• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

سمپادی‌های مازندران

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع گل نیلوفر
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : سمپادی‌های مازندران

به نقل از fatemeh-s :
نچ خبر ندارم :-"شاگرداتون بودن اون 2 نفر :-/
یکی از استاداشون بودم ;;)
به نقل از Sheldon Cooper :
خب منم 7 سالی تو مرکز شهید بهشتی ساری درس خوندم، یه روز هایی بهترین سمپاد استان و شاید کشور بود، اما الان بخاطر مدیریت بد سالهای اخیر آینده ی روشنی نداره. اما بازم بهترین تو استانه ( قابل توجه بابلیا ;D )
اولا مررررسییییی یوزر و آواتار ! لایک :دی
دوما خیلی خیلی خیلی از ساروی ها و بابلی های عزیز که کلی دوست خوب هم بینتون دارم معذرت میخوام ولی
دعوا و جنگ شما ها یکی از بزرگترین دلایل پیشرفت نکردن استانمونه ! از سیاست گذاراتون گرفته تا پایین ... خوب نیس اصن !

حسین جان من به شوخی عرض کردم، ولی تا حدودی هم موافقم، این اصطکاک ها گاهی موجب پیشرفت هر دو میشه و گاهی مثل وضع فعلی مایه ی پسرفت. ولی خب دیگه ;D ما این یه هفته ای که اومدیم دانشگاه اصلاً با بابلی ها برخورد نداشتیم ولی قائمشهری ها چرا...

حسین جان من به شوخی عرض کردم، ولی تا حدودی هم موافقم، این اصطکاک ها گاهی موجب پیشرفت هر دو میشه و گاهی مثل وضع فعلی مایه ی پسرفت. ولی خب دیگه ;D ما این یه هفته ای که اومدیم دانشگاه اصلاً با بابلی ها برخورد نداشتیم ولی قائمشهری ها چرا...
برار مهدی ! منم دونسمه تو شاخی کنّی :دی ولی اون نکته ره خالی از لطف ندیمه که اینجه باوّم :) برار بوین ! تو شه گنی "گاهی موجب پیشرفت "هر دِتا" بونه" ! ولی اَمِه مازرون که فقِط ساری و بابول نیه کا ! این مملکته درون از اون بالا بَیر تا پایین تا اَمِه جان ِ مازرون ، مسئولین نفهمسّنِه "اتحاد" اصلن چِه چی ِ وِسّه لغتنامه ی درون دَره ! هوووووفففف ! مه کله سوت کشنه وشون ِ دست ِ جا !!
راستی تبریک عرض کِمّی جناب سال اوّلی :) ایشاللا که موفّق باوّی :)
ضمنا وَچون ! غیرت هکنین ، طبری گپ بَزنیم اینجه ;) آ شِمه بِلا ره ;D

بِرار من شِه دومبه تِه چِچی گنی، اما اِما که نتومبی سیاست بیِلیم. اِما فقط نظاره کُمبی. تِه فِدا >:D<

سال اولی بودن فقط دردسره باو :))

برادرا چرا جو گیر شدین :o این الان مازندرانی بود نوشتین تورو خدا =))بیان بهشهر چن روز پیش منو رفقا کلاس بهتون بیادیم.......... :-"
برنزم خوبه حالا ایشالا سالای دیگه میشه طلا ;) ;)
شب نشینی امشب اگه تونستین بیاین فک کنم 10 شروع شه ;)
راسی یه چیزم اینکه این بابلی ها هستن ک همش بابل بابل میکنن و فک میکنن یه مازندران و یه بابل حتی اگه تو سایت قلم چی هم سر بزنین اون نظرایی ک میذارن همش همینه میخواد ب بابلی ها برم بخوره هم بخوره >:p

به نقل از fatemeh-s :
برادرا چرا جو گیر شدین :o این الان مازندرانی بود نوشتین تورو خدا =))بیان بهشهر چن روز پیش منو رفقا کلاس بهتون بیادیم.......... :-"
برنزم خوبه حالا ایشالا سالای دیگه میشه طلا ;) ;)
شب نشینی امشب اگه تونستین بیاین فک کنم 10 شروع شه ;)
راسی یه چیزم اینکه این بابلی ها هستن ک همش بابل بابل میکنن و فک میکنن یه مازندران و یه بابل حتی اگه تو سایت قلم چی هم سر بزنین اون نظرایی ک میذارن همش همینه میخواد ب بابلی ها برم بخوره هم بخوره >:p
خواخر تو که بتونّی و بلدی چه طبری گپ نزنّی ؟ ;D ته که لالایی بلِدی چه ته ره خو نَینِه ؟ ;D من شه به شخصه حاضرمه
شمه جا یاد بَیرم . اَمه وچونِ کلاس اِما ره بَکوشته ! وِشونه تُو گِرنه طبری گپ بزنن ! هر کی بلده و بلد نیه ، بیه اینجه اسپیکینگ داریم ;D

من بجز گویش مازندرانی آقا حسین حتی لهجشو هم فهمیدم ;D

من بجز گویش مازندرانی آقا حسین حتی لهجشو هم فهمیدم ;D
به قول مه رَفِق : مازرون ِ درون ، از اتاق خواب تا دسشویی خوان بوری لهجه ها فرق کِنّه ;D شِما وره گنّی : "کنده" . درس گمّه ؟ (اینتا هم بونه : "گمبه" ;D )

اَره، اِما گمبی "سِره" بعضیا گنه "خِنه"
یا "هاکنیم" و "هکنیم"
یا همونتا که شما باتی.

- آقا واسه من سخته تایپ، درگیر زنگی خوابگاهی ام 8-| دیگه کمتر جواب دادم sorry.

sheldonمیتونی رتبتو بگی البته اگه دوست داشتی(سوت)(شکلکام نمیاد)......
حسین(یه برادرم خواسی قبلش اضافه کن) اون 2 نفری ک برنز آوردن اسماشونو اگه بگی ممنون میشم....
عضو گروه تجسسم ب عبارتی رعیسشونم(سوت)
بعدشم یه چیز دیگه اینکه من تو کف سنتمcooper؟ 17؟جهشی خوندی عایا؟

Back
بالا