به نقل از peg0a2h1 :معلم های ما که دیگه جرات نمیکنن امتحان تستی بدن...
عوضش معلم های ما با اینکه میدونن ما چه تستی چه تشریحی و حتی شفاهی بچهها میتونن تقلب کنن اما بازم امتحان سخت میگیرند........به نقل از khoshhal :به خدا تقصیر ما نیست
خودشون امتحان سخت میدن !
چه اوباهت و جبروتی و چه دل و جراتی...به نقل از RAGA :معلم ما تو طبقه اول چای میخورد بچه ها تو طبقه سوم بدون مراقب میترسیدن سرشونو بلند کنن
به نقل از RAGA :معلم ما تو طبقه اول چای میخورد بچه ها تو طبقه سوم بدون مراقب میترسیدن سرشونو بلند کنن
به نقل از ghazal.gh :اخه امتحان بدون تقلب اصلا خوش نمي گذره من كلا تو خط نگاه كردن نيستم يا دفتر و كتاب باز مي كنم يا علناً از يكي بلند مي پرسم !! البته در مواردي هم زنگ قبل يك ميني جزوه تهيه مي كنم![]()
موافقم.به نقل از شادي :توي دبيرستان معلما خيلي ساده ترن. يا براشون اهميتي نداره كه ما تقلب ميكنيم يا واقعا نميفهمن.
به هر حال هر چي كه هست به نفع ماست.![]()
آفرین حسابی حرفه ای هستیا!!!!!!!!!!!به نقل از ghazal.gh :اخه امتحان بدون تقلب اصلا خوش نمي گذره من كلا تو خط نگاه كردن نيستم يا دفتر و كتاب باز مي كنم يا علناً از يكي بلند مي پرسم !! البته در مواردي هم زنگ قبل يك ميني جزوه تهيه مي كنم![]()
ایول بابا! مثل اینکه همه حرفه ای هستن!به نقل از ghazal.gh :اخه امتحان بدون تقلب اصلا خوش نمي گذره من كلا تو خط نگاه كردن نيستم يا دفتر و كتاب باز مي كنم يا علناً از يكي بلند مي پرسم !! البته در مواردي هم زنگ قبل يك ميني جزوه تهيه مي كنم![]()