خیانت های دکتر مصدق که از برکت تازی ستیزی رضا شاه نام او از "مصدق السلطنه قاجار " به دکتر ... دگرگون شد. بر کسی پوشیده نیست. جبهه ملی ها خواستار انزوای ایران- مبارزه با دشمنان فرضی بودند. با چاپ شدن تمبرهاشان به نام " جمهوری خلق ایران" اندازه ی خیانتهای آنها هم روشن شد. پرچم های داس و کلنگشان بهترین نشانه از نادانی آنهاست. مصدق هم خیالی جز انتقام از پهلوی هایی که قجر عصر حجر را ناکام کرده بودند نداشت. منم اگر یک شاهزاده ی قاجار بودم چنین میکردم. ننگ به مصدق و جبهه ی ضد ملی ایران.
دارم شاخ در میارم
احمدی نژاد حامی مصدق؟
این که با دیکتاتوری مبارزه بشه با هر انگیزه و هدفی به نظرم کار درستیه و این حرفا رو هم کسایی می زنن که دلیلی برای درستی کارهای خودشون ندارن و به طرف مقابل حمله می کنن و اصطلاحن یه جور فرار رو به جلو هست
مصدق در زمان سردار سپهي رضاشاه داشت به تهران ميرفت(از بندر عباس) تا از طرف شاه يه مقامي بهش بدن اما وقتي به شيراز رسيد خبر الحاق ژاندار مري و شهرباني به قزاق خونه رو شنيد از قومشون كه شاه بود خواست كه ولايت فارسو بهش بده شاه هم گفت باشه پسر عمو و مصدق والي فارس شد و تا آخر حكومت رضاشاه به تهران نرفت
مصدق یکی از بزرگترین افراد ایرانه که در صورت نبودش باید نفتمونو بازم به قیمت آب به انگلیس می دادیم
کسی که می تونه توی دادگاه انگلیس با قاضی انگلیسی ،شرکت نفتی انگلیسی رو محکوم کنه،فوقاالعاده فرد بزرگیه،
هیچ می دونید توی اون جبهه ی ملی چه افرادی بودن؟مثل مهندس بازرگان که سال 1313 دو تا مدرک دکترا داشته(ترمودینامیک و نساجی ،قبلا به کسی که دکترا تو رشته های پزشکی داشته می گفتن دکتر و به کسی که دکترا تو رشته ی فنی داشته می گفتن مهندس) یا دکتر سحابی و یا آیت الله طالقانی که روشنفکرترین روحانی ایران بوده
اصلا
منظورم كارهاييه كه رضا شاه كرده و ما تا به امروز نتونستيم يك دهمشو انجام بديم
تو رو خدا حكومت رضاشاهو با حكومت بچه هاي فتحعلي شاه و سيد علي شاه مقايسه كن بگو نمودار پيشرف چطوريه؟
رضاشاه .رسيدن به برنامه 400 سال توسعه
. . .
. . .
. . .سيد علي شاه.................................................شاه بعدي.
قجرها روحالله شاه
من ميگم قجرها چيكار كردن برامون ؟
من تو جبهه ملي مهندسو خيلي قبول دارم ولي نميدونم چرا امام اونقدر روش فشار اورد
مهندس بازرگان یه سری شرایط خاصی داشت که باعث شد سقوط کنه،یکی اینکه اعمالش انقلابی نبود و بیشتر اعتقاد به کار تدریجی داشت،این باعث شد که روحانیون و چپگرا ها از همین مورد استفاده کنن و به دولت حمله کنن ،با دادن شعار تو روزنامه هاشون سطح توقع مردمو بالا بردن،البته آخرش روحانیون سر چپگراها کلاه گذاشتنو خودشون حکومتو گرفتن
،،
کتاب سقوط دولت بازرگانو بخونید
ملی کردن صنعت نفت انقدر بزرگه که اشتباهات دیگه ی مصدقو محو می کنه
مهندس بازرگان گفت روابط با ايلات متحده بايد همينطور بمونه وتو دولتش از ليبرالها استفاده كرد كه امام اونو بيچاره كرد(همونكاري كه با بني صدر انجام داد)
بگم ها من عاشق امامم چون از قدرتي كه حالا با هر روشي نظامي قدرتمند مثل پهلوي رو از بين برد خوشم مياد
به نقل از نسیم :
آهان ! خب این قضیه ش فرق داره ! در این که پهلوی از قاجار بهتره شکی نیست !
تو که خودت قبولش داری چرا در خیانتکار بودنش دچار شبهه شدی ؟
مهندس بازرگان گفت روابط با ايلات متحده بايد همينطور بمونه وتو دولتش از ليبرالها استفاده كرد كه امام اونو بيچاره كرد(همونكاري كه با بني صدر انجام داد)
بگم ها من عاشق امامم چون از قدرتي كه حالا با هر روشي نظامي قدرتمند مثل پهلوي رو از بين برد خوشم مياد
پهلوی نظام ضعیفی نبود اما قدرتمند هم نبود . خیلی وابسته بود . بدون پشتوانه هاش از دست هیچ کدومشون کاری ساخته نبود .
به نظر من پهلوی و قاجاریه برای ماننگن .
پهلوی ها ایران رو در حد مرگ وابسته کردن .
پهلوی نظام ضعیفی نبود اما قدرتمند هم نبود . خیلی وابسته بود . بدون پشتوانه هاش از دست هیچ کدومشون کاری ساخته نبود .
به نظر من پهلوی و قاجاریه برای ماننگن .
خیانت؟!؟!؟!؟!؟!؟!
چقدر ما باید بدبخت باشیم که یه همچین صفتی رو به دکتر مصدق بدیم!خائن!!!!
دوستان خدمتی که مصدق به ایران کرد و تو معاصر هیچ کس نکرد!
اولین ایرانی مرد سال جهان
کسی که به تنهایی!نه با کاشانی نفت رو واسه این ملت ملی کرد.
و تنها به این دلیل:
نامه ی کاشانی در روز قبل از 28 مرداد
در هر موردی که بخوای بحث کنی حاضرم.برای مهندس بازرگان و بنی صدر هم همچنین
اگه با اقتدار بود که مثل مرچه تبعیدش نمی کردن !
رضاخان هم اختیار نداشت قبول دارم که کارای مفید زیاد کرد، اما نه در حدی که بشه گفت اقتدار و اختیار داشته.
من كه ميگم ملي كردن نفت كار فوق العاده اي بود اما
(برو وردار فلشمو بيار بچه ماهي)
من كار ديگه و خدمت ديگه اي نديدم البته اينم بگم كه وجود كاشاني و مصدق ضروري بود چون محمدرضا خدا بيامرز نميتونست كشورو اداره كنه و اگه اونا نبودن......................
من با اندیشه های ناسیونالیستی موافق نیستم و به انتر ناسیونالیسم معتقدم اما به هر حال متاسفانه مردم کشور ما به اسلام متعصب شدن و اندیشه های ناسیونالیستی رو فراموش کردن....