بنده یه چیزی عرض کنم خدمت دوستان؟
اولا که به نظر من همه مدیران و ناظما خوبن و بالاخره کم یا زیاد کارشون رو انجام میدن.
دوماً:راست میگه دیگه!
شما ها هم یکه به قاضی نرید.
سوماً:این طفلیم راست میگه. نمونه سادش امضای ما که به همه مدیرا و ناظما هم گفتیم....اما کو گوش شنوا؟
چهارماً:فقط خواستم بگم این ohok تیکه منه! ندزدینش!
پنجما :تو که باز داری آشوب میکنی؟! خجالت نمیکشی بچه؟ ها؟ میدونی چه قدر تا حالا بی نظمی راه انداختی تو سایت؟
دیگه همه فهمیدن هدفی جز از بین بردن اتحاد سمپاد های سمپادیا نداری... از همون روز اولت همین بود. میدونی کاربرا تو رو از کجا شناختن؟ از اولین دعوا و قیل و قالت با مطهری سر قفل کردن تاپیک هاش...
قبل از اینکه تو ظاهر شی اوضاع اینجا خوب و آروم بود و همه متحد بودیم و هم رو قبول داشتیم ... اما تو که اومدی به بهونه "ظاهر کردن عیب ها یرای برطرف سازی اونها" بیشتر گند زدی به سایت...ب3 دیگه...خجالت بکش...دیوونمون کردی...هیچکی دیگه از دست تو آرامش نداره...به امید روزی که شرت از سر هممون کم شه...باید ازین به بعد اسمتو بزاری : gcd_ashoobgar...
راجع به این کار بسیار کودکانت هم باید بگم هم امیر مقصره هم تو...اما میدونی تقصیر اصلی رو کی داره؟ و بیشتر از همه وا3 کی متاسفم؟ وا3 mahta_H که اینو واست فرستاده و چغلی کرده و زیراب یکی دیگه رو زده که به خیال خودش اعتماد کرده بهش...
نمیدونم قراره از این دعوا های بچه گونه چی گیرتون بیاد؟...نمیفهمم قراره آخرش چی بشه جز نابودی سمپادیا... به خودتون بیاید...
ششما:
یه نکته دیگه هم بگم...همه دقت کنین که فرشید الان off هست و با یکی از اون هزاران یوزر دیگش حتما اومده...دیگه میدونین چرا...نمیدونین؟
در آخرم یه حرفی وا3 همتون دارم ... چه موافقین چه مخالفین:
ما به سمپادیا مدیونیم ... کلی چیزی ازش یاد گرفتیم...نزارین بعضی ها با آشوبگری ها و بچه بازی هاشون نابودش کنن...پشتش باشین...