• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

سمپادی‌های مازندران

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع گل نیلوفر
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : سمپادی‌های مازندران

من مهدی، 442 منطقه دو، متولد 95، بدون جهش.
البته کلاس سوم واسه جهش خوندم ولی نزدم 8-|

هعی روزگار یه سال از من بزرگتریا ببین رفتی دانشگاه ما هنوز اندر خم سوم دبیرستان ب سر میبریم 8-| 8-|
ولی خودمونیما شریف :-? خوب قبول شدی :-"

به نقل از fatemeh-s :
sheldonمیتونی رتبتو بگی البته اگه دوست داشتی(سوت)(شکلکام نمیاد)......
حسین(یه برادرم خواسی قبلش اضافه کن) اون 2 نفری ک برنز آوردن اسماشونو اگه بگی ممنون میشم....
عضو گروه تجسسم ب عبارتی رعیسشونم(سوت)
بعدشم یه چیز دیگه اینکه من تو کف سنتمcooper؟ 17؟جهشی خوندی عایا؟
علیرضا ارجمند ! مریم هوشیاری !
خواخر علی رغم خار لالایی بخونسن همچنان ته ره خو نینه ;D
به نقل از fatemeh-s :
هعی روزگار یه سال از من بزرگتریا ببین رفتی دانشگاه ما هنوز اندر خم سوم دبیرستان ب سر میبریم 8-| 8-|
ولی خودمونیما شریف :-? خوب قبول شدی :-"
مهم نیه که زود بوری دانشگاه ! مهم اینه که از خم های زندگی تا بتونی لذّت بَوِری ;)
به نقل از Sheldon Cooper :
من مهدی، 442 منطقه دو، متولد 95، بدون جهش.
البته کلاس سوم واسه جهش خوندم ولی نزدم 8-|
آ ته قد دووووووووووووورر ;D ;)

میگم تو قربون صدقه cooperرفتی رتبه ی خودتو بگو یکمم cooperقربون صدقت بره :-" :-"
راسی دیشب جوابتو ندیدم بخشنی دیر ج دادم :)چرا اتفاقا ساعت 9:30 -10بود داشتم زیست میخوندم هی چرت میزذم وسطش تا اومدم نت خوابمون در دم پرید تا 2:30 تو نت ول گشتم :-" :-"
راسی میگم چرا تو ک نقره نجوم داشتی نجوم نخوندی اصن اوضاع نجوم تو ایران چطوره از لحاظ وضعیت کاری و امکانات و اینا میگم :-/البته امکاناتو ک موقع دیدن ماه واسه ماه رمضون تا حدودی میشه حدس زد :-" اینا رو برا خودم نمیخواما نگی چقد کنجکاوه :-" برا دوسم میخوام :-"نیست ک ب نجوم علاقه داره ولی خب اطرافیانش میگن نجم ن :|

به نقل از fatemeh-s :
میگم تو قربون صدقه cooperرفتی رتبه ی خودتو بگو یکمم cooperقربون صدقت بره :-" :-"
راسی دیشب جوابتو ندیدم بخشنی دیر ج دادم :)چرا اتفاقا ساعت 9:30 -10بود داشتم زیست میخوندم هی چرت میزذم وسطش تا اومدم نت خوابمون در دم پرید تا 2:30 تو نت ول گشتم :-" :-"
راسی میگم چرا تو ک نقره نجوم داشتی نجوم نخوندی اصن اوضاع نجوم تو ایران چطوره از لحاظ وضعیت کاری و امکانات و اینا میگم :-/البته امکاناتو ک موقع دیدن ماه واسه ماه رمضون تا حدودی میشه حدس زد :-" اینا رو برا خودم نمیخواما نگی چقد کنجکاوه :-" برا دوسم میخوام :-"نیست ک ب نجوم علاقه داره ولی خب اطرافیانش میگن نجم ن :|
مه رتبه "قربون صدقه ایبل (ghorbo0n sadaghable) نیه :)) " من بیمه 4658 منطقه دو ! بی المپیاد سهمیه بَیمه کامپیوتر دانشگاه بابل . المپیادِ سهمیه اثِر هَکرده بیَمّه همینجه که دَرِمه ;D در مورد نجوم و کلا رشته های المپ ! اکثِر المپیاد ِ وچون
عاشق شه رشته هسنه ! نجومیا و فیزیکیا اکثرِن عاشق فیزیک هسنه ! ولی این رشته ره صرفا به عنوان یک علاقه وینّنه ! ینی من
که اینتی بیمه ! هنوزم که هنوزه فیزیکه خله دوس دارمه ! با فیزیک به هیجان امّه ! اما اتفاقی که دوره ی دو ماهه ی المپیاد ِ
درون دکته ! این بیه که من شدیدا جذب المپ ریاضی و کامپیوتر بیمه ! به همین خاطر مه انتخاب رشته 8 تا بیه ! هر 8 تا کامپیوتر ! ولی باز دوس دارمه مطالعات فیزیکی دارم وضعیت علوم پایه این مملکته درون جفری قُرمِه ی بو ره دنه :)) نجوم هم مثل بقیه !
امکاناتشم که رصد خونه و اینا هسه ! اونقدر بد نیه ولی خله کم ونسه ارزش قائل هسنه . ضمنا این بخش رصد نجوم هسه ! من
اگه فیزیک بورد بیبوم از چیزای مربوط به نجوم ، کیهان شناسی شیمه ! اونم شاید !
کنجکاوی که جزو بتترین نعمتا هسّه :) ینی وه خوان بوره فیزیک بخونه دانشگاه ؟ یا خوانه المپ نجوم هده ؟!

به نقل از fatemeh-s :
کیو میگی به نجوم علاقه داره؟ :-"
ام.اسکیتر؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
;D

آقا ما مخلص المپیادی ها هم هستیم، خیلی هم از کنکوریا با سواد ترن >:D<

به نقل از Sheldon Cooper :
آقا ما مخلص المپیادی ها هم هستیم، خیلی هم از کنکوریا با سواد ترن >:D<
کنکور که ملاک سواد نیه کاااا ، متاسفانه ...
همون المپیاد درونم اَنّه باسواد آدم درنه که مدال نیتنه ...

دوستان لطفا فارسی بتایپید! ;D
نوشتن مازنی خیلی سخته! ;)
خوندنشم وقت گیره! ;D
+ حدودا چند تا سمپادی مازنی میان این تاپیک؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :-?
50 تا میشیم باهم؟؟؟؟؟ :-"

به نقل از mobina7 :
دوستان لطفا فارسی بتایپید! ;D
نوشتن مازنی خیلی سخته! ;)
خوندنشم وقت گیره! ;D
+ حدودا چند تا سمپادی مازنی میان این تاپیک؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :-?
50 تا میشیم باهم؟؟؟؟؟ :-"
الان دوستان ینی من و برادر مهدی دیگه ؟ ;D
تنها انگیزه م برای اومدن به این تاپیک مازنی حرفیدنه ! هر طور میلتونه ! ضمنا همین بهانه هاست که باعث شده نسل جدیدمون نتونه
مازنی روون بحرفه ! چند بارم سیریش اون دوستتون که اولین بار مازنی تایپ کردیم مسخره مون کرد ، شدیم هیچ فایده ای نداشت ;D
همگی موفق باشید ;)

Back
بالا