• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

خاطرات سوتی‌ها

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع tamanna
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : سوتی‌ها

امروز دبیر فیزیکمون سویچ ماشینشو داد به یکی از بچه ها که بره فلش رو از پشت صندلی راننده بیاره
دبیر به خودش اشاره میکرد میگفت فلشو از پشت صندل بیار(منظورش از پشت صندلی من بیار)
بعد که فلشو اوردن و سویچ رو گرفت پرسید در ماشینو خوب سفت کردی =)) =))

یکی از بچه های کلاس داشت از رو کتاب انگلیسی می خوند گفت : number B ;D

به نقل از یکی از دوستان:
چند روز پیش تو تاکسی صندلی عقب نشسته بودم، یه خانومه با پسر 5-4 ساله ش جلو نشسته بود.

یهو پسره رو کرد به مامانش گفت : ...مــامــان ... یادته اونروز خونه ی دایی اینا گو..یدی؟(باد شکم)! :-"

مامانه بیچاره،گفت : ...مرســـی آقا! ما همین جا پیاده میشیم! راننده بدبخت هنوز کامل وانستاده بود،

زنه درِ ماشینو با عجله باز کرد، یه موتوری هم اومد زد درِ ماشینو سرویس کرد!

رانندهه پیاده شد دودستی ميزد تو سرش ميگفت:خانــــــــوم! گو......یدی که گو........یدی!

منم میگــو...م! این آقام میگــو...ه ! زدی ریـــــ.....ی تو درِ ماشین
:)) :))

سر کلاس دینی :

دبیر یه فیلم گذاشته " کربلایی کاظم ! " ( این بنده خدایی که یهو قرآن رو حقظ شده )

هیشکی نگا نمی کرد من و دوستمم داشتیم آهنگ بلوتوث میکردیم :

یهو این دوست من بجای سند پلی رو زد X_X

حالا آهنگ : pitbull : orgullo هم هست ;D اون دوستام ما هم که همه کر :)) از این ور کلاس اومده میگن فلانی بود که دقیقا ائن ور کلاسه :))

اول سال نشستیم سر کلاس ابیات.دبیرمون درس دومو از یکی از بچه ها می پرسید یه کلمه پرسید تو کتاب نبود اصلا اخه کتاب ویرایش شده. گفتیم این کلمه رو نداریم دبیرمون گفت :تو درس شبنم عشق هست. یکی از بچه ها همینطوری داشت کتابو ورق میزد آخرین درس کتاب ادبیات درس شبنم عشق بود. :))

سوتی های خودم یادم نمیمونه ولی یه نفر داشت تو تلویزیون صحبت می کرد حالا کارشناس هم بود برگشت گفت دختر خانوم ها و پسر خانوم های عزیز توجه داشته باشن که .............. =)) ;D
بیچاره رفته اونقدر درس خونده سطح اطلاعاتش رفته بالا ... B-) :))
به افتخارش >:D<

سر کلاس المپ شیمی : ( دبیره خیلی خیلی جونه )

داشت در مورد نحوه تدریسش توضیح میداد : بچه من به شما حال میدم ، شما هم به من حال بدید ;D

داشت یه چیزی رو توضیح میداد یهو زد کانال مشهدی :)) : بچه ها همی چینگ تخته رو نگا کنن . =))

بسی شاد گشتیم ... حال داد

یه شعر پارسال تو کتاب ادبیاتمون بود، میگفت:
خوبان پارسی گوی بخشندگان عمرند ساقی بده بشارت، رندان پارسا را
چن روز پیش معلم ادبیاتمون یه مصرعشو خوند، بقیشو میخواس ما بگیم،
منم خواستم بگم خیلی حافظم خوبه و یادم مونده و اینا! :دی
اومدم مصرع دومشو بخونم، بلند گفتم: شاقی......
من: :-"
بچه ها: =))

:دی

معاون آموزشی پردیس علوم دانشگاه تهران،روز جشن ورودی 90 توی سخنرانیش با اعتماد به نفس تمام گفت:
این پردیس بزرگان زیادی رو به جامعه تحویل داده.من جمله مرحوم دکتر حسابی!!!

سر کلاس جغرافی..... ;D
معلم هی داره گلوشو جر میده جغرافی ایران صفحه 19......صفحه ی نوزده رو باز کنید... :-w ~X(فک کنم شصت دفه گفت....! ;))بعد از بیست دقیقه که داره درس میده..
دوسم برگشته میگه((عه!!!!دیید چی شد؟؟؟؟صفحه نوزده جغرافی استان رو باز کردم!!!!! ;D :-" #-o
کللن کلاس شد به این حالت :)) :)) =)) =)) =))
ینی این الان تیز هوشانه داریم//؟؟؟؟؟ ;D :-"

Back
بالا