خاطرات و تجارب

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع fzgm
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : خاطرات و تجارب

به نقل از دختر حوَا :
یه سوال از اونایی که تجربه ی برگزاری همایش رو دارن
بودجه ی همایش تون رو چطوری تامین میکنید؟ :-/
خب معمولا برای تعیین بودجه همایش 2 راه وجود داره:
1- لیست مخارج سال قبل رو می گیریم و با توجه به تغییرات که تو قیمت ها به وجود امده مثلا 15 تا 30 در صد به بودجه سال قبل اضافه میکنن.
2- باید هیئت برگزاری دوره هم جمع بشن و لیستی از مخارجی که باید بکنن تهیه کنن.
البته این تعیین بودجه ها تقریبیه و معمولا تو بودجه ( با توجه به نوع همایشش) مثلا حداقلش 1 تا 2 میلیون هزینه های پیش بینی نشده در نظر میگیرن.
راستی اگه آموزش و پرورش پشتیبان کار باشه نیاز به تعیین بودجه نیست!!!! ;D
چون در هر صورت میگن ما پول نداریم!!! ولی با همه این وجود شما کارتونو شروع کنین... به امید خدا... :))
قصد توهین به مدیران محترم رو خدای نکرده نداشتما!!!! :-"

توی نمایشگاه پارسالمون مدیرمون خیلی گیرداشت براحجابو نذاشتن اهنگ وخلاصه به هرچیزی گیرمیداد.ماهم بانهایت بیخیالی بااینکه کنارحراست بودیم چه اهنگایی که نمیذاشتیم.

پارسال منو دوستام موقعی که سخنران داشت سخنرانی میکرد رفته بودیم تو یه اتاق مجهز به دیتا و کامپیوتر و اینا
بعد چون حوصله امون سررفته بود،،من کامپیوتر رو روشن کردم و فلشمو وصل کردم و فیلم گذاشتم.
وسطای فیلم بود که یکی از مسولا در رو باز کرد ما هم زدیم زیر خنده در عین خجالتمون.
;D

پاسخ : پاسخ : خاطرات و تجارب

به نقل از Nahid :
در این مورد خیلی خاطره دارم
و تجربه هم!!!!
مهم ترین تجربه ام:1- توی هیچ مسابقه ای از دانشگاه امیر کبیرشرکت نکنم
2- توی کار گروهی خودم رو خسته نکنم!!

خاطره هم که خیییییییییییلی زیاد.... حسش نیست تایپ کنم.

میدونم ک سالها از تاریخ گذاشتن این نظر میگذره ها،ولی چرا ب این نتیجه ر30دی ک امیرکبیر شرکت نکنی؟! ;D

امسال تو همایش موقعی ک سخنرانی بود منو مهدی رفته بودیم اون پشت تو اتاق فرمان و کار رو انجام نیدادیم لعد سخنرانی طولانی شد و جفتمون خوابیدیم بعد چن دقه ناظممون اومد داخل پاش خورد ب پام منم چشامو باز کردم دیدم ناظمه از حام پریدم و ب من و من افتادم و زبونم بند اونده بود بعد ب مهدی ک گفتم اون از من بدتر خلاصه ناظممون خندید و ما دوتام خجالت و ابنا :-" بعد ک رف آهنگ بندری گذاشتیم گوشی بچه ها رو هک کردیم فوتبال و والیبال جعل کارت و .... خلاصه اصن ی وعضی بودا :))

Back
بالا