موافقم !به نقل از pink princess :چه طوره نظرسنجی بزاریم رأی بدن؟اینطوری اسپم هم نمیدن بعد بیان تاپیک رو بقفلن
مهدی خان خب تو مازندرانه دیگه !به نقل از WHITEMAN :اگه ساری یا اطراف ساری باشه من هستم
خب اکثریت از نظر خودتون موافقید !به نقل از narnia :بچهای بهشهر باباکجاییییییییییییین!؟!؟! X-(
راجب میتینگم باید بگم ب نظر من ک شدنی نیس!
ولی اگه باشه من هستم!
قبوله !به نقل از WHITEMAN :خو همه راضی هستن!بیاید ساری دور هم خوش میگذره
شاهی هم قبوله!
شمام بیا شاهی !به نقل از sarvenaz_dm :سلااااااااااااااااااام منم مازندرانیم
عاااااااشق استانمونم . خودم ساری دنیا اومدم ولی دست سرنوشت مارو کشوند اینجا........
همه ی خانواده و فامیلمونم قائمشهرن
خوشحال میشم باهاتو دوست بشم اینجوری خییلی خوب میشه
دوستون دارم
اونایی که می گن غیر معقوله اصراری به اومدنشون نیست !به نقل از mobina7 :راستش به نظر منم این میتینگ ممکن نیست اخه من از بهشهر کجا یکی دیگه از رامسر کجا اگه بخوایم میانگین هم در نظر بگیریم دو سه ساعتی میشه یکم غیر معقول!!!!!!!
هیچ چیز غیر ممکن نیست !به نقل از Άθηνά :دوستان این میتینگی رو که میگید خیلی امکان برگذاریش کمه !
مگر اینکه هر کی با خودش یه پنج شیش تایی هم کلاسی رو بیاره وگرنه دو سه نفره که نمیشه رفت میتینگ
حـالـا مکانش !
مثلـا خود ِ من امکان نداره پاشم بیام این همه راه رو تا ساری ! چون خب ببینید تقریبا وقت یه روز کاملم برای این میتینگ میره . این همه راه رفت و برگشت تا ساری !
شما بچه های قائم شهر و ساری می تونید جمع شید با هم یه میتینگ بذاری :)
بچه های هر شهر هم می تونن با هم میتینگ بذارن که مطمئنا بچه های مازندران از این نظرا به هیچ عنوان پایه نیستن ! ینی اصـلـا برا میتینگ راه نداره
نا امیدتون نکنم اما خب میتینگ گذاشتن بین بچه های مازندران امکان پذیر نیست مگر اینکه همه ی جماعت سمپادی رو ببرن یه جا اردو که همو ببینن :)
حـالـا اگه معجزه شد رفتید میتینگ جای ما رو هم خالی کنید
تو همین پیج مازنی هم یه نظر سنجی بذارین و بپرسین کیا میان ؟!به نقل از نــــگــــین :اگه خواستین نظر سنجی بذارین به من یا مبینا پ.خ بدین
به نقل از WHITEMAN :این نظرسنجی چی شد پس؟!؟!؟
همه بیخیال شدن؟؟