تقلب

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع tamanna
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

تا حالا تقلب كرديد؟

• بله

رای‌ها: 1,450 94.3%
  • خير

رای‌ها: 87 5.7%

• رای‌دهندگان
    1,537
پاسخ : تقلب

من اصلا نمیتونم
اگه فکرشم بکنم انقدر تابلو میکنم که همه بفهمن

معلم های ما که دیگه جرات نمیکنن امتحان تستی بدن...

به خدا تقصیر ما نیست
خودشون امتحان سخت میدن !

به نقل از peg0a2h1 :
معلم های ما که دیگه جرات نمیکنن امتحان تستی بدن...
به نقل از khoshhal :
به خدا تقصیر ما نیست
خودشون امتحان سخت میدن !
عوضش معلم های ما با اینکه میدونن ما چه تستی چه تشریحی و حتی شفاهی بچهها میتونن تقلب کنن اما بازم امتحان سخت میگیرند........

معلم ما تو طبقه اول چای میخورد بچه ها تو طبقه سوم بدون مراقب میترسیدن سرشونو بلند کنن

به نقل از RAGA :
معلم ما تو طبقه اول چای میخورد بچه ها تو طبقه سوم بدون مراقب میترسیدن سرشونو بلند کنن
چه اوباهت و جبروتی و چه دل و جراتی...

به نقل از RAGA :

ما وقتایی که تو سالن امتحان میدیم بعضی وقتا 5 ،6 تا مراقب هست یا حتی بیشتر
وقتاییم که تو کلاسه بعضی موقع ها 2 تا مراقب داریم...
ولی بازم کار خودمونو میکنیم...
سر امتحانای خرداد یه محض اینکه اعلام میکردن که بریم سر جلسه سریع میرفتیم میشستیم که تا مراقب نیمده بشینه چند تا سؤال اول رو مشورتی حل کنیم...

آررررررررررررررره بابا . كلاس ما كه مركز تقلب مدرسه هستش. از راه هايي كه تا حالا به گوش هيچ كس نرسيده.!!!!!!!!!!!!! :)) ;D

من خيلي تقلب كردم اما الان به اين نتيجه رسيدم كه حالا نمرت يكم بالا تر شه چي ميشه؟.الان ديگه هر چي بلدم رو مي نويسم .حوصله تقلب هم ندارم.

شده معلمامون عملا سوالو نشون بدن دیگه نیازی هست به تقلب؟

امتحاني ندادم كه توش تقلب نكرده باشم. گاهي هم براي اطمينان يه چرخي تو برگه دوستام ميزنم. خيلي حال ميده. معلمه اسكل ميشه........ :)) ;D

اخه امتحان بدون تقلب اصلا خوش نمي گذره من كلا تو خط نگاه كردن نيستم يا دفتر و كتاب باز مي كنم يا علناً از يكي بلند مي پرسم !! البته در مواردي هم زنگ قبل يك ميني جزوه تهيه مي كنم ;D

به نقل از ghazal.gh :
اخه امتحان بدون تقلب اصلا خوش نمي گذره من كلا تو خط نگاه كردن نيستم يا دفتر و كتاب باز مي كنم يا علناً از يكي بلند مي پرسم !! البته در مواردي هم زنگ قبل يك ميني جزوه تهيه مي كنم ;D

البته نگاه كردن برگه ديگران اصلا هم روش خوبي نيست !! جور هاي ديگه بيشتر حال ميده و راحت تره !

توي دبيرستان معلما خيلي ساده ترن. يا براشون اهميتي نداره كه ما تقلب ميكنيم يا واقعا نميفهمن.
به هر حال هر چي كه هست به نفع ماست. ;D

به نقل از شادي :
توي دبيرستان معلما خيلي ساده ترن. يا براشون اهميتي نداره كه ما تقلب ميكنيم يا واقعا نميفهمن.
به هر حال هر چي كه هست به نفع ماست. ;D
موافقم.
توی کلاس ما دو نفر هستن که اگر یه امتحانو تلب نکنن تعجب میکنم.
یعنی هر امتحان با هم مشورت می کنن به جز امتحان های ادبیات و زبان فارسی که دبیرمون خیلی مققراتیه به طوری که اگه بفهمه تقلب میشه ورق طرف رو بی برو برگرد پاره میکنه و تمام.

به نقل از ghazal.gh :
آفرین حسابی حرفه ای هستیا!!!!!!!!!!!

حرفه ای به کسی میگن که بدون فهمیدن کس دیگه ای تقلب بده یا بگیره.

نه بابا !!!!!!!!!!!!! نمیدونستم!!!!!!!!!!!!!!!

نه من همه ی امتاحانامو تقلب کردم و تقلب باه یادگیری کمک میکنه

به نقل از ghazal.gh :
ایول بابا! مثل اینکه همه حرفه ای هستن!
من بعضی وقت ها نکات رو به صورت فینگیلیش رو میز می نویسم. اگر هم معلم پرسید اینا چیه؟ می گم lyrics آهنگه!

Back
بالا