پاسخ : امکان دیدن فعالیت کاربران
به نقل از مدیریت :
کلا سیاست ما اینه که فروم ، فروم باشه و خیلی فرعیات نداشته باشه. برخلاف خیلی فروم ها که همه چیز توش مهمه به جز board ها ، ما می خواهیم تمرکز اصلی بر board ها باشه.
دلیل اصلی بسته شدن اون صفحه این بود !
بحث حریم خصوصی رو اصلا بیخیال. حریم خصوصی خیلی تفسیر برداره !
منم بخاطر همین میگم اون صفحه باشه دیگه!
بزار یه مقایسه منطقی بدون پیش فرض انجام بدم (دو خوبی و دو بدی):
بدی های وجود اون صفحه:
- مصرف ترافیک
- (بچه ها میرن توی اون صفحه و دیگه کسی توی برد اصلی فعالیت نمیکنه)
خوبی های وجود اون صفحه:
- امکان بررسی علاقمندی های بچه ها
- بازگردانی خیلی تاپیک های "خوب" قدیمی که بر اثر مرور زمان گم شدن و یه نفر اتفاقی داره اونها رو میخونه
نکته مهم دومی هست
قبول داری که میزان تاپیک های علمی، فرهنگی و... که "قبلا" زده شده خیلی بیشتر از الان هست؟
و اگه آره قبول داری که اکثر اون بحث ها هنوز به نتیجه نرسیدن و بازن؟ جای بحث دارن؟
مدیرا اینهمه به یوزرا میگن "تاپیک مفید بزنید" و تاپیک های "غیر مفید" رو حذف یا قفل میکنن تا بچه ها تاپیک مفید بزنن و بحث مفید کنن
اینم که قبول داری؟
ولی وقتی یه سری تاپیک "مفید" از قبل به جا مونده که هنوز بحثشون به نتیجه نرسیده، چرا همون تاپیک ها رو ریکاور نکنیم؟
و مطمئن باش منظور من از این حرف این نیست که یه مدیر بره و بگه {این تاپیک خوبه بیاین بحث کنین}
یا N نفر بزارن تو امضاشون، یا حتی یه یوزر بره و بگه تاپیکو از زیر خاک کشیدم بیرون
من خودم یه یوزرم، صادقانه بگم وقتی میبینم تاپیکی توی امضای "مدیرا"ست یا "مدیرا" کشوندنش بالا اصلا نگاهشم نمیکنم
ولی وقتی اون موقع ها توی اون پیج میدیدم یه نفر یه تاپیکیو نگاه میکنه، حس میکنم حتما چیز مفیدی هست که داره تاپیکو میبینه و منم میرم توش
(این که میگم "مدیرا" بخاطر اینه که الان واژه "مدیرا" از عام به خاص تبدیل شده و یوزرا فکر میکنن مدیر یعنی یه هیولا که فقط قفل و حذف میکنه)